Sen nerden biliyosun kk nın yöneticilerini. Güncel bey dediğin de mi yönetici burda. Hemde cerrahOlur mu cok bayan yoneticimiz var kk da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerden biliyosun kk nın yöneticilerini. Güncel bey dediğin de mi yönetici burda. Hemde cerrahOlur mu cok bayan yoneticimiz var kk da
Hiç valla. Kendi kendine güvey olmuş. O kimmmm 3. Lük kimmm
Kursa gidicem fistigimolmaz valla öğren..bize sen bakacaksın yaşlanınca..
Sen nerden biliyosun kk nın yöneticilerini. Güncel bey dediğin de mi yönetici burda. Hemde cerrah
Resimde gayet iyi beb ler. Tutturmuş yemiyolar. Steril yapacam diye diye bozdu aklını aletlerle.brokoli lahana filan veriyodur kesin cocuklara sağlıklı diye..ben bile yemiyorum onları..versin patates kızartması çikolata bak gor canavar gibi yerler
Kursa gidicem fistigim
Zaten onun hakkında şüphelerim var. İzlemedeyimpukka da gizli yöneticiymiş meğer
Resimde gayet iyi beb ler. Tutturmuş yemiyolar. Steril yapacam diye diye bozdu aklını aletlerle.
Printtttt kız arkandan konuşuyom hakkını helal et
Nazcimm seni Isirimm bak niye tatlisin sen boylenaz70isiri post: 40334844 .!.:Sen nerden biliyosun kk nın yöneticilerini. Güncel bey dediğin de mi yönetici burda. Hemde cerrah
Oylamaya ikimiz mi gidiyozrakibim sensin bu durumda nazım.
Yuzunun altini nasil mahvettin ki? Ben sende ufacik bir kusur goremedim yuzunde
Sana küsüm benNazcimm seni Isirimm bak niye tatlisin sen boyle
Hahahaha biliyorunki biliyorumki tembelikten yapmiyorum kolum kalkmiyoyemek yapmayı filan da öğren..
Oylamaya ikimiz mi gidiyoz
Kusme bidigim lutfennn seni cok seviyorummmmmSana küsüm ben
Ioyle gibi bi kere ben sutyen sallamış kadınım senin numaran neymiş görelim hahhaytt...
kızlar oylayın bizi..oylayın..
Sana küsüm ben
Hahahaha biliyorunki biliyorumki tembelikten yapmiyorum kolum kalkmiyo