aman kalbime iniyordu vallahi, iyi sevindim digerinden de bir sey cikmaz, bizim yasimiz derken? sen 25 lik oldun, herhalde benim yasimi kastetmistinsimdiden gelmis gecmis olsun diyeyim, iyi olsun hersey insallah.
hahahhaaaaa botox de bari:))))) bizim arkadas botox yaptirmis kasina kaslar olmus kaptan spayk gibi:))) gelmis bize diyro ki aksam yattim Sabah boyle kalktimEstetik mi.kim ben miii yok ayol:)alerji yapti ondan sisti:)
bizim burada yapiyorlar oyle kontrolleri, 40 yas ustunu 6 ayda bir check up a sokuyorlar (tabii kisi isterse Kabul ederse)ah güzelim benim nüfus cüzdanındaki yaş değişmiyor değişmiyoooor
sizin orda nasıl 40 yas ustu kontoller?yaptırıyosundur sen tabi
Estetik mi.kim ben miii yok ayol:)alerji yapti ondan sisti:)
bizim burada yapiyorlar oyle kontrolleri, 40 yas ustunu 6 ayda bir check up a sokuyorlar (tabii kisi isterse Kabul ederse)
bana smear icin 5 sene sonraya gun verdiler artik, sonuclar hep duzgun gelince artik tahlil zamanini ileri tarihe atiyorlar.
ben yine de tum check up saglik islerimi tr ye geldigimd eyaptiriyorum, burasi kesmiyor beni
yasini duzelttir bene,o kimlik artik sana uygun degil,10 Numara buyuk kimlikle dolasma ortalikta
hahahhaaaaa botox de bari:))))) bizim arkadas botox yaptirmis kasina kaslar olmus kaptan spayk gibi:))) gelmis bize diyro ki aksam yattim Sabah boyle kalktim
Bi taraf inik bi taraf yukarıda mı. Ödem bi tarafta inmiştir, diğeri de inecek mutlaka
Samimi ve pozitif adam galiba. Erhan bey biraz daha cool anladığım kadarıyla
Estetik mi.kim ben miii yok ayol:)alerji yapti ondan sisti:)
Lustral var , ilk hafta 25 mg ile basla, ikinci hafta 50 mg ye cik, oylece ic bir kac ay:))))))))) birakirken de 25 mg ye dus bir hafta, sonraki hafta iki gund ebir 25 mg sonr abirak, sakin ani baslayip ani birakma, kafayi yersin
Bazı bünyelere aldırıyo. Biraz dikkat edersin yedikletine. Kendini iyi hissedersin bu süteçte, kullan bencede
evet canim oyle simdilik, insallah sonuc harika olur arkadasim , muhim olan sonucarkadaşlar şaka maka bu ameliyatı en pahalıya olan benim galibagöz torbası altı ustu de alınmadı..kök hücre yok
neyse sonuç iyi olsun da canım sağolsun..
Ay bilmem ki. Motalimi bozdun şimdi. Bu yıl ters etki olduysa ya ondan alıyosam. Offf
Yanlız benim çevremde de lustral kullanan dolu. Hepsi kilo aldık diyorlar
Ben 5 yıldır kullanıyorum
ben varim, bir iki arkadasim daha var maalesefinanmaaaa....ben hiç duymadım kilo alan...
Pukkacim nasilda anladin valla oglen saat 2 de bir yattim sabah 5 kadar..Bugun baktimda mesajlara pek verim goremedim sanki bisey tepenizden bakmis:)) hahaaahaaa oyle cin falan muhabbeti iyi gelmemis olabilir yani..Bugunle ilgili tespitlerimi aktarmak istiyorum
misch, o populerligi ele geirmis acik ara farkla ondan sayfadan cikip uyuyamiyo bile korkulari var kaybetme korkusu
pukka disleriyle gune damgasini vurmus sabah sabah 10 tane disi ard arda gorunce tahta falan kalmadigini anladim iyice.bu arada sabaha kadar benle yazismismis yalan o hayali arkadaslariyla yazisiyor:))))
naz,bugun onu sevmeye basladim hayvan dostuymus ya ondan yani yoksa kiskanclik haset durumlari artarak devam etmis...
