Senin canın sopa istemiş
Ameliyattan sonra bu kafar çabuk toparlanan görmedim. Maşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin canın sopa istemiş
Tatlim yeminle sordum doktora bugun. Saskin saskin bakti daha neler napicaksiniz dediBirinizde becerip şu şurubu öğrenemedi ya ne diim
kuzum tam resim anlasilmiyor. Tobe bismillah sag tarafim saha kalktim gecicek biliyorumSenin canın sopa istemiş
Ameliyattan sonra bu kafar çabuk toparlanan görmedim. Maşaallah
Kıslar soruyomdiye bizim üzerimize ataydın. Napacsz içicez. Hiç haldende anlamıyomuş dr.Tatlim yeminle sordum doktora bugun. Saskin saskin bakti daha neler napicaksiniz dedi
deseydin arkadas icki niyetine icecekmisTatlim yeminle sordum doktora bugun. Saskin saskin bakti daha neler napicaksiniz dedi
Sarmaz olur mu ben selfikolik oldum ya evde yemek yok cociklar ac ben yuzumun derdindeyim:)Bu bölüm satmadımı seni kaç gündür yoksun. Aşkolsun ihmal etme bizi. Burda habire geyik yapıyoruz. Estetik hariç ne varsa konuşur olduk
Bi taraf inik bi taraf yukarıda mı. Ödem bi tarafta inmiştir, diğeri de inecek mutlakakuzum tam resim anlasilmiyor. Tobe bismillah sag tarafim saha kalktim gecicek biliyorum
hahahahaha adam gormemistir bizim kadar delisiniKıslar soruyomdiye bizim üzerimize ataydın. Napacsz içicez. Hiç haldende anlamıyomuş dr.
Hah hah haaaa adam zaten beni gorunce guluyorKıslar soruyomdiye bizim üzerimize ataydın. Napacsz içicez. Hiç haldende anlamıyomuş dr.
sen acilen antidepresana basla ,bak gul gibi gecirirsin bu sureci, sen muhtesemsin ve zirlaniyorsun, muhtesemsin inan banaSarmaz olur mu ben selfikolik oldum ya evde yemek yok cociklar ac ben yuzumun derdindeyim:)
Evet. Doktor bugun dedi sislikler inince kok hucre yapariz diye. neyseki cozumu kolay olan biseyBi taraf inik bi taraf yukarıda mı. Ödem bi tarafta inmiştir, diğeri de inecek mutlaka
Samimi ve pozitif adam galiba. Erhan bey biraz daha cool anladığım kadarıylaHah hah haaaa adam zaten beni gorunce guluyor
ne lokumu? turkish delight mimmmm ben de isteremAyy kızın lokumlarını bitirdim. Hemde bu saatte. Bunlar bana yağ olarak dönecek
Kök hücreyi iğneyle dolgu gibi mi yapıyoEvet. Doktor bugun dedi sislikler inince kok hucre yapariz diye. neyseki cozumu kolay olan bisey
Antidepresan mi iyi fikir. Var mi oneriniz. Cidfiyim.bugun solusyonu yaptirmak icin eczaneye gittim. Dediler ko ucretsiz c vitamin bakimimiz var. Dedim bu yuze mi. Himmm ellerinize yapalim dediler. Iyi dedim. Oturdum kaldim:)sen acilen antidepresana basla ,bak gul gibi gecirirsin bu sureci, sen muhtesemsin ve zirlaniyorsun, muhtesemsin inan bana
Ay evet Keşke demiyeydim şişecek bi tarafınne lokumu? turkish delight mimmmm ben de isterem
Sanirim oyledir. Lokal yapicaz dediKök hücreyi iğneyle dolgu gibi mi yapıyo
ya sisecek hatta sutten kesilecem holland ainegi gibi oldum zatenAy evet Keşke demiyeydim şişecek bi tarafın
Elletin güzel olduysa ilerde yüzede yaptırırsın. Güzelliğini korumak için. Güzel olacak güzelAntidepresan mi iyi fikir. Var mi oneriniz. Cidfiyim.bugun solusyonu yaptirmak icin eczaneye gittim. Dediler ko ucretsiz c vitamin bakimimiz var. Dedim bu yuze mi. Himmm ellerinize yapalim dediler. Iyi dedim. Oturdum kaldim:)