İlk hafta için çok çok iyimdurumda. Ödem az. Yüzü iyi görünüyor. Takmasın kafasınatakilmiyor galiba, aslinda takils arahatlarkafaya takiyor, bana dr cikisi whatsaptan mesaj atmisti, resim atmisti mutluydu sonr asag tarafim esit degil dedi, daha 7. gunu mutlak aoturacaktir.. ama cok hassas su gunlerde
Ayy ayy sen napıcan bilmem. Halimizi düşünemiyorumameliyat sonrasi sureci gercekten zor bir surec sanirimbakalim ben nasil atlatacagim?
bugun bana yolaldigi resim dikisleri alindiktan sonraki haliydi, ben cok begendim, koyar sanirim ayni resimi profiline... o da cok mutluydu, sonra aynada kendisini inceledi sanirim, sag tarafim esit degil dedi, dr una mesaj yazmis, dru aciklamis kok hucre eriyebilir diye ondan esit olmayabilir demis, ben hallederim esit olmazsa demis ama iste uygulama cok sabirli degil, ameliyattan ciktigi gun ya iyilesemezsem ya boyle kalirsam diye dusunmusİlk hafta için çok çok iyimdurumda. Ödem az. Yüzü iyi görünüyor. Takmasın kafasına
gel birilkte yaptiralim, kk da kims ekalmaz emin olAyy ayy sen napıcan bilmem. Halimizi düşünemiyorum
Hahahaaa. Herkes misch in gemisine binergel birilkte yaptiralim, kk da kims ekalmaz emin ol
Ama cidden ben bayıltırım adamı. Ultheradan sonra annem, kardeşim ve onun eşi kusacak hale gelmişlerdi. Sürekli resim çekip onlara gösteriyordumHahahaaa. Herkes misch in gemisine biner
hahahhahaaaaaaaaaaaaaa,ben d eoyleyim:) yazik annelerimize,kardeslere yazik degil onlar genc onlar ceker d eannelere yazikAma cidden ben bayıltırım adamı. Ultheradan sonra annem, kardeşim ve onun eşi kusacak hale gelmişlerdi. Sürekli resim çekip onlara gösteriyordum
Hemde nasıl. Misch e göre daha hızlı düzeliyor. Amel. Den çıktığı günkü resimde bile göz hatiç hiç bi yerde şişlik yok gibiydibugun bana yolaldigi resim dikisleri alindiktan sonraki haliydi, ben cok begendim, koyar sanirim ayni resimi profiline... o da cok mutluydu, sonra aynada kendisini inceledi sanirim, sag tarafim esit degil dedi, dr una mesaj yazmis, dru aciklamis kok hucre eriyebilir diye ondan esit olmayabilir demis, ben hallederim esit olmazsa demis ama iste uygulama cok sabirli degil, ameliyattan ciktigi gun ya iyilesemezsem ya boyle kalirsam diye dusunmuskiii o cok hizli iyilesiyor bence
Aaa seni çekiştiriyoruz. NerdesinKuslar napiyosunuz
hosgeldin canim, seni kaynatiyordukKuslar napiyosunuz
antidepresan kullansana:) bu surecte iyi gider:) dr beydne surup un adini ogrendin mi? bana o suruptan lazim ameliyat oncesi ve sornrasi icinTakilmiyim diyorum ama sabirli olmak zor geliyor iste. Begendim aslinda. Inme surecini yasayacagiz birlikte
Çok çok iyisin. Yüzün bebek gibi olmuşTakilmiyim diyorum ama sabirli olmak zor geliyor iste. Begendim aslinda. Inme surecini yasayacagiz birlikte
Birinizde becerip şu şurubu öğrenemedi ya ne diimantidepresan kullansana:) bu surecte iyi gider:) dr beydne surup un adini ogrendin mi? bana o suruptan lazim ameliyat oncesi ve sornrasi icin
iyi insan sozunun uzerine gelirmiz, kaynan seviyormus kiz seni, biz d etam seni kaynatiyorduk, pisirnce de masaya koyup yiyecektik seni:)Pukkapad vallahi iyi yapiyorsunuz. Hosbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?