- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
Hahagahahagahaha ayyy sabah agla aksam gulblack o nasıl opme öyle zinharrrr...yanaktan öpüleni ekleseydin bari.. nez sen de herkese mavi boncuk dağıtıyosun işi deliliğe vurup bi de vurdum kıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahagahahagahaha ayyy sabah agla aksam gulblack o nasıl opme öyle zinharrrr...yanaktan öpüleni ekleseydin bari.. nez sen de herkese mavi boncuk dağıtıyosun işi deliliğe vurup bi de vurdum kıza
Estetik kosesini hic okumuyormusunuz? Guncel bey vs var profilinde de yonetici yaziyorSen nerden biliyosun kk nın yöneticilerini. Güncel bey dediğin de mi yönetici burda. Hemde cerrah
Kızlar sütyen sallama ile olurmu bu işler. Ben ki 1. Ci seçilirsem sizi ihya edecem. Oy verenlere bir dolgu benden. Yanında birde botox ısmarlıyorum
Hhahhahhaaa nasil bidlin misch 6. Hissin super gercektenpukka da gizli yöneticiymiş meğer
Yooo. Valla senden duydum. Dünyadan haberim yokEstetik kosesini hic okumuyormusunuz? Guncel bey vs var profilinde de yonetici yaziyor
Hahahahahaha micshim bayildim kiz gulmektenn gece gece komsular gelceksen anca yuzunu incele zaten benim de gercek yuzun çıktı ortaya..onume gelene bin tekme..
Kk nin yoneticilerinden estetik cerrahi var guncel ozturk, gecen gun marco ya sordum, hic duymadim dedi :))) oysa eksi sozlugu vs okudum cok basarili bir dr diye geciyor
Evet kk da cesitli yerkeri okuyorum, kpbazisinin profilinde yonetici,bazisinda pro uye vs yaziyor anladim ne oldugunu kk da aciklayan bir yazi var kazen yazmis pro uye para ile kart alan uyeler, yonetici ve adminler, tabii ki yonetici ve adminler:))) coook zekiyim demi hihohahhahaYooo. Valla senden duydum. Dünyadan haberim yok
Hahahahahaha micshim bayildim kiz gulmektenn gece gece komsular gelcek
Rüşvet değil kızlar seçim yatırımı, hediye diyelim. Misch i gördünüz dimi nasıl saldırıyo bana. Ben hiç uymuyorum ona. Görün nasıl eziliyorum
Valla arastirin cok yakisikli cok basarili bir doktor milliyetin de yazarlarindan yani milliyette estetik ile ilgili yazilari var, ne bicim tr de yasiyrosunuz yaaa, burada ne milliyte ne cumhuriyet gazetesi yok ama ben internetten okuyorum bir cok haberi,siz kk nin yakisikli estetik cerrahi yoneticisini bile bilmiyorsunuz, ben baktim burun konusunda ozellikle cok basariliymisaha yeni kurbanımız..onu arastırırız artık bi sure
Kızlar misch daha yazdıklarınızı bile okuyamıyo. Çok yavaş o. Çokkkkk . 1.ciliğe uygun değil.
Kaç kişi birleşip kurdu acaba bu siteyi.
Aferin onlara. Ne güzel düşünmüşler
Biliyorum burun da cik Iyi mish tatkim hatta facden gormustum sadece burunda cok iyi saniyorum ama bilmiyorum yinedeaha yeni kurbanımız..onu arastırırız artık bi sure