- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
ruh ve snırde canım hastaneyı kımlere emanet etmıslerruh ve sinir de mi eski es yoksam sadi konuk da mi? benim eski es de oranin dibind eoturuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruh ve snırde canım hastaneyı kımlere emanet etmıslerruh ve sinir de mi eski es yoksam sadi konuk da mi? benim eski es de oranin dibind eoturuyor
yarayan d avar sen ilacina denk gelmemissinkulanmıyorum kusum ama baslıycam yakındır bır ara kullandım cokj uyku yapıyodubır ıse yaramıyo kısss
canımcım orası kolay ben yutururum sessız sakın dururum senhıc merak etme he hesana koca lazım daaa nasıl yutturacağız bebem seniii akıllı kız diyee düşünelim elbirliği ileee
tam yerind ebence, yakisir eski enisteme gidersem oraya bana torpil gecer demiruh ve snırde canım hastaneyı kımlere emanet etmısler
ay bır ara ver kıss ılacın adınıyarayan d avar sen ilacina denk gelmemissin
canımcım orası kolay ben yutururum sessız sakın dururum senhıc merak etme he he
gecer tabı kusum gecmez mı ben ısterım de manzaralı oda sana tahsıs etırıcem yalnız dıkkat et bas zır delı enısten satentam yerind ebence, yakisir eski enisteme gidersem oraya bana torpil gecer demi
aa supermıs canım tesekur erderımveririm kis sen merak etme, uyku yapmanay, dinclik veren vs vs psikiyatrist gibi oldum, uzerimd eher hapi denediler
ayyy evet odanin manzarasi benim eski esimin evine baksin lutfengecer tabı kusum gecmez mı ben ısterım de manzaralı oda sana tahsıs etırıcem yalnız dıkkat et bas zır delı enısten saten
bırlıkte ıntıkam planları yaparız ayol manzaraya baka bakaayyy evet odanin manzarasi benim eski esimin evine baksin lutfen
hahahha ne intikami kisss, iyidir benim eski , Allah mesut bahtiyar etsin insallah, hale bak biz burada yanyana, bizim exler orada yanyanabırlıkte ıntıkam planları yaparız ayol manzaraya baka baka
ıyıgeceler askıtom yazdık bunu jelesec basın derte he he
hahaahaha evet kusum bıgun gıdelım zıyaretehahahha ne intikami kisss, iyidir benim eski , Allah mesut bahtiyar etsin insallah, hale bak biz burada yanyana, bizim exler orada yanyana
insallah yarin gorusuruz opuyorum seni canimıyıgeceler askıtom yazdık bunu jelesec basın derte he he
ınsallah canımcım coook optuminsallah yarin gorusuruz opuyorum seni canim