- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Sahi siz meme ameliyati oldunuz mubu niye konmuş buraya..meme ameliyatı olup sutyeni atanlar için mi acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahi siz meme ameliyati oldunuz mubu niye konmuş buraya..meme ameliyatı olup sutyeni atanlar için mi acep
Hayir yaaa :))) okuyamiyordum bile disardan kk dan ban yemisim hic girmeiyordum sayfalara bakamiyordum , evdeki laptop ipad ,benim cep,muhasebedeki is yerindeki ikimpc banliydi, altkattaki pclerden girmeyi denedim yine olmamisti hepsinin ip adresi ayni diye
Ev ip ile laptop ipad aynievdekinin ip si nasıl aynı ki???
Dogru bitanecim tamam :)))canımın içi kazene özelden yaz istrsen..adamcagız tek tek okumuyodur sanırsam..profil resmi yaşlı diye adam dedim ama belki de genc
Aa nasıl ya. Ben kazen kadın sanıyorumcanımın içi kazene özelden yaz istrsen..adamcagız tek tek okumuyodur sanırsam..profil resmi yaşlı diye adam dedim ama belki de genc
Sahi siz meme ameliyati oldunuz mu
:))) kazen erkek sanirim profil resiminde erkek resmi varAa nasıl ya. Ben kazen kadın sanıyorum
Aa nasıl ya. Ben kazen kadın sanıyorum
Yani sen misch ufaklik ben Iyi degilim tezimi bile worde tez merkezinde yazdordim :)
Allah Allaaahh. Niye kadın kazen imiz yok. Burası kk. Ve bunu kadınlar değil erkek mi akıl etmişerkek resmi var profilde ve duymuştum başka arkadaşlardan da..
Valla zavalli bebekler, dogduklatina pismanlardir:)))))Print te beblere mama tıkıştırıyodur. Ne çekti çocuklar print den be
Olur mu cok bayan yoneticimiz var kk daAllah Allaaahh. Niye kadın kazen imiz yok. Burası kk. Ve bunu kadınlar değil erkek mi akıl etmiş
Marco da geldi demiştiniz nerdeee. O bi bakınıp çıkıp gidiyo başka odalara genelde. Maildede öyleydi.
Marcooooooooooooo. Nerdesin
Bende canimmm :) attim ozel mesaj sizi kadin saniyodum yazdim bideAa nasıl ya. Ben kazen kadın sanıyorum
Hiç valla. Kendi kendine güvey olmuş. O kimmmm 3. Lük kimmmya bence araya girip yazamıyo..bi de bu sakin sessiz haliyle kendini ucunculuğe layık görmüş..
Print te beblere mama tıkıştırıyodur. Ne çekti çocuklar print den be