Tabii platonik, ulthera yaptiracaktim senin yazdiklarini okuyunca vazgectim, yag koydurtacaktim gecen sene marco nun yazdiklarini okyunca vazgectimBak ilk goz agrin benmisim demekki. Ama sanırım sadece platonik düzeydeydi önceleri
Yok pro uye olunca yatirdigin para yardim a gidiyor ve , begeniler yazismalar arasi saniye beklemen gerekmiyor
Bende yatayım bari.
Misch im gittimi çekemiyorum buraları. O yoksa bende yokum
Misch cok tatli:) steril print de oyle:)) boyle babasa kalinca ortam romantiklesiyor:)))))Bende yatayım bari.
Misch im gittimi çekemiyorum buraları. O yoksa bende yokum
Yatmadınmı sen daha. Bak sinsiyeee. Nasılda gizlice izliyo beniberaber cıkalım bebegem bensiz ne işin var..
Var tabiii isim bende yatayim tabiii:))) iyi geceler kizlarHıhahahaaa. Misch in rüyasına girip kabusu olmaya gidiyorum
İyi uykular kalanlara. Elite sende yat. Yarın işe
İn yokmu senin
Ama burada saat 22.14Yatmadınmı sen daha. Bak sinsiyeee. Nasılda gizlice izliyo beni
Aaa 2 saat mi fark. Erkenmiş ya. O saattede yatılmaz kiAma burada saat 22.14
Evet ben bakinirim ne yapayimAaa 2 saat mi fark. Erkenmiş ya. O saattede yatılmaz ki
Valla senle ikimiz gece kuşları romantik romantik takılıyoruz bu saatlerde.
Sonra misch im tatlı, prnt im tatlı, matkom bi tane. Boşuna uykusuz kaldığımla kalıtorum
Yatmadınmı sen daha. Bak sinsiyeee. Nasılda gizlice izliyo beni
Cok ucuz yilligi 30tl , sen bastir al,bizim elimiz armut mu topluyor biz de aliriz hahahhahahahahahah..kızım bitireyim de yatayım dedşm..yoksa o kalan sayfalar gece kovalar beni..sen bi tane yazmışın ben 10 tane..e tabi geriden gelirim biraz..ayrıca elektrikleri kesmişsin mesaj yazdırmıyosun..5sn bekleyin diyo yazamıyorum..neyse fiyatı bastırıp parayı alacam o pro karttan..
hahahahah..kızım bitireyim de yatayım dedşm..yoksa o kalan sayfalar gece kovalar beni..sen bi tane yazmışın ben 10 tane..e tabi geriden gelirim biraz..ayrıca elektrikleri kesmişsin mesaj yazdırmıyosun..5sn bekleyin diyo yazamıyorum..neyse fiyatı bastırıp parayı alacam o pro karttan..
Hahahha olur mu ya, en tatli sensin tabii ki
TamamSen kk nın yönetimini araştır, bize yeni estetikçiler bul. Ne bilim oyalan işte.
Napim küçüklüğüme dönün benim. Vardır bi aevgi eksikliğim falan. İdare ediverin artıkya bu naz da heskes en çok onu sevsin istiyo..mavi boncuklu naz..
kızım yazmayın ya 6.30 da kalkıyorum ben..siz yazdıkca gidemiyorum..cevap haklarım doğuyor nazdan yana..