Kaç diş?benim dr cok hizliydi 10 gunde tamamladi hepsini:)
Benim hepsi porselen oluyo ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç diş?benim dr cok hizliydi 10 gunde tamamladi hepsini:)
seni cin e davet edeyim mi? benkopegimi sattim, kizim cinliye sattirmam diye tutturdu, olurse yiyorlar diyeAy Allah cezasını versin. Ay kızına de atkadaşlığını gözden geçirsin. Iyyyyy.
16 dis bir kac tanede kanal vardi harictenKaç diş?
Benim hepsi porselen oluyo ama
Anammmmm hiç dikkat etmedimdi. Ah elite ahkızım isim soylemeyin diyoruz..ömrümü yediniz
Yanlız diş yapılırken millet zayıflıyomuş ben kilo aldım. Geçiciler yemeğe yapışıp çıkıyo ben yerine takıp gene yemeğe devam ediyorum. Nolacak halim bilmem
Ben edemiyorum. Özelden yaz bari merak ettim çatlarımniye değiştirdiğini tahmin ediyorum
bende ne isthasizlik ne agri hic bri sey olmadi, full yemistimay evet .o geçiciler cıkınca oyle bir sızlıyo ki yemişim yemeğini diyosun..bende bir iştah patlaması var..iki gıdım koldan yağ gitti diye vücut eylem yapıyo resmen..
kustum konusmuyorum
bana da yazinnnnnnnnnnnnnBen edemiyorum. Özelden yaz bari merak ettim çatlarım
cop gibisin zaten ,bos yere kuruyorsunuz sen ve nazay evet .o geçiciler cıkınca oyle bir sızlıyo ki yemişim yemeğini diyosun..bende bir iştah patlaması var..iki gıdım koldan yağ gitti diye vücut eylem yapıyo resmen..
Ay yok anacım. Sen efsunu da geçtin gene. Bugün itibariyle delilikte favorim sensin
Benimki de haftada 2 gün özel hocaya gidiyo. Onada ben taşıyıp ders bitimine kadar avm de oturup bekliyorum. Sen birde şoför mü tuttundu ki. Bunlar için de biri lazım. El kadar çocuk kendi gidemiyorkiben senin o dediklerini 30 lu yaslarin baslarinda bile yapmaya gucum yetmiyordu, ozel ogretmen tuttmustum, etude yolluyordum, dershaneye d egidiyordu ilkokul birden itibaren boyleydi, ugrasamiyrodum yoruluyordum,
yok ozel ogretmen eve geliyordu, sabah servisi vardi etude ,etuddeki bayan okula goturuyordu, aksam servis kizi eve getiriyordu, aksam ozel ogretmen eve geliyrodu, haftasonu dershanesi vardi ben birakiyordum ben aliyordumBenimki de haftada 2 gün özel hocaya gidiyo. Onada ben taşıyıp ders bitimine kadar avm de oturup bekliyorum. Sen birde şoför mü tuttundu ki. Bunlar için de biri lazım. El kadar çocuk kendi gidemiyorki
Sensindir o. Bazen kaybediyon kendini. Yazık steril de napsın adet böyle dedi zar. Nereye kaybolduki o hem.
Köprğini neden sattın. Ya o eşyamı ki satıyosun yaaa. Ay elite konuştukça batıyosun. Ayyyyyyyy. Bak sinirlendim sağ kaşım tık tık atıyoseni cin e davet edeyim mi? benkopegimi sattim, kizim cinliye sattirmam diye tutturdu, olurse yiyorlar diye
yollasana serce parmagini egriyse ona da dr buluruz duzeltirler
kopegimi satmak zorunda kaldim, yavrulari oldu, kirislastirmaya karsiyim ben, yavrulari sattim yaniKöprğini neden sattın. Ya o eşyamı ki satıyosun yaaa. Ay elite konuştukça batıyosun. Ayyyyyyyy. Bak sinirlendim sağ kaşım tık tık atıyo
inanmiyorum cek yollagenetik olaraktan biraz eğri..ama şirin bi hava katıyo..birinciliğe oynuyorum
Yağ az ya. Vucud korktu tabi kıtlığamı giriyorum diyeay evet .o geçiciler cıkınca oyle bir sızlıyo ki yemişim yemeğini diyosun..bende bir iştah patlaması var..iki gıdım koldan yağ gitti diye vücut eylem yapıyo resmen..