Bence 1. Black
2 ben
3 misch
4 marco
5 naz
benim gönlümden gecen de buydu nazın çok aklı başında..allah onu eksik etmesin başımızdan..bizi bi toparlayan gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 1. Black
2 ben
3 misch
4 marco
5 naz
a aaa ben marco dandamı sonrayım. NiyekiBence 1. Black
2 ben
3 misch
4 marco
5 naz
Iskocya ingiltere ye agustos da gelin ,iskocya da karnaval oluyor o tarihte ve iskocya cok soguk bencedubaide bi numara yok..uzakdoğuya gidicez yıllardır bir denk gelmiyo tarihler..denk geldi tur iptal oldu..arkadaşla hindistina gidicez inşallah kasım gibi..ağustosta eşimle rusya..nisanın sonu ve 1-2 mayısta midillideyiz..
ingiltereye eninde sonunda geliriz allah izin verirse..iskoçya da aklımda..şatoları görmek lazım..
Tabi dimi işine geldi. Asıl senin aklın başında. Bi deliliğini göremedim ben.benim gönlümden gecen de buydu nazın çok aklı başında..allah onu eksik etmesin başımızdan..bizi bi toparlayan gerek
Bence 1. Black
2 ben
3 misch
4 marco
5 naz
Hahahaha marco da az deli degil , hanimefendi duruduna kanma sen onun:)))benim gönlümden gecen de buydu nazın çok aklı başında..allah onu eksik etmesin başımızdan..bizi bi toparlayan gerek
Bu yıl iş arkadaşımla ingiltere istiyoruz. Temmuz gibi canım. LondraIskocya ingiltere ye agustos da gelin ,iskocya da karnaval oluyor o tarihte ve iskocya cok soguk bence
Bende honkong singapur, tayland istiyorum.
İki kere niyet ettik. Biri balayı içindi. Tam o sıra tusunami oldu.
Diğeri 2 yıl öncemi ne. Tam gidicez tropik yağmurlardan sel bastı. Artık bu yıl tekrar niyetliyim nolur oralar bilmem
Kızın sesi soluğu çıkmıyo ya. Neyini gördünüz ki.Hahahaha marco da az deli degil , hanimefendi duruduna kanma sen onun:)))
Sen agirbasli hanimefendi mantikli minyon bir bayansin sonuncu siradasin:)))Aa
a aaa ben marco dandamı sonrayım. Niyeki
Ayyyy seni mi kıracam. Gitmişken puket ede geçerim.ay işte benim de tam istediğim yerler..bi de phuket olsa tadından yenmez
Sen agirbasli hanimefendi mantikli minyon bir bayansin sonuncu siradasin:)))
Tabi dimi işine geldi. Asıl senin aklın başında. Bi deliliğini göremedim ben.
1 black
2 pukka
3 ben
Tayland cok pismis(( erkeklere yaninda asiliyorlarmis, ablam cok disli oldugu icin kocasinin namusunu koruyabilmis :))))) haberin olaBende honkong singapur, tayland istiyorum.
İki kere niyet ettik. Biri balayı içindi. Tam o sıra tusunami oldu.
Diğeri 2 yıl öncemi ne. Tam gidicez tropik yağmurlardan sel bastı. Artık bu yıl tekrar niyetliyim nolur oralar bilmem
Hahahaha marco da az deli degil , hanimefendi duruduna kanma sen onun:)))
Benim can dostum o, bakma sen onun sessiz hanifenedi durusuna:))) kafasi kizdi mi dru oldurme plani yapar o :)))Kızın sesi soluğu çıkmıyo ya. Neyini gördünüz ki.
t
Yaw niye ya.ahahaha... sen goremedin ama gorenler goturecek yakında..pencereden el salalrım artık..
Hadi ya. Ha onun için senin can dostun. Maşaaallah iyi anlaşıyonuz yani. HmmmmmmBenim can dostum o, bakma sen onun sessiz hanifenedi durusuna:))) kafasi kizdi mi dru oldurme plani yapar o :)))
Tayland cok pismis(( erkeklere yaninda asiliyorlarmis, ablam cok disli oldugu icin kocasinin namusunu koruyabilmis :))))) haberin ola