MERHABA guzel arkadaşlar ve guzelliğinden ödün vermeyen cesaretli baysnlarBenım amelıtaıma bugun tam 1ay 12 gun kaldı.Ramazandı yenı eve tasınmaydı derken bırsey kalmayacak zaman hop geçecek ama ben heyecandan pır pırım...1.Amelıyat korkusu ve buna ragmen 2.ameliyattan sonrası 3.amelıyatın sonucu.Umarım iyi sonuçlar alırım Allah ızın verırde yenı gobeğim ve göğsumden çok mutlu olrum .Benım kombın amelıyatım var .3 çocuk 6 sene sut Uretımı yapmış göğüslerim umarım iyi olur hepınızı çok öpüyorum cesaretınızı tebrık edıyorum
Ataşehir memorial hastanesinde Dr. beyDr. Beyin özel muayenehanesi mi var ?
Günde 2 saat civarı randevu için uygunluğu var görünüyor. Eşimle gidecektim ama uymazsa saatler tek gideceğim artık
Mini karin germede göbek deligine dokunulmuyor o bölgedeki catlaklar aynen kalir. Sadece catlaklar icinmi olmak istiyorsun ameliyati? Ben 4 ay önce mini oldum asagi sarkan derim vardi göbegimde o alindiMini karin yapalım diyor kasların da sorun yok diyor ama mini karında gerdirme kaburgalara kadar açılıp mi olacak öyle olursa ozman çoğu gider artık siyiracagim düşüne düşüne eylül de olmayı planloyorum ameliyat
alda kabuklara bence hic müdahale etme iz kalabilir, incelme uzun süre devam edecek benim 4 ay oldu hala son sekline gelmemis göbegim ki daha inceliyor ama 3 ay sonra %80 sonuc belli oluyor
Canım ben avcilar hospital da ameliyat olacağım eylül gibi dr ragip onat doktorla konuştum bir kaç kez tam karin germe 6.5oo tl yarım mini yani 3.500 yarın sabah 9 da da göz kapağı ameliyatı olacağım ragip beye benim evim çok yakın senden tavsiyem evine yakın bir doktor seçmen çünkü geçen sene göğüs ameliyatı oldum her ay git gel ameliyat parası kadar taksi parası verdim uzakta idi çünkü doktor ilk zmanlar kontrol için sürekli gitmen lazım hafta da ayda bir göğüs te öyle o yüzden baya yollarda perişan oldum taksi parası ds çabası o yüzden evine yakın hastanelerdeki doktorlara bak derim parası biraz fazla olsa bile emin ol ameliyattan sora vereceğin taksi paraları ile ayni fiyata geliyorSlm arkadaslar burda yeniyim nasil kullanilicak cok bilemiuorum su an dogru yeremu yasiyorum emindeyilim.,karin germe amaliyati istiyorum ama cok korkuyorum sizlerin yardimina ihtiyacim var doktor ismi verebilirmisiniz ve fiyat ?
ben çatlaklar çok diye karin germe ameliyatı olacağım zorluğun bir hafta 15 gün Sora çok gusel bir karnın olacak emin olki burda karin germe ameliyatı olanlar çok var o yüzden bende üye oldum geçen hafta ama çoğu memnun çekilen acıya değiyor anladigim kadari ile :)Slm arkadaslar burda yeniyim nasil kullanilicak cok bilemiuorum su an dogru yeremu yasiyorum emindeyilim.,karin germe amaliyati istiyorum ama cok korkuyorum sizlerin yardimina ihtiyacim var doktor ismi verebilirmisiniz ve fiyat ?
Canım benim çatlaklardan dolayı ameliyat olacağım çünkü çatlaklarım parmak kalinliginda göbek deliginin üstü kalsın altindakiler gitsin o bile bana yeter valla mini karin germe de belki göbek deliginin yeri değişir dedi doktor tam detaylı konuşamadik çünkü yarın sabah göz kapağı ameliyatı olacağım genetik göz kapağında deri fazlası var sabah 9 da ameliyatın var lokal anestezi olacakmis heyecanlıyım xok eylül de de aynı doktora karin germe yatircam ama mini mi tam mi o mini diyor ama göbek deligi değişecekse mini yapsın yoksa tam yapsın çünkü çatlaklar için istiyorm sarkma yok ona kalırsa hix yapma diyor öyle bor doktor paraci değil paraci olsa yapalım edelim der ama bu doktor alış diyor yapmayalım diyor ben çok ısrar ediyorm karin germe için kesin karar da verdim eylül de inşallah ameliyat olacağım karin germeMini karin germede göbek deligine dokunulmuyor o bölgedeki catlaklar aynen kalir. Sadece catlaklar icinmi olmak istiyorsun ameliyati? Ben 4 ay önce mini oldum asagi sarkan derim vardi göbegimde o alindi
Ben Karin ameliyati 0oldum ama isterseniz bakabilirsiniz resimlerime
Beni izlemeye almaniz lazimNasil bakilir resimlere bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?