- 11 Aralık 2018
- 41.150
- 255.695
- 598
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Hyaluronik asit,Kolajen,çinko,c vitamini,e vitamini
Ama özellikle hyaluronik asit bu konuda uzman
Bolca su en az iki litre
Bunlar toparlıyor cildi
Amaaaa bunlardan önce bir doktora danışılmalı
Sen yemin ederim o kızsın o kız da çenem yamuk diyordu
Paran yoksa yaptırmayacaksın basit zor değil
Ek iş falan bul
Kredi çek
Bacım sende çok şey istiyorsun ama olsunCeneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
Evet pahalıdır ben de hyaluronik asidi 352.8 liraya aldımKolajeni 300 liraya aldım daha geçen hafta 1 aylık kutu 30 saşe(şase miydi bu?) dolgu yaptırsam daha ucuza gelir
Ya ne gerek var yaradılışı değiştirmeye çalışmak Allah'ın yaptığını beğenmemek çok tuhaf geliyor bana ya.sonra güzel olacak derken yamuluyorlar aaaaa oluyoruz.Cildine bakım yap makyaj yap saçına bak olsun bitsin ay çok masraflı da olmaz hem
O iş öyle olmuyorDolgu yaptırmak istiyorum. Begenmezsem zaten eriyip gidecek
Daha geriye ne kaldı? Allah yeniden yaratsa daha iyi. Şimdilik makyaj hileleriyle idare edin.Ceneme burnuma ve yanağıma
Daha geriye ne kaldı? Allah yeniden yaratsa daha iyi. Şimdilik makyaj hileleriyle idare edin.
Ceneden vazgeçtim sadece burun kemerim yok olsun tamam :)
Kemerli burunları bir ben seviyorum herhalde şu dünyada. Çok karakteristik bir özellik bence.
Yav git calis para biriktir.. veya ailenden destek iste.. bende burnum trafik kazadan dolayi hem estetik hemde tibbi oldum kafam rahat.. simdi de dis telleri taktirmak istiyorum o da kendi paramla ödemek istiyorum ailem ödemeyi teklif etti ancak ben bile istemedim.. kiymeti bilebilmek icin... yani kafaniza takmayin böyle seylere kendini oldugun gibi sevecen illa ki baska caresi yok birikim yaparsinCeneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
Ben de Marmaris'ten ev almak istiyorum...benim de param yok ..Marmaris'te evim olursa yaz boyu plajda uzanır güneşlenip bronzlasirim ve çok guzellesirim.Bana da el atınAramızda toplayıp hemen doldurtalım seni
Hayır tabiki ama güzel olmak bile parayla bu çok canımı sıkıyor
Ben de Marmaris'ten ev almak istiyorum...benim de param yok ..Marmaris'te evim olursa yaz boyu plajda uzanır güneşlenip bronzlasirim ve çok guzellesirim.Bana da el atın
Hazır toplasmisken bize de el atın, arabanın modelini yükseltmek istiyorum, hazır K'larımız da var hem üzerine biraz ekleme yapılacak sadece.Off o biraz pahalı oldu. 15k’yı 5’er 10’ar verip denkleştiririz de 500-600k için baya bi toplaşmak lazım.
Hangi kız ne ya sen işte bence sen yani sen dişlerine tel de taktırmıstın ama çenem yamuk diye söyleniyordun buradaHangi kiz?
Hangi kız ne ya sen işte bence sen yani sen dişlerine tel de taktırmıstın ama çenem yamuk diye söyleniyordun burada
Sevgilin olmuyormus falan ama emin değilim
Bir de şey diyecegım sen sanırım komple genetiği değiştirmek istiyorsun da ona çözüm yok be mecbur yetineceksin
Hazır toplasmisken bize de el atın, arabanın modelini yükseltmek istiyorum, hazır K'larımız da var hem üzerine biraz ekleme yapılacak sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?