- 6 Nisan 2015
- 159
- 283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bizin watsup ı görsen. Bi günde 1000 bildirim geliyo. Kırasım geliyo bazen teli
he işte onun için didimdi..hatta kadınlardan bile komple soğuyabilirAy ilk 2 sayfayı okusa kk dan soğur zaten gerisi okumaz merak etme sen
Hosbulduk sultanim bir sen bzmadin kendini onunde egiliorum
Ben tatillerde çok uyumluyumdur. Hiç sesim çıkmaz. Gel gel git git. O derece yani
Ayy yazık ya. Parmakların mı kapandı. Zor mu açtın. Uyuşukluk gibi miarada kaynamış oalbilir naz, gece uyandım parmakalrım kapanmış takılıor acmaya calışırken..dünyadaki ilk whatsap hastası ben olmak istemiyorum..
seven peşimden gelsin.burda olalım biraz da
Yok gitmedim. Sen?benim sana sesim cıkmaz da etrafa kıllanabilirim her an
balkanlara gittin mi bosna filan..
İsviçreye gittim ben. Çokkkk güzel.
Çocukluğumda en sevdiğim çizgi film heidi nin evine gittik. Köyünü gezdik. Bayıldım
Ay matcommmm severim seni. MuckkHosbulduk sultanim bir sen bzmadin kendini onunde egiliorum
Ayy yazık ya. Parmakların mı kapandı. Zor mu açtın. Uyuşukluk gibi mi
Yok gitmedim. Sen?
Ay matcommmm severim seni. Muckk
japonya dışında alternatif de bulalım..laponya mesela..ayyk bugun hiç gunumde değilim ha..soğuk hava estirip duuyorum..[/QU
Ayyyy bu nasıl bi espri ya
Küba , venezuela, güney afrika vs var daha sırada.
Önce birine çıkalım. Birbirimizi boğazlamazda tek parça dönersek sırayla diğerlerine de gideriz
Ahahaaaaa. Bak bunu tuttum. Japonyada kalalalmıyim tek başıma. Çok dil de bilmem. Sen ders alıyon kurtarırsın kendini degitmedim alışmak için önce yakın yere gidebiliriz..saç başa girmeden kaçıp gelebiliriz hem
İyi uykularrrrrrrrrrtayy uykum geldi cok..
çıkıyom kızlar ipiyi geceler hepinize..
Jeloyla ne planı beaaaa
Ben de gelcem o plana
Sen bizin watsup ı görsen. Bi günde 1000 bildirim geliyo. Kırasım geliyo bazen teli
yeni bitti(( öldüm be ya yarında diğer dolap kadın istediğim gibi düzeltmiyor ona temizlik işilerini bırakacağımmmkızlar gelmedi goruyo musun..markoda bi havalar zaten..ama jeloooom ille de jelom niye gelmemiş..o da burayı istiyodu..dolapla mı uğraşıyo acaba hala.. kadın yardım etsin yeaaa...