Bana aldırmadıydı. Ben bu tıl 4 kilo aldım ama menopoz, sigara bırakma vs. DenYa ne diyosun. Ben içiyorum. Yıllardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana aldırmadıydı. Ben bu tıl 4 kilo aldım ama menopoz, sigara bırakma vs. DenYa ne diyosun. Ben içiyorum. Yıllardır
tamam canim iyi uykular diliyorum kendine iyi bak, canin sikilirsa yazarsin banaTatlisler mutfagi toplayip uyurum sanirim. Cok opuyorim sevgiler
İyi uykular canımcım. Resimler bekliyozTatlisler mutfagi toplayip uyurum sanirim. Cok opuyorim sevgiler
demek ki sen sansli yuzde 20 nin icindesin, bana kilo aldirmaz diyen her ilac minumum 5-6 kg aldirdi paxil vermem o cok kilo aldirir dedi doktor, onu mu icsem belki aldirmaz:)))))))))Bana aldırmadıydı. Ben bu tıl 4 kilo aldım ama menopoz, sigara bırakma vs. Den
canim dikisler alindiktan sonraki resimlerini eklermisin albume? arkadaslarda gorur yorum yaparlar?Tatlisler mutfagi toplayip uyurum sanirim. Cok opuyorim sevgiler
Ay bilmem ki. Motalimi bozdun şimdi. Bu yıl ters etki olduysa ya ondan alıyosam. Offfdemek ki sen sansli yuzde 20 nin icindesin, bana kilo aldirmaz diyen her ilac minumum 5-6 kg aldirdi paxil vermem o cok kilo aldirir dedi doktor, onu mu icsem belki aldirmaz:)))))))))
menapoza girmedin degil mi? perimenapozdasin? duzenli mi yoksa duzensizmi?Bana aldırmadıydı. Ben bu tıl 4 kilo aldım ama menopoz, sigara bırakma vs. Den
ben lustral kullanmaya basladiktan sonra ne diyetler yaptim gram gitmedi hep kilo aldim ustelik 10 kiloAy bilmem ki. Motalimi bozdun şimdi. Bu yıl ters etki olduysa ya ondan alıyosam. Offf
Yanlız benim çevremde de lustral kullanan dolu. Hepsi kilo aldık diyorlar
senin paxil den degildir, paxil olsa simdiye dek olurdu... sigara ve duzensizlikÇok düzensiz
Ben 5 yıldır kullanıyorumUzmanların bildirdiğine göre, antidepresan kullananların, özellikle de "SSRI" (seçici seretonin gerialım engelleyicileri) grubunda yer alan "fluoxetine HCl (Prozac), "escitalopram" (Cipralex), "paroxetine HCl" (Paxil), "sertraline HCl" (Lustral) kullanıcılarının yüzde 25’inde beden ağırlığında 5 kg veya daha fazla artış olmaktadır. Altı ayı geçen, uzun süreli kullanımlarda bu artışın daha da belirginleştiğini vurgulayan klinik çalışmalar vardır.
alintidir
sutyen sallama banaaaaaaaa, paxil en cok kilo yapanmis , alinti yaptim yolaldim sana http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7911555.aspİyi uykular
Ben sevdim sütyen sallamayı.İyi uykular
iyi uykular canim, opuyorum seni kocamanCanım çok uykum geldi. Saat burda 00.43
Yatim ben. Öpüyorum kocaman ve kokulu kokulu