- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
kustum konusmuyorumAy yerim yerimmm . Canım arkadaşım benim. Bir tanecik sevgili arkadaşım. Kk nın yıldızı, sultanı , en büyük çılgını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kustum konusmuyorumAy yerim yerimmm . Canım arkadaşım benim. Bir tanecik sevgili arkadaşım. Kk nın yıldızı, sultanı , en büyük çılgını
benim kiz italya da yemek yemis:)))))))))))) ceyrek dilim pizza ama hic begenmemis hihohahahhah
kazen ou da atmis :)))) saka saka kendisi degistirmisMarco nun hesaba noldu. Niye pasif oldu.
Sonunda bizide atacaklar burdan. Vır vır vırrrr haklılar yani
benim kiz yemez ,hic bir sey yemeznapolide yediğimiz pizzayı hala unutamadık..el yapımı , malzemelerin hepsi doğal..mmmhh..olsa da yesek..bir iştahım açıldı ki sormayın...
Kızım hepimizin adını niye söylüyon. Burası mail grubumu. Ay biri streile burda gözetlendiğimizi desin. Kaybetti kendinikızlar , misch cnm cook güzel görünmüşşsün işte budur...o kadarcık asimetri prob leri yaratılış gereği herkeste var...olmayan olmaz tanrı böyle yaratıyor.
uygulama nın yaşı kac...fotolarına baktım...bilen soylesin ona göre yorum yapacam..ilk fotosu mavi kazaklı olan op öncesi mi??
kızlar cook işş var ...coook yorgunum gözlerim kapanıyor...burasını coook begendimmm sanırım gene Gülhan akıl etti tebrikler..şengul cugumeee deee sevgilerrr .gelemesem de unutmayııınnn beniiiiiii..
efsun cuguma naz a nevin ime de muuccxxxx...gene uymazsam gelirimm ..
Marco nun hesaba noldu. Niye pasif oldu.
Sonunda bizide atacaklar burdan. Vır vır vırrrr haklılar yani
size dislerimi gonderdim buradan gordunuz munapolide yediğimiz pizzayı hala unutamadık..el yapımı , malzemelerin hepsi doğal..mmmhh..olsa da yesek..bir iştahım açıldı ki sormayın...
Jelesec nerelerdesin yaw. Özledik. İyki buldun bizi. Burası kk çılgınlar kulubu. Seçim yapıyoz birinci için
Kızım hepimizin adını niye söylüyon. Burası mail grubumu. Ay biri streile burda gözetlendiğimizi desin. Kaybetti kendini
Ay yok anacım. Sen efsunu da geçtin gene. Bugün itibariyle delilikte favorim sensinsize sikintidan dislerimi yollamaya karar verdim
Ay hadi ya. Ben demedim adını dimi. Yok yok. Dememişimdirkızım sen de niye soyleyip dikkat çekiyosun..özelden yazdımdı ben acil olarak..dun biz de onun adını demişiz.o da deniyo sanmış..daha başka şeyler diyecekken zor engel oldum.yüreğime iniyodu
size dislerimi gonderdim buradan gordunuz mu
efsunu whatsapta oyaliyorum ki tahtimi almasinAy yok anacım. Sen efsunu da geçtin gene. Bugün itibariyle delilikte favorim sensin
Neden değiştirmiş kikazen ou da atmis :)))) saka saka kendisi degistirmis
Ay yok anacım. Sen efsunu da geçtin gene. Bugün itibariyle delilikte favorim sensin
Ay hadi ya. Ben demedim adını dimi. Yok yok. Dememişimdir
ay bir ara onu da dusunmustum, bodruma kobay fare koyayim onlari onc ehasta edeyim sonr aiyilestireyim diye ama kiyamadim ,hayvanlari cok seviyorumevde kan idrar tahlili yapıyomuş..bana bak hayvan deneyi filan yaparsan fururum seni pukka
Sensindir o. Bazen kaybediyon kendini. Yazık steril de napsın adet böyle dedi zar. Nereye kaybolduki o hem.geri dönüp bakmaya cesaretim yok..en çok ben cınlattım kulagını nerde bu kız diye..işte hep iyi niyetimden
yollasana serce parmagini egriyse ona da dr buluruz duzeltirleryok..ben de serçe parmağımı göndereceğim.azcık eğri gibi