- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
ınsallah canımsın hayırlısıylahazir dotlerinde pireler ucarken biz burada onlari cekistirelim
haftaya bugun 3 doktor ile gorusmus olacagim nasip ise eger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah canımsın hayırlısıylahazir dotlerinde pireler ucarken biz burada onlari cekistirelim
haftaya bugun 3 doktor ile gorusmus olacagim nasip ise eger
napim beynim i ara sira tatile yolluyorum , yazik cok yoruluyoryok tatlıskomyıy bısey demıs tembellık yapıup aklını kulanmıyosun yoksa zekısn demıs bende oyleyım zekamızı ısraf edıyoruz kısss
insallah canim benim, umafrirm hepimiz icin en iyisi , en dogrusu olur... lildeniz hic gelmiyro buraya hayirdirınsallah canımsın hayırlısıyla
yakını kısss hahahahaha hadı yıne ıyıyız yalnız bana nah yaparbiz tabii ki en akilliyiz, jelo ercan bey in neyi oluyor? hihiahiaha , jelo benimd unurum olacak, eger ercan bey in yakini ise, ameliyatlari beles yaptiririz hihohahahha
cok yoogun canımcım konustuk gelırım demıstıinsallah canim benim, umafrirm hepimiz icin en iyisi , en dogrusu olur... lildeniz hic gelmiyro buraya hayirdir
hahahhaha ne kadar yakiniyakını kısss hahahahaha hadı yıne ıyıyız yalnız bana nah yapar
gelmezsen gelme diye ibo dan bir sarki yollayacagim ona hihohahhahacok yoogun canımcım konustuk gelırım demıstı
benımkı sureklı tatıl modunda hahahahaanapim beynim i ara sira tatile yolluyorum , yazik cok yoruluyor
yazdım canım gelıyogelmezsen gelme diye ibo dan bir sarki yollayacagim ona hihohahhaha
benimki surekli degil 364 gun tatilde yildabenımkı sureklı tatıl modunda hahahahaa
yazdım canım gelıyo[/QUOTE
gelecegi varsa gorecegi de vardir
ay yanlıs yerde oldu gelecegı varsa görecegı vardıra ek yapmıstımhahahahaahahah
yok canım kendıne haksızlık etme zekı hatunssun sen cıdeen esın dogru soylemısbenimki surekli degil 364 gun tatilde yilda
normal kilomdan 10 kilo fazlayim , kilo vermem lazim 64-65 kiloyum boyum 162 ve vermem lazim etlerim sallaniyor daha dogrusu yaglarim sallaniyor yurukenpukka senın neren kılolu ayol sekerım gayet ıyısın soylıycem hep unutuyorumsıkılsmak ıcınd spor yaparsın super olur
gitmedim buradayim, ama yavas yava sgidiyorum sen ne alemdesin?huhuhuhhu gıttın mı kısss