- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Ohooooo ben de neler yaptırmak istiyorum. Ama olmuyor yani. Bu tarz şeyler çok pahalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kanayan yaram :) sönük cıvık ufak, hiç sevemedim.Bende göğülerimi yaptırmak istiyorum ama işsizimPara olunca artık ne yapalım
Valla yeterli paranız varsa hiç durmayın bence yaptıran arkadaşlarım çok memnun resmen özgüvenleri yükseldiBenimde kanayan yaram :) sönük cıvık ufak, hiç sevemedim.
Hadi inşallah :)Valla yeterli paranız varsa hiç durmayın bence yaptıran arkadaşlarım çok memnun resmen özgüvenleri yükseldi
Burnunu yaptirinca zaten burun kanatları daraldigi icin yanaklar genislemis duruyor dudak burun mesafesi de acildigi icin dudak kalinlasmis gibi oluyorArkadaşın "sadece burun" deyip diğer işlemleri de yaptırmış olabilir mi![]()
bacağa napılıyo yaAy o dert bende de var ya. Burnumu,göğüslerimi,bacaklarimi,dişlerimi yaptirmak istiyorum bi 20b gerekli o da devlette olursam![]()
Silikon takılıp eğri olan görüntü düzeltiliyorbacağa napılıyo ya![]()
![]()
Çarpık bacak sorunu var ya o bölgeye silikon takiliyorbacağa napılıyo ya![]()
![]()
aaSilikon takılıp eğri olan görüntü düzeltiliyor
Veya tam tersi inceltiliyor
İban at yeğenimCeneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
![]()
Ohoo ben estetik bagimlisiyim valla para yok ama hayale fatura kesilmez zaten
Para varsa herşey var gizemliaslım
Ay gercekten miEstetik bölümünde yardımcı olurlar
Burun için devlet hastanesine sormalısın
Randevuyu,gelecek yıla falan verdiklerini duydum,emin değilim tabiki
Mesela bazı vitamin takviyelerinden kullanabilirsin
Yüzü toparlayan vitamin destekleri var
Allah diycek sen kimsinPara varsa herşey var gizemliaslım
Adeta baştan yaratıyorlar K tadında
Hyaluronik asit,Kolajen,çinko,c vitamini,e vitaminiAy gercekten mihangi vitamin onlar 6 kilo da alsam yüzüm cok zayıf duruyor