Canım ben daha karın germe ameliyatı olmadım ama geçen sene göğüs büyütme ve dünde göz kapağı ameliyatı oldum şans tavsiyem ameliyat olacagin yer evine yakın bir yer olsun cünlü kontroller oluyor doktorun la mesafen uzak olmaması lazım senin açından bn daha önceki ameliyati mi istanbul da ama başka semtte oldum bir okadarda taksi parası verdim kontrollere giderken yüzden tavsiyem evine yakın istediğinde rahatlıkla gidebileceğin bir doktor seç şu doktor bu doktor diyemem tecrübelerine yaşına falan göre karar verebilirsin ve en önemlisi doktorun lâ aradaki diyalog seni rahatllassi çok önemliMerhaba arkadaşlar ben 7.5 hamileyim 3. Bebeğime ve doğumdan sonra karın germe ameliyatı düşünüyorum.ağrıdsn çok korkuyorum sezeryan olan varsa sezeryandan çok daha fazla mı oluyor ağrısı ?bir de fotoğraflarınızı nasıl görebilirim?aranızda bursa da ameliyat olan varmı?ben bursada yaşıyorum sizce benim için bursa mı yoksa İstanbul mu mantıklı ameliyat için?çok soru sordum kusura bakmayın
Merhaba arkadaşlar ben 7.5 hamileyim 3. Bebeğime ve doğumdan sonra karın germe ameliyatı düşünüyorum.ağrıdsn çok korkuyorum sezeryan olan varsa sezeryandan çok daha fazla mı oluyor ağrısı ?bir de fotoğraflarınızı nasıl görebilirim?aranızda bursa da ameliyat olan varmı?ben bursada yaşıyorum sizce benim için bursa mı yoksa İstanbul mu mantıklı ameliyat için?çok soru sordum kusura bakmayın
Sevgili Elakerem, bulunduğun şehirde olmanı öneriyorum ben de..
Neticede küçük bir operasyon değil ve kontrollerin olacak, asla arzu etmediğimiz halde beklenmedik komplikasyonlar da bir ihtimal, çocukların olduğunu da düşünürsek, en kolay bulunduğun şehirde olmak..
Ağrı konusuna gelince ; ben de sezeryan ile doğum yaptım acısını biliyorum:) ama tam karın germe ameliyatım sonrası ağrıkesici bile kullanmadım ben, hiç ağrım sızım olmadı.Sadece haliyle dikkatli yatıp kalkıyor, dikkatli hareket ediyorsun ve doktorunun belirlediği sürece eğik yürüyorsun tek sıkıntı buydu benim için:)
Korkma
Teşekkür ederim içimi rahatlattın çok acılı diyorlar ölüm riski var diyorlar ama benim karnım 4 parmak kadar aşağıda sarkık çok moral bozucu.şuanki görüntünden memnunsun değil mi
Gecmis olsun goz kapagini ameliyatini bende dusunuyorum resim eklemeyi dusunuyormusunuz ?Canım ben daha karın germe ameliyatı olmadım ama geçen sene göğüs büyütme ve dünde göz kapağı ameliyatı oldum şans tavsiyem ameliyat olacagin yer evine yakın bir yer olsun cünlü kontroller oluyor doktorun la mesafen uzak olmaması lazım senin açından bn daha önceki ameliyati mi istanbul da ama başka semtte oldum bir okadarda taksi parası verdim kontrollere giderken yüzden tavsiyem evine yakın istediğinde rahatlıkla gidebileceğin bir doktor seç şu doktor bu doktor diyemem tecrübelerine yaşına falan göre karar verebilirsin ve en önemlisi doktorun lâ aradaki diyalog seni rahatllassi çok önemli
Cok fenasin kiz daha yeni ciktin ameliyattan dur :)Gecmis olsun goz kapagini ameliyatini bende dusunuyorum resim eklemeyi dusunuyormusunuz ?
Su an ki haliniz nedir sislik morluk varmi?
