• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik yaptirmak istiyorum ama param yok :(

Hyaluronik asit,Kolajen,çinko,c vitamini,e vitamini
Ama özellikle hyaluronik asit bu konuda uzman
Bolca su en az iki litre
Bunlar toparlıyor cildi
Amaaaa bunlardan önce bir doktora danışılmalı

Kolajeni 300 liraya aldım daha geçen hafta 1 aylık kutu 30 saşe(şase miydi bu?) dolgu yaptırsam daha ucuza gelir😂

Ceneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yok :KK43: Çenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı? :KK43:
Bacım sende çok şey istiyorsun ama olsun 😂
Cok çalış para biriktir inşallah istediğin şekilde bir yüze sahip olursun ne diyelim bilemedim 🙉

Kolajeni 300 liraya aldım daha geçen hafta 1 aylık kutu 30 saşe(şase miydi bu?) dolgu yaptırsam daha ucuza gelir😂
Evet pahalıdır ben de hyaluronik asidi 352.8 liraya aldım
Hayır o küsurat ne onu anlamadım 🧐
Ben kremlere para harcamam
Sadece bunlara yatırım yapıyorum
Hatta indirimli gördüm ptt avmde 160-180 gibi bir fiyattı
Hemen alıp stoklamam lazım :KK53:

Ya ne gerek var yaradılışı değiştirmeye çalışmak Allah'ın yaptığını beğenmemek çok tuhaf geliyor bana ya.sonra güzel olacak derken yamuluyorlar aaaaa oluyoruz.Cildine bakım yap makyaj yap saçına bak olsun bitsin ay çok masraflı da olmaz hem

Ya ne gerek var yaradılışı değiştirmeye çalışmak Allah'ın yaptığını beğenmemek çok tuhaf geliyor bana ya.sonra güzel olacak derken yamuluyorlar aaaaa oluyoruz.Cildine bakım yap makyaj yap saçına bak olsun bitsin ay çok masraflı da olmaz hem

Dolgu yaptırmak istiyorum. Begenmezsem zaten eriyip gidecek

Dolgu yaptırmak istiyorum. Begenmezsem zaten eriyip gidecek
O iş öyle olmuyor
Elbette Eriyor erimesine ama Bazen de eşit erimiyor
Topaklanma yapıyor
Dolgudan önceki yüzüne dönmek isteyen o kadar çok kadın varki
Hatta burda bu forumda onlarca tecrübe var
Öncelikle forumdaki dolgu konularına bir bakın
Pişmanlıkları görün yada memmun olanları
Ondan sonra karar verin
Hem bu sihirli bir dokunuş olsaydı pişmanlığı olmasaydı herkes korkusuzca yapardı
Maalesef bazen hoş olmayan sonuçlar da çıkabiliyor

Ceneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yok :KK43: Çenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı? :KK43:
Yav git calis para biriktir.. veya ailenden destek iste.. bende burnum trafik kazadan dolayi hem estetik hemde tibbi oldum kafam rahat.. simdi de dis telleri taktirmak istiyorum o da kendi paramla ödemek istiyorum ailem ödemeyi teklif etti ancak ben bile istemedim.. kiymeti bilebilmek icin... yani kafaniza takmayin böyle seylere kendini oldugun gibi sevecen illa ki baska caresi yok birikim yaparsin 🤷🏼‍♀️ Bunun icin üzülmeye degmiyor hayat kisa zaten

Ben de Marmaris'ten ev almak istiyorum...benim de param yok ..Marmaris'te evim olursa yaz boyu plajda uzanır güneşlenip bronzlasirim ve çok guzellesirim.Bana da el atın😂

Off o biraz pahalı oldu. 15k’yı 5’er 10’ar verip denkleştiririz de 500-600k için baya bi toplaşmak lazım.

Off o biraz pahalı oldu. 15k’yı 5’er 10’ar verip denkleştiririz de 500-600k için baya bi toplaşmak lazım.
Hazır toplasmisken bize de el atın, arabanın modelini yükseltmek istiyorum, hazır K'larımız da var hem üzerine biraz ekleme yapılacak sadece. 😄😄

Hangi kız ne ya sen işte bence sen yani sen dişlerine tel de taktırmıstın ama çenem yamuk diye söyleniyordun burada

Sevgilin olmuyormus falan ama emin değilim

Bir de şey diyecegım sen sanırım komple genetiği değiştirmek istiyorsun da ona çözüm yok be mecbur yetineceksin

Hangi kız ne ya sen işte bence sen yani sen dişlerine tel de taktırmıstın ama çenem yamuk diye söyleniyordun burada

Sevgilin olmuyormus falan ama emin değilim

Bir de şey diyecegım sen sanırım komple genetiği değiştirmek istiyorsun da ona çözüm yok be mecbur yetineceksin

Ben ilk defa tel taktiracagim. Küçük dokunuslar yeter bana :)

Hazır toplasmisken bize de el atın, arabanın modelini yükseltmek istiyorum, hazır K'larımız da var hem üzerine biraz ekleme yapılacak sadece. 😄😄

Size kaç k lazımdı? Şimdi estetik+marmaris için yaklaşık 515 k toplamamız lazım. Seninkini de ekleyelim madem. Ben valilikten izin almaya gidiyorum 😂

Back
X