- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Hahahaha tmm bitanecimm yengecsin ya sen duyguksalsin oyuzden yani Iyigeceler cooook optummmAy alınganım benim. Niyigecelerlabilir. Bişi yok.
İyi geceler bebetom. Öptüm nanaklatındanHahahaha tmm bitanecimm yengecsin ya sen duyguksalsin oyuzden yani Iyigeceler cooook optummm
He hee tabikiAy canım benim. Minnoşum beni beklermiş
Isirdimm bende mucuksss bebisimmmİyi geceler bebetom. Öptüm nanaklatından
İyi uykular. Allah rahatlık versinHe hee tabiki
iyi uykular canim, kizin ilgi istiyor, seni istiyor tek konu buİyi uykular. Allah rahatlık versin
Kız sen yatmadınmı . Sende az değilsin. Misch gibi sinsi sinsi benimi takip ediyosun neiyi uykular canim, kizin ilgi istiyor, seni istiyor tek konu butek cocukda boyle bir problem oluyor ama 15-16 da geciyor
benim kizim bana demisti ki, ya meslegin ya ben , tercihini yap demistiKızımda haklı. Çalışan anne zor. Bebeklikten beri anneye hasret çocuk.
su uyurKız sen yatmadınmı . Sende az değilsin. Misch gibi sinsi sinsi benimi takip ediyosun ne
Haklılar. Ben annemin çalışmasını istemezdim mesela. Kızımın da istememesi normal. Ama artık şartlar eskisi gibi değil. Mecburen çalışılıyorbenim kizim bana demisti ki, ya meslegin ya ben , tercihini yap demisticocuklar anneyi hep yanind aistiyorlar
yazik kiyamam ben onlaraKüçükken 3 yaş falan. Anneme annem işe gitmesin birazda sen git demiş. Küçücük aklıyla neler düşünüyo bak
Dikkatli konuşmak lazım. Uyudun diye arkandan konuşmaya gelmezsu uyurben uyumam
hahahha ben gece yarisi bile uykudna uyanip girip bakiyorumDikkatli konuşmak lazım. Uyudun diye arkandan konuşmaya gelmez
takilmiyor galiba, aslinda takils arahatlarUygulama nerelerde. Buraya takılmıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?