- 6 Nisan 2015
- 159
- 283
Tosunpasa sen niye degitirdin uyeligini? Ben de eve geldim size cevap yazdim simdi yine ise gidecegim, is cooook((
tosunpasa ha haaaaa keske oyle yapsaymisim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tosunpasa sen niye degitirdin uyeligini? Ben de eve geldim size cevap yazdim simdi yine ise gidecegim, is cooook((
Kizlar persembe basliyorum ise.
Pukkapad amin canim hepimizin insallahHayirli olsun canim benim, insallah hersey istedigin gibi olur insallah
MARKO PASA erken evet ama gitmem gerekti.bilmiyorlar. herkes anliycak simdicok erken degil mi isyeindekiler biliuorsa sorun olmazda ama bilmiyolarsa anlasilir morluklar falan gecmez hemen sanirim..
MARKO PASA erken evet ama gitmem gerekti.bilmiyorlar. herkes anliycak simdi
zorundaysan yapacak bisey yok misch gibi gozluk falan tak sacinla falan kapat o oyle yapiyodu isede yaramisti ama tabi o masa basinda calisiyor..Aman guzel olsunda anlasilsin goz torbalarimi aldirdim dersin olur biter:)
Jelesec bentoprak nasil simdi biliyor musun? Benim agiz icinde dikis yoktu. Her insanin yuz sekli farkli. yapilan islemde farkli. Gogus boyle degil mesela. Yuz farkli. Aslinda dusununce ciddi bir operasyon. Ama benim baska turlu kurtulma sansim yoktu. misch in mesela yuzu cok farkli benim cok farkli. yuzun inise gecisini birlikte gorecegiz kuzum. Ercan beye diyorum ki benim de karnimi dumduz yapin. Sende bisey yok lazim bana o yaglar diyo:) gogus operasyonunda ben dekolte istiuorum dedim de. Gogus kafesi sebebiyle yag doldurarak yapacagini soyledi. Allah ondan razi olsun
canlarımmm ben geldiiiiim.kimse merak etmemiş mi beni..
bugun izin aldım..sabah SGK ya gittim bizim kadın sigortalıydı zaten, kanun değişti, yeni kanuan göre işlem yapılsın istedim..formu aldım geldim kadına imzalattım tekrar gittim.daha onlar bile bilmiyor uygulamayı birlikte öğreneceğiz dedi görevli..neyse..ordan geldim meme ultrasonu cektirdim..normal sonuç..mamografiden vazgectim.
cuma günü parça alınacak, endometrium biraz kalın.dr tereddüt etti ben de alın parça dedim..Cuma'ya anestezi alcam yani..
siz ne yaptınız?şimdi dönüp okuyayım bakayım neler yazdınız..
Kizlar persembe basliyorum ise.
gecmis olsun canim, hayirdir? gogsunda beze, sertlik mi var? bundan haberim yoktu benim. insallah sonuclarin iyi cikar ama ultrason iyiyse buyuk ihtimal iyidircanlarımmm ben geldiiiiim.kimse merak etmemiş mi beni..
bugun izin aldım..sabah SGK ya gittim bizim kadın sigortalıydı zaten, kanun değişti, yeni kanuan göre işlem yapılsın istedim..formu aldım geldim kadına imzalattım tekrar gittim.daha onlar bile bilmiyor uygulamayı birlikte öğreneceğiz dedi görevli..neyse..ordan geldim meme ultrasonu cektirdim..normal sonuç..mamografiden vazgectim.
cuma günü parça alınacak, endometrium biraz kalın.dr tereddüt etti ben de alın parça dedim..Cuma'ya anestezi alcam yani..
siz ne yaptınız?şimdi dönüp okuyayım bakayım neler yazdınız..
Marko pasanin da cok guzel kedisi var,ben aslinda kedi gozu gibi goz istiyorum da bunu dr lara soylemeye korkuyorum, beni bakirkoye yollarlar diye
Caktirma bebisim sizin yeriniz ayri hahahagaha
ben de cikiyorum canim optum hepinizi,misch gidince kimse kalmiyor burada
zaten soylemeidm ki doktrolara gozumu boyle yapin diye:))) ama marko pasaya soylemistim , hatta uygulamayda soylemistim:)))))buna bi şey yazmadan geçemezdim yani:))) kızım doktorlar göz şeklini o kadar değiştiremez diye düşünüyorum .göz bu sabit bi şey..bak benimkiler donuyo eskiye..:))
gecmis olsun canim, hayirdir? gogsunda beze, sertlik mi var? bundan haberim yoktu benim. insallah sonuclarin iyi cikar ama ultrason iyiyse buyuk ihtimal iyidir
Ay canım benim. Minnoşum beni beklermiş
aman kalbime iniyordu vallahi, iyi sevindim digerinden de bir sey cikmaz, bizim yasimiz derken? sen 25 lik oldun, herhalde benim yasimi kastetmistin simdiden gelmis gecmis olsun diyeyim, iyi olsun hersey insallah.yok ppad, rutin kontroller yaş malum 40 ustu olunca..6 ayda bir ıltrason cektiriyorum basit bir kistim var o kadar..mamografi cektireli 2 yıl daha olmamış..cektirmicem daha 1 yıl filan..korkunç agrılı oluyo benimki, göğüs dokusu fibrokistik olduğu için.
parça alınacak yer göğüs değilbi şey cıkmaz onda da..birz kalınlaşmış rahim dokusu , pimpirikliyim ya ben dedim madem oyle parca alın diye..hiperplazi denen bi durum var bizim yaşımızdakilerde goruluyo daha cok menapoza geçiş aşamasında..bendeki oyle değil ama iyi bi kontrolde fayda var..
Ama cidden ben bayıltırım adamı. Ultheradan sonra annem, kardeşim ve onun eşi kusacak hale gelmişlerdi. Sürekli resim çekip onlara gösteriyordum
Estetik mi.kim ben miii yok ayol:)alerji yapti ondan sisti:)dinlendin mi çok erken değil mi yahu? İş yerinden gizli olduysan anlayacaklar estetik olduğunu:))