- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
kazen burayı okuyosa madalya takıcak bıze kısss kesınyok yok pc ekranından geçiyor zır deli olduğunuzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kazen burayı okuyosa madalya takıcak bıze kısss kesınyok yok pc ekranından geçiyor zır deli olduğunuzz
ekrandan gecen yazilara inanma hep yalan onlaryok yok pc ekranından geçiyor zır deli olduğunuzz
yok yok bileşim suçalarından yersin tazminatı delilkte kurtarmaz geçmişim pisdir k.k daa bilesindelılıkten dava duser tatlım bsı ıcerı atmaslar he he
adamin isi gucu yok bu deli sacmasi yazilarimi okuyacakkazen burayı okuyosa madalya takıcak bıze kısss kesın
benimd egecmisim pisdiryok yok bileşim suçalarından yersin tazminatı delilkte kurtarmaz geçmişim pisdir k.k daa bilesin
ha ha ha ha kazen bilir benim deli olduğumu ama sizleri yeni tanır deliler zır deliler hemdeekazen burayı okuyosa madalya takıcak bıze kısss kesın
heryerde gözü kulağı varrr hiç bellli olmazadamin isi gucu yok bu deli sacmasi yazilarimi okuyacak
en buyuk arkdsm jelom en buyuk kk ayy hıc konusurmuyus kısss arkandanyok yok bileşim suçalarından yersin tazminatı delilkte kurtarmaz geçmişim pisdir k.k daa bilesin
hahaahahahhahahaha ha ha ha kazen bilir benim deli olduğumu ama sizleri yeni tanır deliler zır deliler hemdee
yarın okur cevaplarım bulurum ne yazdığınızı dedikoduyuuu hele bekleen buyuk arkdsm jelom en buyuk kk ayy hıc konusurmuyus kısss arkandan
kız valla okumadım okusam yazardım aşkolsun benim tam kol germe değil canım mini tuzluk salalrken sallanan yer alındı sadece karın germede 75.dim şimdi 65
yalakaaaaaaaaaaaaaaaaaa, asil en buyuk en iyi arkadsim benim Jelesec , asil ben konusmam onun arkasindanen buyuk arkdsm jelom en buyuk kk ayy hıc konusurmuyus kısss arkandan
tesekkur ederim jelom, gormedigini anladim zaten, mini germede acidi mi bir sey yani kolunda?kız valla okumadım okusam yazardım aşkolsun benim tam kol germe değil canım mini tuzluk salalrken sallanan yer alındı sadece karın germede 75.dim şimdi 65
senden beklelemem de puko blac belli kafayı sıyrmış tanıdı bir çoğuuuyalakaaaaaaaaaaaaaaaaaa, asil en buyuk en iyi arkadsim benim Jelesec , asil ben konusmam onun arkasindan
hıcde bıle ben konusmam asılyalakaaaaaaaaaaaaaaaaaa, asil en buyuk en iyi arkadsim benim Jelesec , asil ben konusmam onun arkasindan
kol zordu benim için yani kullanılan yertesekkur ederim jelom, gormedigini anladim zaten, mini germede acidi mi bir sey yani kolunda?
ama uzunsun degil mi?kız valla okumadım okusam yazardım aşkolsun benim tam kol germe değil canım mini tuzluk salalrken sallanan yer alındı sadece karın germede 75.dim şimdi 65
yok bacım hala kilom var 1.66 boyumama uzunsun degil mi?
tamam oyle olsun, bosver ne sen ne ben jelo nun arkasindan konusmadik, zaten demi sadece uc ciroz var mish ,marko ile naz onlari cekistirdikhıcde bıle ben konusmam asıl