- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
sen git kemik yasini olctur kesin 25 cikarsin korkmao kadar küçültmüyolardı qıs..tanıdık yaptırmıştı da o işi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen git kemik yasini olctur kesin 25 cikarsin korkmao kadar küçültmüyolardı qıs..tanıdık yaptırmıştı da o işi..
sen de herseyi tahmine diyon bir bagaa soylemeyonmarkooo ne güzel özetlemişsin durumu..
en popüler benim di mi qıs
marconun niye gittiğini tahmin ediyorum
yazmadilar onlar , senin spora gitmeni bekliyorlarmis, seninle konusmak istemiyorlarmis ban aozelden oyle yazmislarallahım şükür..kan ter içinde en son sayfaya gelebildim nihayet..fakat kzıları dolaştırmak için cıkacağım birazdan sonra da spora gideceğim..yine yazacaksınzı bi sürü şey , yine geriden geleceğim bir sürü atladığım mesaj olmuştur eminin..e naz print ve black bugün hiç yazmamışlar mı
sen git kemik yasini olctur kesin 25 cikarsin korkma
naza deddiydim dun yazarım sana da özelden..sen de herseyi tahmine diyon bir bagaa soylemeyon
canım benim o senin kemiklerinin güzelliği
şaka bi yana benim sürekli gittiğim bu hastane erhan beyin de ameliyatlarını yaptığı hastane..ameliyattan önceki zamanlarda kontrollere filan gittiğimde 3 kez yaşımı tekrar sormuşlardı, forma bakıp.inanamamışlar yanlış yazıldı zannetmişler..şimdi boyle yazınca da şımarıkça geliyo haklısınız..ama beni siz şımarttınız yoksa yazmazdımfakat erhan bey ameliyat ettikten sonra bu bilgileri de genel hasta dosyamın içinde topluyolarsa şimdi diyecekler ki estetik olmuş da ondan genç duruyorkimseyi inandıramam da..
yazmadilar onlar , senin spora gitmeni bekliyorlarmis, seninle konusmak istemiyorlarmis ban aozelden oyle yazmislar
tamam canim benim sagol, marko yu goremiyorum , kiz sirra kadem bastinaza deddiydim dun yazarım sana da özelden..
yasasin kotuluk ,bak nasil bozdum aranizivaaaaay demek öyle..üçü bir olduysa biz de burda 5 kişiyiz kendileri düşünsün artık.sen ben delikanlı marco uygulama jelesec..
ben sahitim estetikten once de cok genc gozukuyordun, uzgunum bu ameliyat seni 1 yas bile genclestirmedi cunku cok genctin zaten
yasasin kotuluk ,bak nasil bozdum aranizi
hahahha onlar yazmadi ki bana ozeldenben sirf kiskancligimdna yalan soyledim, blackin paketi bitmis ,Nazi ise hic goremedim bugunsen doğruları söyledin niye bozasın aramızı..saf gibi ben de onları çok seviyo hep özlüyodum..maymun gözünü açtı bi kere..siz varsınız artık benim için
merakla bekliyorum, bakalim ne olacak, bana da soyle bana da soyle bulusmadan sonra olanlarişimdi bak bu haftas sonu 10 kişilik bir arkadaş grubum var onlarla buluşacağız..içlerinden 3 ü beni 22 yıldır tanıyor, iş yerinden.diğerleri de en az 10 yıl..her neyse..bunların hepsi birbirinden cin kadınlar..estetiğe meraklılar..bakalım fark edecekler mi ameliyatı?
merakla bekliyorum, bakalim ne olacak, bana da soyle bana da soyle bulusmadan sonra olanlari
hahahha onlar yazmadi ki bana ozeldenben sirf kiskancligimdna yalan soyledim, blackin paketi bitmis ,Nazi ise hic goremedim bugun
doku hasari dedi bir arkadasim, eger dr hizli yaparsa ameliyati dokularda hasar oluyromus ve daha gec iyilesiyormus, seninkiler inmis gibi gorunuyro ama tam oturmasi yine de 3 ayi bulacak gibi gorunuyor, gozlukde mutlaka etkendirsöylerim canım..
gözlüğü çıkarıp makyaj yapamamaktan sıkıldım..lens takardım genelde hafta içi..hafta sonu gözlüklü gezerdim..şimdi atamadım gözlüğü..ya hep yan yatıyorum ondna mı geç iniyo ödemlerim..
yok ya ben biliyorum neyin ne olduğunu sen rahat ol..şimdi kendini kötü hissettin suçu üstleniyosun ama hiç gerek yok tatlım..
doku hasari dedi bir arkadasim, eger dr hizli yaparsa ameliyati dokularda hasar oluyromus ve daha gec iyilesiyormus, seninkiler inmis gibi gorunuyro ama tam oturmasi yine de 3 ayi bulacak gibi gorunuyor, gozlukde mutlaka etkendir