Aha arkadaş burda. Bak karşında. Hatta japonyaya gidelim. Cruise olmasın da varsın uçak olsun.diğer turlar gibi yani..ets jolly pronto vip iyidir..arkadaş bulmam lazım..tarihi hepimizin ayarlaması laızm...bakıciiz artık..
Ay senle de bi gemi turu yapalım. Kıskanmayız birbirimizi hem. Uzak bi yerler gidelim. Norweç tarafı falan
iskandinavyaya gittik..demişimdir..en sevdiğim yerler oldu..cruise la gelenler sessizliğin doğanın tam ortasındaydılar onlara özenmiştim..olur nazım gidelim..valal bizimkinin bi şey harcadığı da yok..adam kazanıyo bilgisayar basında pinekleyip ben ahrcıyorum gibi oluyo ama ne yapalım gelmiyor onlar da..
oooh sefam olsun..sabah jeloyla plan..gece seninle..
Ay açıldı da boş mu bırakacaktık bacım.Bu ne ya, ben bu topiğin açıldığını biliyordum ama hiç bakmamışım sonrasında hangi aralık 290 sayfa yazı yazılmış, nasıl kaçırmışım, kendime şaşırdım :))
Aha arkadaş burda. Bak karşında. Hatta japonyaya gidelim. Cruise olmasın da varsın uçak olsun.
Ayyy eşin karımı ayartıyo die kızacak bana
Benim ki de ne çok tatil para kazanmak kolay mı bu kadar da harcanmaz ki die başlayacak
Sen bizin watsup ı görsen. Bi günde 1000 bildirim geliyo. Kırasım geliyo bazen teliBu ne ya, ben bu topiğin açıldığını biliyordum ama hiç bakmamışım sonrasında hangi aralık 290 sayfa yazı yazılmış, nasıl kaçırmışım, kendime şaşırdım :))
Bu ne ya, ben bu topiğin açıldığını biliyordum ama hiç bakmamışım sonrasında hangi aralık 290 sayfa yazı yazılmış, nasıl kaçırmışım, kendime şaşırdım :))
İsviçreye gittim ben. Çokkkk güzel.vallaha mı..gidelim kız..İsviçre de olur..alakasız oldu ama birazgitmek istediğim yerler geldi birden aklıma..eşim dua etsin bak şimdi tövbe tövbeee...
Allahım ya. Kendi açtığı topiği aşağılayan da bi seni gördümdişe dokunur bir şey yok pega cım..varsa yoksa geyik sohbet..dedimdi aslında ama arada kaynamış olabilir..
Ay açıldı da boş mu bırakacaktık bacım.
Bizim liderimiz misch nerde ne açarsa biz onu takip eder hakkını veririz
Kızım fabrika mı açtın banka mı kurdun naptın. Tövbe tövbehahahahah....havalara girecem şimdi ..kırmızı halı isterim..makam arabası özel jetler...kuru kuru liderlik olmaz
Allahım ya. Kendi açtığı topiği aşağılayan da bi seni gördüm
hahahahah....havalara girecem şimdi ..kırmızı halı isterim..makam arabası özel jetler...kuru kuru liderlik olmaz
Ay ilk 2 sayfayı okusa kk dan soğur zaten gerisi okumaz merak etme senkızcagız şimdi estetik uzerine sohbet sanacak..çoğu deli saçması yani yazık değil mi okumaya calışırsa
Kızım fabrika mı açtın banka mı kurdun naptın. Tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?