- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
catlak catlagı kknde taanırmıs jelocumm hepımıss bulduk ne gusel bırbırımızı ben cok mutluyumhe hesenden beklelemem de puko blac belli kafayı sıyrmış tanıdı bir çoğuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
catlak catlagı kknde taanırmıs jelocumm hepımıss bulduk ne gusel bırbırımızı ben cok mutluyumhe hesenden beklelemem de puko blac belli kafayı sıyrmış tanıdı bir çoğuuu
iste uzunsun ben 162 yim 65 kiloyum vermem lazim hic veremiyorum ama ameliyattan bir ay sonra weight watchers a baslayacagim insallah ayda 2 kg verecegim insallahyok bacım hala kilom var 1.66 boyum
evet sekerım aa hıc konusurmuyuz bız otekılerı cekıstırdık aynen oyle oldutamam oyle olsun, bosver ne sen ne ben jelo nun arkasindan konusmadik, zaten demi sadece uc ciroz var mish ,marko ile naz onlari cekistirdik
bende sizleri tanidigim icin mutluyum, hepimize bakirkoy d ebir yer ayirtsak , mutlu mesut yasarizcatlak catlagı kknde taanırmıs jelocumm hepımıss bulduk ne gusel bırbırımızı ben cok mutluyumhe he
ha ha ha ha kız ben dr olsam seni görüşmeye bile almam bırak yakını olmasınıııyakını kısss hahahahaha hadı yıne ıyıyız yalnız bana nah yapar
uc ciroz buldum onlarin isminievet sekerım aa hıc konusurmuyuz bız otekılerı cekıstırdık aynen oyle oldu
ayda 2.kilomu o ne laaa çok azzzzziste uzunsun ben 162 yim 65 kiloyum vermem lazim hic veremiyorum ama ameliyattan bir ay sonra weight watchers a baslayacagim insallah ayda 2 kg verecegim insallah
ay evet jelom akıllı uslu görunuymde artık sonra bellı ederım kendımı tıpkı sıze yaptıgım gıbıha ha ha ha kız ben dr olsam seni görüşmeye bile almam bırak yakını olmasınııı
beni alirsin ama degil mi gorusmeyeben akilliyim degil miha ha ha ha kız ben dr olsam seni görüşmeye bile almam bırak yakını olmasınııı
iyi uykular antideprasanlarını bolca alll bebemmmmcanlarım uyuyorum ben ıyı uykular tatlı ruyalar sıze
en sagliklisi kiz, dunya para verip yuzu yaptir, sonra hizla kilo verip yuzumu mu sarkitayim ayda iki kilodan 5 ayda 10 kilo veririm az miayda 2.kilomu o ne laaa çok azzzzz
senide zor be yaaa bela olun sonra doktor bana sarktı dersinnn kafayı yemişler sizibeni alirsin ama degil mi gorusmeyeben akilliyim degil mi
hahaahhahaha aynen pukamm benım eskı es orda calısıyo soylıyımde aynı odayı ayırsın kıyak gecsın bırazbende sizleri tanidigim icin mutluyum, hepimize bakirkoy d ebir yer ayirtsak , mutlu mesut yasariz
iyi uykular canim benimcanlarım uyuyorum ben ıyı uykular tatlı ruyalar sıze
hahahahhahha demem kiz oyle sey, bugune dek o kadar aptal dr gormedim ben, yani bana sarkacak kadar aptali henuz yoksenide zor be yaaa bela olun sonra doktor bana sarktı dersinnn kafayı yemişler sizi
kulanmıyorum kusum ama baslıycam yakındır bır ara kullandım cokj uyku yapıyodubır ıse yaramıyo kısssiyi uykular antideprasanlarını bolca alll bebemmmm
hahahahhahha demem kiz oyle sey, bugune dek o kadar aptal dr gormedim ben, yani bana sarkacak kadar aptali henuz yok
ruh ve sinir de mi eski es yoksam sadi konuk da mi? benim eski es de oranin dibind eoturuyorhahaahhahaha aynen pukamm benım eskı es orda calısıyo soylıyımde aynı odayı ayırsın kıyak gecsın bıraz
sana koca lazım daaa nasıl yutturacağız bebem seniii akıllı kız diyee düşünelim elbirliği ileeekulanmıyorum kusum ama baslıycam yakındır bır ara kullandım cokj uyku yapıyodubır ıse yaramıyo kısss