mıllet dortbın sayfa yazmıs kızlar bızde terk etmıyelım burayı ılk göz agrımız kk olmasa nasıl bulcaktık bırbırımızı
A
ayyy marcom paşamm sultanımmm.Yanlız bu sevgiyi hak edecek naptım bi desen bana
Aglama bitanecim seninki buyuk tasli kalpli mavi boncuk
bıtanemm fındık burunlum elma yanaklım kıraz dudaklım şirinemmm sen gul bahcemsın benım gül demetim benimmmbenimkipeki?
yenı gördüm bıtanecım ayol kımse yazmamış gunduz vardıyası gecyemı donus yaptınız bende pazara gıdıyım dıye cıktı cıtım kadıkoye ınıyım dedım defter alyım yanlışlıkla acıbademe çıktım saatlerce dolandım durdum zor buldum evı yer bulma özurluyumkızlar feci durumdayım habeirniz yok..üst dudak sarktı alt dudağı kapatıyo bu nasıl iş..burun zaten tamponlu nefes alamıorum ağzım da kapandı boğulup gitmem inşallah
gözümün altında yanağımın üstüne doğru her iki tarafta da kocaman kahverengi morluk var...gözler patlak patlak duruyo bizim küçük köpüşe benzedim kahverengi benekli tövbe tövbe..
yenı gördüm bıtanecım ayol kımse yazmamış gunduz vardıyası gecyemı donus yaptınız bende pazara gıdıyım dıye cıktı cıtım kadıkoye ınıyım dedım defter alyım yanlışlıkla acıbademe çıktım saatlerce dolandım durdum zor buldum evı yer bulma özurluyumbıtanem daha yenı morluklar gecınce cooook gusel olucak bek pukkamızın nasıl güzel oldu cok yakıştı alemsın kız senın en kotu hallerını gördük tatlımm amelıyat sonrası ozaman bıle guzeldın burun cok ıyı oldu oldun kurtuldun çok şukur darısı dıger hatunlarımın basına
bıtanemm fındık burunlum elma yanaklım kıraz dudaklım şirinemmm sen gul bahcemsın benım gül demetim benimmm
bebısım ınankı ıcımden gelen duygular sana güller yakışıyo gülümmmm benimmmbiraz laf olsun diye yazmışsın sanki ama olsun kabulümdür alır başımın ustune koyarım
bak senn bir boş bırakmaya gelmıyosunuz ayyy yaramazlar sizibu vesileyle gezmiş oldun.başka turlu cıkacağın yoktu
nazla sac saça baş başa girdik bugün..kakülünü yoldum.. marko beni duvara fırlattı..oyle işte yuvarlanıp gidiyoruz
bak senn bir boş bırakmaya gelmıyosunuz ayyy yaramazlar sizi
Ben burdan yazayim size burda bana bir kibarlik bir incelik geliyor ki kendim bile sasiyorum
Nazcim seni seviyorum nedenini bende bilmiyorum sanirim kanim kaynadi sana..
blackim benim birtanem zaten
misch eh iste fazla guzellesti bu ara karisik duygular icindeyim
pukkam dunya guzeli oldu bana gore kiz sanki gozalti degil endo oldu masallah..
uygulamam zarif ama deli sevdicegim benim..
Aklima bisey gelmedi baska erformanim gun be gun dusuyor
sen nasılsın mısh canımcım ay hepınız genc kız gıbı oldunuz Masallah marcoyla bız napcazyalnız puki cidden endo olmuş gibi..psikolojik endo oldu kız
Burnunu ısırdığımı niye demiyonbu vesileyle gezmiş oldun.başka turlu cıkacağın yoktu
nazla sac saça baş başa girdik bugün..kakülünü yoldum.. marko beni duvara fırlattı..oyle işte yuvarlanıp gidiyoruz
Nereye gidiyodun blavk im . Çabuk dön. Özlerimkızlar bır surelıgıne sehır dışına çıkıcam yıne haberlsesırız tabıkı burdan cok yazamasamda hepıınz aklımdasınız
ben de senı daha cok ozlerım nazımNereye gidiyodun blavk im . Çabuk dön. Özlerim