- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
-
- Konu Sahibi ananotherlife
ay yurttayken bende hic birsey yiyemezdim ve dısardan soyleyerek kilo almıstımEvli de değilim hamile de değilim yahu. Öğrenciyim ben okul Yemekhanesi yaptı beni böyle :) etten tiksinmeye başladım aynı zamanda et kadar olmasa da şekerli ürünleri de midem almıyor gluktoz şurubu ile ilgili bir şey okumuşum sanırım o yüzden. Bende fırsat bu fırsat diyip yediğime dikkat etmeye başladım :)
Evetgluktoz şurubunun zararlarını okumanızı tavsiye ederim. Ben bir ara yemek yiyordum ama yarım saat sonra tekrar acıkmış hissediyordumabur cubarla bastırmaya çalışıyordum ellerim titriyodu artık sürekli şekerli şeyler anlayacağınız ama şimdi bıraktım sanırım çayın içine attığım şekerden biletiksiniyorum
Sağlık olsun da canım. :)
Şekeri nasıl bıraktın yahu? :))
ay yurttayken bende hic birsey yiyemezdim ve dısardan soyleyerek kilo almıstımpirinc pilavından nefret ederdim lapa lapa yaparlardı
Evet maalesef öyle cnm. Çok zararlı. Tatlı yiyorsun tuzlu canın çekiyor, tuzlu yiyorsun tatlı canın çekiyor. Bir kısır döngü yani. Karnının içinde bir fil oluyor adeta. Ben de paketli hiç bir gıdayı yemiyorum. Ve şu an kendimi daha dinç hissediyorum. Yeme atakları yaşamıyorum mesela.
Vallah bu bulantilari nasil asacagimizi bilemiyorum birde surekli tansiyonum duser doktor et urunleri yemen lagzim diyor ama gelde ye ..Bende şimdilik balıkta yok ama diğer ürünlerin görüntüsünü görünce midem bulanıyor.
Bana da oluyor örneğin yemek yerken aklıma şuan B*k yiyorsun. gibi şeyler geliyor midem bulanıyor ama şunu söyleyerek rahatlıyorum bu b*k değil bak çok lezzetli yemek melodi diyorum ve etkisi geçiyor sende dene canım.
Uzun süre ağırlıklı et yediyseniz vücut istemiyor olabilir. Ya da hazmı zor olduğundan mide istemiyor olabilir.
çoğu zaman yemekhanede et yemeği çıkıyor ve mecbur yiyorduk bir süre sonra köftelerim yarı kanlı geldi sonra yiyemedim
Aaayy içim tuhaf oldubende kanlı eti çiğ çiğ yediğim aklıma geliyor ve yiyemiyorum