- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
O da öyle diyordu vay be aynı cümlelerBen ilk defa tel taktiracagim. Küçük dokunuslar yeter bana :)
Vallaha kendiniz bilirsiniz siz de yazları gelir misafirim olur denize girer guzellesirdiniz ..şimdi konu sahibinin estetik ameliyatını yaptırıp guzellestirseniz size bir geri dönüşü olmayacakOff o biraz pahalı oldu. 15k’yı 5’er 10’ar verip denkleştiririz de 500-600k için baya bi toplaşmak lazım.
Bacım iyilik yap iyilik bul demişler ..sen söyle bu iyiligimin bana dönüşü nasıl olacakBenimde ne memisim var ne param var banada bir el atin kizlar
Bi 100 k bizim işimizi görür, araba piyasası malumSize kaç k lazımdı? Şimdi estetik+marmaris için yaklaşık 515 k toplamamız lazım. Seninkini de ekleyelim madem. Ben valilikten izin almaya gidiyorum
Bi 100 k bizim işimizi görür, araba piyasası malum
Teşekkürler kk
Para yoksa yoktur çok tutar veya az tutar ne önemi var ki..Ceneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
yok vallahi burun için bile para toplayana kadar canı çıktı kızın. sadece burun yaptırdı yani birebir şahidim:) üst dudagı kalktı burnı yapılınca, burun küçülünce nasıl olduysa yanaklar daha dolgun duruyor şu an bambaşka biri olduArkadaşın "sadece burun" deyip diğer işlemleri de yaptırmış olabilir mi
yok vallahi burun için bile para toplayana kadar canı çıktı kızın. sadece burun yaptırdı yani birebir şahidim:) üst dudagı kalktı burnı yapılınca, burun küçülünce nasıl olduysa yanaklar daha dolgun duruyor şu an bambaşka biri oldu
Misafir ol gel bana borekler acarim sana daha ne diyim bacim kelin ilaci olsa basina surer:)))Bacım iyilik yap iyilik bul demişler ..sen söyle bu iyiligimin bana dönüşü nasıl olacak
O zman yaptırmaCeneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
Ozelden yazar misin doktoruBi doktor buldum baya iyi yapmış. Ona gitmek istiyorum inşallah çok istemez
Onların çenesi yamuk muymuşBir de cenesi yamuk olan ünlüler var ve bence cok değilse biraz asimetri güzel bile duruyo mesela öykü karayel,yasemin özilhan(estetik yaotirmadan önceki hali)
Devlette de dolgu boyoksu özelle aynı fiyata yapıyolar. Ameliyatları bilemem ama ben dudak dolgusu yaptıracsktım cerrahpaşaya sordum özelden bile pahalı rakam vermişti banaArkafaslar devley hasyanesinde dolgu ve botox icin gittiginiz dktor varsa iyi yazar misiniz ozelden
İşe girin çalışın sonra da kredi çekin.Ceneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
Ya ozelde cok pahalandi gecen sene 1000 tl ye botox yapan 1800 diyo simdi.kac tl dediler dolguyu size acaba paylasabilir misinizDevlette de dolgu boyoksu özelle aynı fiyata yapıyolar. Ameliyatları bilemem ama ben dudak dolgusu yaptıracsktım cerrahpaşaya sordum özelden bile pahalı rakam vermişti bana
Ya cok degil zaten dikkatli bakmak lazım. Konu sahibinin de yamuk degil muhtemelenOnların çenesi yamuk muymuşhiç öyle durmuyordu
Ozelden yazar misin doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?