- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.171
- 748
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Yaa ben de Yasemin özilhanın suratındaki o değişim nerde diyordum. Dudaklarına dolgu yaptırmış ama başka bir şey vardı bana garip gelen. Cidden sen deyince doktorlar daki halini düşünüp Aha dedimBir de cenesi yamuk olan ünlüler var ve bence cok değilse biraz asimetri güzel bile duruyo mesela öykü karayel,yasemin özilhan(estetik yaotirmadan önceki hali)
Ya cok degil zaten dikkatli bakmak lazım. Konu sahibinin de yamuk degil muhtemelen
O koca ne iş yapıyorsa söylesin benim herifi de o işe sokalım ya. 1 TL ler ile olacak iş değil abartmış o.Burada bir ev haniminin konusu vardi kocasindan biriktirdigi harcliklarla ve 1 tllerle ameliyat olmustu
Yaptirmadigi yeri kalmamis ki kadınınYaa ben de Yasemin özilhanın suratındaki o değişim nerde diyordum. Dudaklarına dolgu yaptırmış ama başka bir şey vardı bana garip gelen. Cidden sen deyince doktorlar daki halini düşünüp Aha dedim
Kac yildir biriktiriyordu ama o varO koca ne iş yapıyorsa söylesin benim herifi de o işe sokalım ya. 1 TL ler ile olacak iş değil abartmış o.
Sorma benim derdim de dudak dolgusu olduğu içinYa ozelde cok pahalandi gecen sene 1000 tl ye botox yapan 1800 diyo simdi.kac tl dediler dolguyu size acaba paylasabilir misiniz
Yok ben doktorlardaki halini dedim zaten yamuk falan değildi çenesi diye gayet düzgündüYaptirmadigi yeri kalmamis ki kadınınAma bence doktorlardaki hali çok daha güzeldi. Kadın takintili olmuş herhalde. Ben dudak dolgusunun fazlasini yakistirmiyorum kimseye
Ne memuru olduğuna bağlı tabi. Adam benim gibi ayda 4 bin TL yi zor görüyorsa, kadının kendi de çalışmıyorsa mümkünatı yok.Kac yildir biriktiriyordu ama o varKocasi memur tarzi bir seymis estetik konusundaydi
Ya böyle fotografa cok dikkatli bakinca belli oluyor googledan bak istersen. Hafif asimetrik duruyorYok ben doktorlardaki halini dedim zaten yamuk falan değildi çenesi diye gayet düzgündü
Piyasaya gore iyi 1600.2000 di dolguSorma benim derdim de dudak dolgusu olduğu içinBana cerrahpaşa kışın 1600 demişti dudak dolgusu için. Botoks vs ne kadardır bilmiyorum. Şimdi şehir dışındayım istanbula dönmeme biraz var dedim yaptırayım iyileşsin ama yok anacım küçük şehirde daha pahalıymış Bugün bir yere sordum 2000 dedi. İstanbulda 1500 e özel klinikte buldum belki istanbula dönünce oraya giderim.
IstanbulAnkarada misiniz?
evet estetik oldu kemikli burnu vardıAmeliyat mı oldu burundan
Ismi ne doktorunkızlar burada devlette silikon falan yaptıran var mı? ya da göz kapağı gerdirme falan? özelde fiyatlar uçmuş dolar yüzünden bursada iyi bir doktor duymustum devlette ama emin olamıyorum. burada bi üyeyle konusuyorduk bi ara estetik baslığında araya baska seyler girdi sonra
Ne memuru kiz adam doktorlarin cekildigi hastanenin sahibi hahahhahKac yildir biriktiriyordu ama o varKocasi memur tarzi bir seymis estetik konusundaydi
merhaba çene için dolgu yerine ameliyatı tercih etmeniz daha kalıcı bence.Dolgu bir sene içinde eriyip gidecek ve her sene artan dolgu fiyatı ödemektense ameliyat mantıklı.Ama zor bir işlem ve dr cok önemli bu konuda.Bu tür işlemler ciddi maliyet istiyor bir kez başlandığında da devamı geliyor psikolojik olarakta istiyor kişi mesela benn:) maddi olarak kısıtlıysanız kökten cözüme odaklı hareket edin verilecek para bir kereye mahsus olsun bence çenede...Ceneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?