Senin burnun suan gayet Iyi tatkim neden gdiyisyn
yok guzelim sorun var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin burnun suan gayet Iyi tatkim neden gdiyisyn
Hic bir seye ihtiyacin yok senin,ne kok hucreye,ne baska bir seye,ben senin gibi olsaydim keske, hic bri sey yaptirmaz giyinir dunya yi gezerdim
Ama cok yukarida mesafe cok fazla,ben sahsen istemem o kadar emsafeyi , sislikler inince onunki de biraz asaigiya iner bence
Gel mutlaka,ingiltereye bende gicigim cunku tum avrupa shengen vizesi ingiltere baska vize istiyor(( gerci ingiltere bana cazip gelmiyor:))) elimde olsa ingiltereye gitmem ama bali, abudabi,dubai, yatland, vs gezerim oralar cok hos ablam bir suru rersim yuklemis oralarda ,cok hosuma gitticanımm benim sağol..yurt dışı planalrı yapıyoruz :) ingiltereye gıcıgım yeşil pasaporta bile vize istiyor diye orası var gitmediğim önemli yerlerden..
Evet kk da cesitli yerkeri okuyorum, kpbazisinin profilinde yonetici,bazisinda pro uye vs yaziyor anladim ne oldugunu kk da aciklayan bir yazi var kazen yazmis pro uye para ile kart alan uyeler, yonetici ve adminler, tabii ki yonetici ve adminler:))) coook zekiyim demi hihohahhaha
Uygulamanın göz kas mesafesinde bişi yok bence.
Yanlız o niye göz kapağı ameliyatı olduki[/QUOTE
Eski resmini koyacak,gozkapaginda sorun varmis dusme varmis biraz, masallah cok cabuk toparladi ama bana kas goz mesafesi uzun geldi,
Yok pro uye olunca yatirdigin para yardim a gidiyor ve , begeniler yazismalar arasi saniye beklemen gerekmiyorhahahaha..parayla kart alınca ne oluyormuş.. prestij mi satın alınıyormuş...
Sabah iyi gel ruhun bozuk olmasin sakin:)))Fistiklarim cikiyorum ben cook ootum iyigeceler
Bana bak. Sabah mırıldanma gene. Güne iyi başla iyi geçsin.Fistiklarim cikiyorum ben cook ootum iyigeceler
HahahahahahaKızlart valla bakıyorum aynı insanlar bir misch i bir beni beğeniyo. Bu nasıl şey. Bu nasıl bir aymazlık.
Misch tatlım biz ikimiz elele verip 2.ci olalım. Bu kızlar için kapışmaya deymez
Gel mutlaka,ingiltereye bende gicigim cunku tum avrupa shengen vizesi ingiltere baska vize istiyor(( gerci ingiltere bana cazip gelmiyor:))) elimde olsa ingiltereye gitmem ama bali, abudabi,dubai, yatland, vs gezerim oralar cok hos ablam bir suru rersim yuklemis oralarda ,cok hosuma gitti
Hahahahahaha
Bende honkong singapur, tayland istiyorum.Gel mutlaka,ingiltereye bende gicigim cunku tum avrupa shengen vizesi ingiltere baska vize istiyor(( gerci ingiltere bana cazip gelmiyor:))) elimde olsa ingiltereye gitmem ama bali, abudabi,dubai, yatland, vs gezerim oralar cok hos ablam bir suru rersim yuklemis oralarda ,cok hosuma gitti