Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bes kılo tamamdır canım cok zayıfta ıyı degıl ben tazı gıbı oldumnormal kilomdan 10 kilo fazlayim , kilo vermem lazim 64-65 kiloyum boyum 162 ve vermem lazim etlerim sallaniyor daha dogrusu yaglarim sallaniyor yuruken
napiiim ben cok panigim , yangina korukle giderim, biri karnim agriyor dese , yevah sende mid ekanseri var derim insanin moralinin icine ederimsen bıkere mıshe bısey yazmıstın canım ona cok gulmustum korkma ama erhan beye sorsaydın yazmıstın panık halınde mıahde zavallım senı sakınlestırmeye calısmıtı he he
sen niye uyumadin bizi mi osledin yoksamyatın be sabah olduuu
ıyyyyy ıgrenc hahahahaahahahaha esprı anlayısı yok cogu erkegın hayatım uzulme sensuudi bir muftu fetva vermis acikrsan karini yiyebirisin diye okudun mu interneti? kocama sordum, yok ben seni yemem dedi, niye dedim cok mu kartim ben dedim, gulmedi inshahahahaan eti yenmez dedi hic esipri yapmiyor bana
facedeydimm yokkk sohbett:)))uyku yok bende alışık bünyem geç yatmaya he özledimmsen niye uyumadin bizi mi osledin yoksam
ahahhaha kocam diyor ki 20 minumum 15 kilo ver diyor o oyle dedikce benim hic veresim gelmiyor,bes kılo tamamdır canım cok zayıfta ıyı degıl ben tazı gıbı oldum
hahaahahahahaahahahahanapiiim ben cok panigim , yangina korukle giderim, biri karnim agriyor dese , yevah sende mid ekanseri var derim insanin moralinin icine ederim
aaa bak jelocum gelmıs senı cekıstırdık kısssss bastın bızıfacedeydimm yokkk sohbett:)))uyku yok bende alışık bünyem geç yatmaya he özledimm
dayanamadin demi bizsiz duramiyorsunfacedeydimm yokkk sohbett:)))uyku yok bende alışık bünyem geç yatmaya he özledimm
onun ınadına ver sekerım ozaman görsun oda gununuahahhaha kocam diyor ki 20 minumum 15 kilo ver diyor o oyle dedikce benim hic veresim gelmiyor,
ay okumadım ne dediniz iki tescilli raporlu deliii dava açarım hakkınızda ona göreeeaaa bak jelocum gelmıs senı cekıstırdık kısssss bastın bızı
acccc ne olur ki sana kiz vermem bende elimd ekozum var,seni parmagimda oynatirim benay okumadım ne dediniz iki tescilli raporlu deliii dava açarım hakkınızda ona göreee
bıs dusunduk tasındık akıllı oldugumuza karar verdık dedıkodunuzu yaptık hepınısııınay okumadım ne dediniz iki tescilli raporlu deliii dava açarım hakkınızda ona göreee
acccc ne olur ki sana kiz vermem bende elimd ekozum var,seni parmagimda oynatirim ben
ayyyy benıde koru pukacımacccc ne olur ki sana kiz vermem bende elimd ekozum var,seni parmagimda oynatirim ben
yok yok pc ekranından geçiyor zır deli olduğunuzzbıs dusunduk tasındık akıllı oldugumuza karar verdık dedıkodunuzu yaptık hepınısııın
delılıkten dava duser tatlım bsı ıcerı atmaslar he heay okumadım ne dediniz iki tescilli raporlu deliii dava açarım hakkınızda ona göreee
hiiii, eger black tulips veya bana dava acarsan, kizimi virmem avucunu yalarsin ben de bir kac kisiyi dovmekten davalik oldum haberin olsunha ha ha sen öyle san alırım tazminatııı harcarım yeni estetiklere biri ile kapıdan döndüm ben davada bilesiniz