Geri gel. Black de gelsin. Herkes gelsin
Tadı olmuyo sensiz wats ın.
Ben sevdiklerimi alıştıklarımı kaybetmeyi sevmemmmmmmm
3 gün mühlet. Bitir şu dolaplarını. Dön geri
Zaten printim sterilimde yok. O da baktı ki çaylağız terk etti bizi
yavvv amma çenebazsınız siz yavv whatsap bura habire konusşmussunuz bu ne yaa,okumakta zorlandım:)))))))
bugün diş hekimine gittim adam ellemem yapmam dişini dedi, bir kere yüzündeki(nazobial) hyularik asit mi her ne karın agrısı ise o yapılan morfinle etkileşime geçer dedien arka üst diş oldugu için burun kenarların acır çalışamam dedı, iyileş öyle gel dedi inşallah 20 gün içinde iyileşirim de yaptırırım şu dişi,sıcak ve soğuk içeceklerde sızlıyor
Laponya mı. Şaka mı be. Yoksa gerçek mi. Bakacam haritadan da üşeniyom. Ayyy tura çıkarken bakarım boşver şimdi.
Haaa gezilerde tembel değilimdir ama. Sabah erken kalkar gece geç yatar bol bol yürürüm. Çok uyumluyumdur. Yanlıs kalmak istersen yanında öyle sessizce yürürüm
Ay kendimi gezi arkadaşı diye beğendiricem diye öldüm be.
bilmem adam yapmam dedi aslında çok iyi bir hekim çok memnumum ondan sırf o yapsın diye bekledim bu zamana dek bakalım hayırlısınasıl etkileşime giriyormuş ya ..hiç anlamadım..20 gün sonraya hala kalıyor olacak o dolgu..
evet canım jelom sensiz olmaz..baaşına bela oluruz gelmezsen..gündüz yazmayacaım zaten ben de..iş yerinde vakit olmuyo dikkatim dğılıyo..vaktin oldukça yazarsın..3 gun sonra bekliyoruz..
benden size KIZLAR DİNLEYİNNNN GELECEĞİMMMMMM
:
benden size KIZLAR DİNLEYİNNNN GELECEĞİMMMMMM
:
Gel jelom. Olmuyo böyleaynı burç dayız evet bu en temel özelliği alışkanlıkların dan vazgeçememe kaybetme korkusu yaşamageri geleceğim bekleyin beni anacığımmm
Ay bana bildirim gelmiyo ama burda sohpet epey koyulasmis..Artik burdanda takipte olacagim gozum ustunuzde.
jelo misch ayrilin bakiyim bu gidisle siralarinizi hatta siniflarinizi degistiricemNazcigim sen gene cok duygusalsin yerim seni. Burdaki sekiller watsap da yok o yuzden kendimi iyi ifade edemiyorum aranizdaki bazi sahislar arkamdan kuskanc felan demis...hiccccc alakasi yok
dişim ağrıyorrrrrrrrrrr
Gel jelom. Olmuyo böyle
Bugün bi ses kaydı yapim dedim yolladım sana ya. Olmamış.
Sen tarif ettin gene beceremedim
Ayy sen şak kaydediyon şak yolluyon. Ne beceriksizim ben
Ay bana bildirim gelmiyo ama burda sohpet epey koyulasmis..Artik burdanda takipte olacagim gozum ustunuzde.
jelo misch ayrilin bakiyim bu gidisle siralarinizi hatta siniflarinizi degistiricemNazcigim sen gene cok duygusalsin yerim seni. Burdaki sekiller watsap da yok o yuzden kendimi iyi ifade edemiyorum aranizdaki bazi sahislar arkamdan kuskanc felan demis...hiccccc alakasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?