Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kendi işi oluncada anlayamıyorum.
Giderim cidde ye orda geç gelir eve.
O tr ye gelir burda bi istanbulda bi başka yerde.
Bende kendimi alışveriş ve estetiğe verdim
yazacam whatstanAy kime olmuş loo
Sen ne diyon yaaa. Yağ yokmuşşşşşşhahaha bendeki durum da benzer yani..şimdi bacağıma taktım..daracık pantolonlar giyiyorum dizimin iç kısmı ince duruyo..oraya yag eklense bacakalrım daha iyi duracak..fakat yag yok..su yag uretme işini halledemediler..
Bende biliyom mu o dr yi.
Olumsuz düşünme.
Ama birazda erken gibi ya. Eşin ne diyo
erhan yapardı diyosun ama ne bilim travma yaşat mı o bölgeye yakın dokular. Normalden uzun sürer mi iyileşmesi
Sen ne diyon yaaa. Yağ yokmuşşşşşş
Ayyyyy ağırlığımın yüzde 50 si su yüzde ellisi yağ
Gemiylr ispanya fransa italya dahiline uğranacak.
Geçen yıl yunan adalatına gitmiştim çok eğlenceli ve güzel geçmişti. Umarım gene öyle olur
E şey onlar var cınım. İbiza hariç cannes barcelona porto capri bi kaç yer daha. Unuttum ama onlar nereydi . Bakmam lazım.e casablanca Cannes ibiza porto filan yok mu..dar kapsamlıymış seninki..kıskanmayadabilirim yani...
E şey onlar var cınım. İbiza hariç cannes barcelona porto capri bi kaç yer daha. Unuttum ama onlar nereydi . Bakmam lazım.
Kıskan hadi kıskan
Hiç yumuşama yok mu. Göz altı ve yanakta.eşimi dinleyen mi var..adam kafana takıyosun beni dinlemiyosun ben de katlanıyorum napiyim dedi gecen..başka yok bu son di mi dedi tbi bi de..aylulde belki cok hafif kök hücre yaptırırım ama lokal anestezilik ufak bi şey diye yerini yaptım bi de yalanlarla süsleyerek..
ya göz altım hala yapışık..kafa ütülemeyeyim diye yazmyorum ama gulunce filan hala sağ yukarda sol aşağıda..yanaklar taş gibi..yani nasıl olacak bilmiyoum..
Hiç bile. Kocaman. İçinde kaybolacam duracam.yok yeeaa sadece Avrupa varmış..afrikaya açılmıyor sizin gemi..cebelitarıktan geçmiyor..ay kucuk o gemi heralde..tekne mi yoksa..
E şey onlar var cınım. İbiza hariç cannes barcelona porto capri bi kaç yer daha. Unuttum ama onlar nereydi . Bakmam lazım.
Kıskan hadi kıskan
Benim kalça da çok basende çok, benden alınsın sana konsun Hem bedava da gelir lipom. Adama bu benim vericim dersinhahaha ağırlıgın ne ki senin her yerden alınmaz..karın kalça belden alınıyo daha cok..
Cruise turları diye yaz çıkıyo canım.nereye yazıldın..geip bulayım orda da seni..hihohoho...
cidden güvendiğin bildiğin yer var mı?bi de onu derinlemesine araştrımayayaım şimdi...
Hiç yumuşama yok mu. Göz altı ve yanakta.
Masaja devam et. Resimlerde anlaşılmıyo ama artık. İyi görünüyor.
Peganum çok uzun sürede iyileştiydi. Senin ki de daha iyileşme sütecindedir. Mutlaka düzelecek
Hiç bile. Kocaman. İçinde kaybolacam duracam.
Net olan yerlerde naklen yayın yapacam. Senin sevdiklerini değil hayallerini de çalacammmmm. Hıhahoooooooooooo
Benim kalça da çok basende çok, benden alınsın sana konsun Hem bedava da gelir lipom. Adama bu benim vericim dersin
Cruise turları diye yaz çıkıyo canım.
Ben ets turdan aldım.
Msc Divinea gemisi.
Jolly tur yada cruisesinturkey.com
Ay senle de bi gemi turu yapalım. Kıskanmayız birbirimizi hem. Uzak bi yerler gidelim. Norweç tarafı falanvar var..göz kıpırdamıyodu hiç..şimdi elimle kaldırınca cıkıyo ama bi uerd
hahahahahha çatlak yaaaa..ben seni çalacam, benden çaldıkalrınal birlikte bana kalacaksın..
küçük o gemi küçük..taka mı yoksa..