canımcım sakın whatsupa gelme yeminle deli ederler 2.gündeeeBen bugünden itibaren takip etmeye başlayayım, geriye dönük okumayacağım....İnşallah gündüz bu kadar çok yazmıyorsunuz dur, yoksa gündüz işte mesai akşam burada okuma mesaisi olur :))
yeni bitti(( öldüm be ya yarında diğer dolap kadın istediğim gibi düzeltmiyor ona temizlik işilerini bırakacağımmm
giyilmeyenleri vermek lazım..ayn şeyleri giyip duruyorum dolaptakileri unutuyorum bile..
Kesinlikle canım ya giyiniirm kalsın dediği me yine el sürmemişim hepsini poşetledim vereceğim yer açılsın
Kesinlikle canım ya giyiniirm kalsın dediği me yine el sürmemişim hepsini poşetledim vereceğim yer açılsın
dönmüşsün komşudan aferin
ben de yapıyorum hep öyle..bizim orda geri donuşum de var , poşetleyip atıyorum kutuya içim de rahat oluyo hem..
valla o kadar işim var sen özledin diyede 3.bardak çay hemen kaçtım:))))))özledim seniii
marco zaten aramızdaki aşktan rahatsız ayyy ne kıskanç paffffnaz'dan ses çıkmamış..puki buraya yazmıyor pek..marko izlemede ,bir cift göz..black cim hasta bebeğim..nazo da yazmıyo buraya..
marco zaten aramızdaki aşktan rahatsız ayyy ne kıskanç paffffpaylaşmayı bilmiyor
Geri gel. Black de gelsin. Herkes gelsinCanlar çok işim olduğum için whatsup grubundan çıktım buradan yazışırıız seviyorum hepinizi
Laponya mı. Şaka mı be. Yoksa gerçek mi. Bakacam haritadan da üşeniyom. Ayyy tura çıkarken bakarım boşver şimdi.Laponya diye bi yer var kızım..halla hallaa...afrikada başımızda bir erkek olsun bizi kaplanlardan timsahlardan filan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?