- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Bizmi verelim
Dolgusuz da guzel olabilir sin benım dudaklarım küçük daha dogrusu agzım küçük Ama guzelim yani öyle oldugumu söylerlerHayır tabiki ama güzel olmak bile parayla bu çok canımı sıkıyor
Biriktir ve yaptırCeneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
Dolgusuz da guzel olabilir sin benım dudaklarım küçük daha dogrusu agzım küçük Ama guzelim yani öyle oldugumu söylerler
Kredi çekin bari bankacıymışsınız zatenCeneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yokÇenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı?
Benım de kemerliBurnum kemerli o yüzden yaptirmak istiyorum
Bahar candana özenmek mi acaba, kanal değiştirirken görmüştüm makarnaya çok uüksek hesap ödüyorum diyordu k lı bi para birimiyle de15k diye bir para birimi yok.
Kredi çekin bari bankacıymışsınız zaten
Bence hepsini birden yaptırmayın. Öncelik olan en acil olan olsun.
Bence burun en acil estetik operasyonlardan biridir.
Eğer anormal bir burnunuz varsa tabi.
Ben dişlerimi tel tedavisi ile duzelttirdim.bundan tam 6 sene önce 5 bin liraydı. An itibariyle 10 bin olmuştur .
Bu operasyonlar hep böyle pahalı oluyor.
Çözüm en şart olandan başlamak.
Mesela yanak dolgusu acil degil
Bu şekilde yapılabilir bence.
Sanırım üniversite hastanelerinde ve bazı devlet hastanelerinde de yapılıyor estetik uygulamalar. Araştırıp değerlendirebilirsiniz
Ay o dert bende de var ya. Burnumu,göğüslerimi,bacaklarimi,dişlerimi yaptirmak istiyorum bi 20b gerekli o da devlette olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?