Black,o internet magdudu zaten kendini iade edemeden mavi bonvuklarini dagitip gitmis
print,garibim o kesmekes icinde bile genede ihmal etmemis arkadaslarini
uygulama,kizcagiz nereye dustum ben boyle diye dusunuyo herhalde ama belliki oda 2 gune nazin pukkanin kivamina gelecek..
MARCO o gitti yerine marko pasayi vekil tayin etti..o kibar kizi daha cok ararsiniz
Kizlar beni ekleyin goremiyorum kimsenin resimletini artik(
Ozledikce giip girip bakardim
Pukkacim nasilda anladin valla oglen saat 2 de bir yattim sabah 5 kadar..Bugun baktimda mesajlara pek verim goremedim sanki bisey tepenizden bakmis:)) hahaaahaaa oyle cin falan muhabbeti iyi gelmemis olabilir yani..Bugunle ilgili tespitlerimi aktarmak istiyorum
misch, o populerligi ele geirmis acik ara farkla ondan sayfadan cikip uyuyamiyo bile korkulari var kaybetme korkusu
pukka disleriyle gune damgasini vurmus sabah sabah 10 tane disi ard arda gorunce tahta falan kalmadigini anladim iyice.bu arada sabaha kadar benle yazismismis yalan o hayali arkadaslariyla yazisiyor:))))
naz,bugun onu sevmeye basladim hayvan dostuymus ya ondan yani yoksa kiskanclik haset durumlari artarak devam etmis...
Black,o internet magdudu zaten kendini iade edemeden mavi bonvuklarini dagitip gitmis
print,garibim o kesmekes icinde bile genede ihmal etmemis arkadaslarini
uygulama,kizcagiz nereye dustum ben boyle diye dusunuyo herhalde ama belliki oda 2 gune nazin pukkanin kivamina gelecek..
MARCO o gitti yerine marko pasayi vekil tayin etti..o kibar kizi daha cok ararsiniz
Kizlar beni ekleyin goremiyorum kimsenin resimletini artik(
Ozledikce giip girip bakardim
ben varim, bir iki arkadasim daha var maalesefgenetigin kotuyse, aliyrosun sanirim, gunde 450 kalorilik cmabridge diyet yaptim gram kilo vermedim aylarca ac kaldim ama azicik yesem hoop hemen kilo aliyorum, bu ilactan once de tombiktim ama en azindan hoop diye kilo verebiliyrodum hemen... ilac kilo vermemi engelliyor ama ben perimenapozdayim onunda etkisi olabilir
Jelesec tatlim.iyiyim sukur. Dikisler alindi benim cilt yapim enteresan sekilde salmisti kendini ve cok inceydi. Diren zaten 2 gun alindi. Izi garip sekilde:) ama gorunmuyor. Sacli derideki dikisler alinmadi kendi eriycekmis. Sıkıntı yapmiyor ama.
canım geçmiş olsun pek takip edemedim sonucun tertemiz çıkar inşallah yaz mutlaka bana özelden forumdan kaçrabilirim yazını...iyiyiz biz hep aynı be arkadaşım arada dedikodu işte:)çok öptüm
bizim burada yapiyorlar oyle kontrolleri, 40 yas ustunu 6 ayda bir check up a sokuyorlar (tabii kisi isterse Kabul ederse)
bana smear icin 5 sene sonraya gun verdiler artik, sonuclar hep duzgun gelince artik tahlil zamanini ileri tarihe atiyorlar.
ben yine de tum check up saglik islerimi tr ye geldigimd eyaptiriyorum, burasi kesmiyor beni
yasini duzelttir bene,o kimlik artik sana uygun degil,10 Numara buyuk kimlikle dolasma ortalikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?