Estetik yaptirmak istiyorum ama param yok :(

Off o biraz pahalı oldu. 15k’yı 5’er 10’ar verip denkleştiririz de 500-600k için baya bi toplaşmak lazım.
Vallaha kendiniz bilirsiniz siz de yazları gelir misafirim olur denize girer guzellesirdiniz ..şimdi konu sahibinin estetik ameliyatını yaptırıp guzellestirseniz size bir geri dönüşü olmayacak Benimki öylemi ama

Arkadaşın "sadece burun" deyip diğer işlemleri de yaptırmış olabilir mi
yok vallahi burun için bile para toplayana kadar canı çıktı kızın. sadece burun yaptırdı yani birebir şahidim:) üst dudagı kalktı burnı yapılınca, burun küçülünce nasıl olduysa yanaklar daha dolgun duruyor şu an bambaşka biri oldu

Ameliyat mı oldu burundan

Arkafaslar devley hasyanesinde dolgu ve botox icin gittiginiz dktor varsa iyi yazar misiniz ozelden
Devlette de dolgu boyoksu özelle aynı fiyata yapıyolar. Ameliyatları bilemem ama ben dudak dolgusu yaptıracsktım cerrahpaşaya sordum özelden bile pahalı rakam vermişti bana

Devlette de dolgu boyoksu özelle aynı fiyata yapıyolar. Ameliyatları bilemem ama ben dudak dolgusu yaptıracsktım cerrahpaşaya sordum özelden bile pahalı rakam vermişti bana
Ya ozelde cok pahalandi gecen sene 1000 tl ye botox yapan 1800 diyo simdi.kac tl dediler dolguyu size acaba paylasabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…