- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Benimle git :)))))abbauvv...bu devirde kolay mı koca bulmak..ben de entel dantel tipli çelimsiz biriyim.gayet kolay lokma gorunurum.ona da kız arkadasımal mı gitsem acep..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimle git :)))))abbauvv...bu devirde kolay mı koca bulmak..ben de entel dantel tipli çelimsiz biriyim.gayet kolay lokma gorunurum.ona da kız arkadasımal mı gitsem acep..
Ay benimkinin o taraklarda bezi yokturTayland cok pismis(( erkeklere yaninda asiliyorlarmis, ablam cok disli oldugu icin kocasinin namusunu koruyabilmis :))))) haberin ola
Benim can dostum o, bakma sen onun sessiz hanifenedi durusuna:))) kafasi kizdi mi dru oldurme plani yapar o :)))
Iyidir marco, bu sitedeki ilk arkadasim benim o... Tabii delidir biraz ama ben cok akilli oldugum icin idare ediyroum onu hihohahahhahahaHadi ya. Ha onun için senin can dostun. Maşaaallah iyi anlaşıyonuz yani. Hmmmmmm
Yaw niye ya.
Neden beni aklı başında buldularda sonuncu yaptılar. Ay kafayı iyice yiycem ya.
Nerde hata yapıyorum
Ay benimkinin o taraklarda bezi yoktur
Seninkinin o taraklarda bezi olmais sart degil ki,yaninda asilmalari hos degil bence, ablamin kocasinin da o taraklarda bezi yok ama cok asiri rahatszi etmisler adamcagizi, ablam da kizlara sus payi oglunu vermis ne yapsin :))))))))Ay benimkinin o taraklarda bezi yoktur
Benim kocam dansoz e arkasini doner, cok iyidir cok sukru o yonlerden,bakin ucumuz kocasi da o taraklarda bezi olmayan adamlarmisbenimkinin de yoktur dansöze bakamaz utanır..ama elin yellozu da asılmasın yine de..
Benimle git :)))))
Anammm. Ablanda senin gibi deliSeninkinin o taraklarda bezi olmais sart degil ki,yaninda asilmalari hos degil bence, ablamin kocasinin da o taraklarda bezi yok ama cok asiri rahatszi etmisler adamcagizi, ablam da kizlara sus payi oglunu vermis ne yapsin :))))))))
Seninkinin o taraklarda bezi olmais sart degil ki,yaninda asilmalari hos degil bence, ablamin kocasinin da o taraklarda bezi yok ama cok asiri rahatszi etmisler adamcagizi, ablam da kizlara sus payi oglunu vermis ne yapsin :))))))))
Benim kocam dansoz e arkasini doner, cok iyidir cok sukru o yonlerden,bakin ucumuz kocasi da o taraklarda bezi olmayan adamlarmis
Ayy canim ya. Onun yaninda o bolgelerden bahsetmeyelim. Rusya, irlanda, abd ye gitmek istiyoruz diyelimah şimdi burda printempsim olacaktı ki..allaaaaah..sahi nerde bu kız ya...
:))))))Ayy canim ya. Onun yaninda o bolgelerden bahsetmeyelim. Rusya, irlanda, abd ye gitmek istiyoruz diyelim
Olur mu sende cok kiymetlisin aslinda marco dan once seni tanidim ben ulthera yaptirmistin ama ozelden hic yazismamistikMarko da ne kiymetliymis arkadaslar hepinize cok kiymetli
Ruyanda kabus gorursun umarim.eyvah..black kayboldu ortadan kesin yuzune bakmaya gitti..yeni bir krizi bu saatte atlatamam arkadaslar..yav hem saat kaç olmuş..genc gorunumumu uykuya borçluyum..opuyorum kızlar hepiciğinizi.
en aklı başındamız nazdır bu da boyle biline..kıs kıs gülen adam suratı hayal edin burda..
Iyi uykular canimeyvah..black kayboldu ortadan kesin yuzune bakmaya gitti..yeni bir krizi bu saatte atlatamam arkadaslar..yav hem saat kaç olmuş..genc gorunumumu uykuya borçluyum..opuyorum kızlar hepiciğinizi.
en aklı başındamız nazdır bu da boyle biline..kıs kıs gülen adam suratı hayal edin burda..
Bak ilk goz agrin benmisim demekki. Ama sanırım sadece platonik düzeydeydi önceleriOlur mu sende cok kiymetlisin aslinda marco dan once seni tanidim ben ulthera yaptirmistin ama ozelden hic yazismamistik