- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
Hahahaha tmm bitanecimm yengecsin ya sen duyguksalsin oyuzden yani Iyigeceler cooook optummmAy alınganım benim. Niyigecelerlabilir. Bişi yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha tmm bitanecimm yengecsin ya sen duyguksalsin oyuzden yani Iyigeceler cooook optummmAy alınganım benim. Niyigecelerlabilir. Bişi yok.
İyi geceler bebetom. Öptüm nanaklatındanHahahaha tmm bitanecimm yengecsin ya sen duyguksalsin oyuzden yani Iyigeceler cooook optummm
He hee tabikiAy canım benim. Minnoşum beni beklermiş
Isirdimm bende mucuksss bebisimmmİyi geceler bebetom. Öptüm nanaklatından
İyi uykular. Allah rahatlık versinHe hee tabiki
iyi uykular canim, kizin ilgi istiyor, seni istiyor tek konu bu tek cocukda boyle bir problem oluyor ama 15-16 da geciyorİyi uykular. Allah rahatlık versin
Kız sen yatmadınmı . Sende az değilsin. Misch gibi sinsi sinsi benimi takip ediyosun neiyi uykular canim, kizin ilgi istiyor, seni istiyor tek konu bu tek cocukda boyle bir problem oluyor ama 15-16 da geciyor
benim kizim bana demisti ki, ya meslegin ya ben , tercihini yap demisti cocuklar anneyi hep yanind aistiyorlarKızımda haklı. Çalışan anne zor. Bebeklikten beri anneye hasret çocuk.
su uyur ben uyumamKız sen yatmadınmı . Sende az değilsin. Misch gibi sinsi sinsi benimi takip ediyosun ne
Haklılar. Ben annemin çalışmasını istemezdim mesela. Kızımın da istememesi normal. Ama artık şartlar eskisi gibi değil. Mecburen çalışılıyorbenim kizim bana demisti ki, ya meslegin ya ben , tercihini yap demisti cocuklar anneyi hep yanind aistiyorlar
yazik kiyamam ben onlara inan kendi kizimin o yaslari geliyor gozumun onune calisan annenin cocugu gercekten perisan oluyorKüçükken 3 yaş falan. Anneme annem işe gitmesin birazda sen git demiş. Küçücük aklıyla neler düşünüyo bak
Dikkatli konuşmak lazım. Uyudun diye arkandan konuşmaya gelmezsu uyur ben uyumam
hahahha ben gece yarisi bile uykudna uyanip girip bakiyorumDikkatli konuşmak lazım. Uyudun diye arkandan konuşmaya gelmez
takilmiyor galiba, aslinda takils arahatlar kafaya takiyor, bana dr cikisi whatsaptan mesaj atmisti, resim atmisti mutluydu sonr asag tarafim esit degil dedi, daha 7. gunu mutlak aoturacaktir.. ama cok hassas su gunlerdeUygulama nerelerde. Buraya takılmıyo mu