- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
uyusturup yapiyorlarSanirim oyledir. Lokal yapicaz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyusturup yapiyorlarSanirim oyledir. Lokal yapicaz dedi
Bana böyle dr. Lazım
Lustral var , ilk hafta 25 mg ile basla, ikinci hafta 50 mg ye cik, oylece ic bir kac ay:))))))))) birakirken de 25 mg ye dus bir hafta, sonraki hafta iki gund ebir 25 mg sonr abirak, sakin ani baslayip ani birakma, kafayi yersinAntidepresan mi iyi fikir. Var mi oneriniz. Cidfiyim.bugun solusyonu yaptirmak icin eczaneye gittim. Dediler ko ucretsiz c vitamin bakimimiz var. Dedim bu yuze mi. Himmm ellerinize yapalim dediler. Iyi dedim. Oturdum kaldim:)
kesinlikle ,sen beni bekleBana böyle dr. Lazım
Yanlız elite nereye yaptırırsa ben oraya.
Ona katlanan dr. Banada katlanır
Aaa evet duymustum. Kilo aldirmiyor muydu kiLustral var , ilk hafta 25 mg ile basla, ikinci hafta 50 mg ye cik, oylece ic bir kac ay:))))))))) birakirken de 25 mg ye dus bir hafta, sonraki hafta iki gund ebir 25 mg sonr abirak, sakin ani baslayip ani birakma, kafayi yersin
Tamam bekliyorum zatenkesinlikle ,sen beni bekle
evet beni timarhaneye kapatmazlarsa, bana katlanirlarsa, sana guzel bir referans olacagim insallahO yüzden beklemedeyim. Elite in gelişmeleri takip edecem
Elite kim?Bana böyle dr. Lazım
Yanlız elite nereye yaptırırsa ben oraya.
Ona katlanan dr. Banada katlanır
Bazı bünyelere aldırıyo. Biraz dikkat edersin yedikletine. Kendini iyi hissedersin bu süteçte, kullan bencedeAaa evet duymustum. Kilo aldirmiyor muydu ki
ban aldirdi ama sadece bana aldirdi, cevremde binlerce kullanan var hic biri almadi, kilo almak istiyrosan paxil ic o da antidepresanAaa evet duymustum. Kilo aldirmiyor muydu ki
Pukka canımElite kim?
Pukkapad sen misin tatlimmmevet beni timarhaneye kapatmazlarsa, bana katlanirlarsa, sana guzel bir referans olacagim insallah
ben:) ben cok elit bir insan oldugum icin arkadaslar kisaca bana elit derElite kim?
Anaaaa pacil kilomu aldırıyoban aldirdi ama sadece bana aldirdi, cevremde binlerce kullanan var hic biri almadi, kilo almak istiyrosan paxil ic o da antidepresan
Ahahahaaaaa. Sen gerçekleri bi de benceben:) ben cok elit bir insan oldugum icin arkadaslar kisaca bana elit der
evet bilmiyormusun, icen her 100 kisiden 80 i kilo aliyorAnaaaa pacil kilomu aldırıyo
Ya ne diyosun. Ben içiyorum. Yıllardırevet bilmiyormusun, icen her 100 kisiden 80 i kilo aliyor