Cok fenasin kiz daha yeni ciktin ameliyattan dur :)
Hayır be kuzum ne olum riski allah korusun ben 2. Ye oldum estetik ama hala yaşıyorum herşeyin bir zorluğu var ama sonuçlarını görünce inanki iyiki yaptirmisim diyorsunTeşekkür ederim içimi rahatlattın çok acılı diyorlar ölüm riski var diyorlar ama benim karnım 4 parmak kadar aşağıda sarkık çok moral bozucu.şuanki görüntünden memnunsun değil mi
Ben pazartesi sabah göz kapağı ameliyatı oldum şimdi şöyle anlatim lokal anestezi de iğne yapıyorlar göz kapaklarina çok canım yandı emin ol ki ama sora kesti biçti hissediyorum ama sıfır acı ameliyat bitti bir gün boyunca sürekli buz kompresi yaptım o yüzden şişme ve morarma çok az bende ama 10 dk tutmadim donuyo gözüm diye benim kide irsi yoksa daha 30 yaşındayım doktorum da çok uyu biri sürekli ameliyat esnasında beni motive etti konuştu şuanda iyiyim sadece bantlar rahatsız ediyor ameliyat sorasinda ağrı hiç denecek kadar az novalgin ile ilk iki gün durdum sora kullanmadım bile morluk çok az şişlik te öyle gözümün altına indi morluk aşağı kaydı ama çok aşırı değil dikkat li bakınca gözüküyor bugün kontrol var gidicem öğleden sora pazartesi de dikisler alinacak he bu arada eriyen dikiş değil normal dikiş attır bnm doktorum bana izah etti göz kapağı çok ince ve hassas bir deri eriyen dikiş atıldığında iz kalıyor illaki ama normal dikiş te yok denecek kadar az oluyor ve zmanla ten rengine dönüyor kimse anlamaz bile dedi eriyen dikiş daha uzun sürede iyileşiyor çünkü yabancı bir madde cilt zaten hassas ve onu idrak edip eritene kadar uzun zaman geçiyor izde kalıyor diye anlattı teferruatli bana bugün bantları devistircek dokturum çok sabırsızlanıyorum bilmiyorum nasıl oldu diye ama hiç ağrım olmadı çok şükür doktorumun eli çok hafif allaha bin şükürGecmis olsun goz kapagini ameliyatini bende dusunuyorum resim eklemeyi dusunuyormusunuz ?
Su an ki haliniz nedir sislik morluk varmi?
Cok fenasin kiz daha yeni ciktin ameliyattan dur :)
ay bu mecburi ameliyat esttikten saymiyorum :)) ailece goz kapaklarimiz dusuk bizim annem bile yaptir kizim diyo kisin da germe var sirada hadi hayirlisi :))
Sen ne ameliyatı oldun çok geçmiş olsun canım bende eylülde karın germe olacağım fay hattı var şuanda göbeğim de fotoğraf nasıl ekleyebilirim acaba gözlerimi görmek istiyorsun sanırım demiay bu mecburi ameliyat esttikten saymiyorum :)) ailece goz kapaklarimiz dusuk bizim annem bile yaptir kizim diyo kisin da germe var sirada hadi hayirlisi :))
Özelden sana resim yolladım gözümün yani inşallah gitti ilk defa yolladım bilmiyom nasıl yollanıyor diye gitti gözüküyor kuzumay bu mecburi ameliyat esttikten saymiyorum :)) ailece goz kapaklarimiz dusuk bizim annem bile yaptir kizim diyo kisin da germe var sirada hadi hayirlisi :))
Evet geldi canim masallah cok guzel olmus ne morluk ne sislik bi daha masallah sanaÖzelden sana resim yolladım gözümün yani inşallah gitti ilk defa yolladım bilmiyom nasıl yollanıyor diye gitti gözüküyor kuzum
Canim eger resimlerini album yaparsan senin izlediklerin gorebilir sadeceSen ne ameliyatı oldun çok geçmiş olsun canım bende eylülde karın germe olacağım fay hattı var şuanda göbeğim de fotoğraf nasıl ekleyebilirim acaba gözlerimi görmek istiyorsun sanırım demi
Cok guzel anlatmissin canim gecmis olsun tekrar insallah istedigin gibi olur benimde yasim 34 ama o goz kapaklarim sanki dogustan beri oyle gerci yas ilerledikce daha da belirgin olduBen pazartesi sabah göz kapağı ameliyatı oldum şimdi şöyle anlatim lokal anestezi de iğne yapıyorlar göz kapaklarina çok canım yandı emin ol ki ama sora kesti biçti hissediyorum ama sıfır acı ameliyat bitti bir gün boyunca sürekli buz kompresi yaptım o yüzden şişme ve morarma çok az bende ama 10 dk tutmadim donuyo gözüm diye benim kide irsi yoksa daha 30 yaşındayım doktorum da çok uyu biri sürekli ameliyat esnasında beni motive etti konuştu şuanda iyiyim sadece bantlar rahatsız ediyor ameliyat sorasinda ağrı hiç denecek kadar az novalgin ile ilk iki gün durdum sora kullanmadım bile morluk çok az şişlik te öyle gözümün altına indi morluk aşağı kaydı ama çok aşırı değil dikkat li bakınca gözüküyor bugün kontrol var gidicem öğleden sora pazartesi de dikisler alinacak he bu arada eriyen dikiş değil normal dikiş attır bnm doktorum bana izah etti göz kapağı çok ince ve hassas bir deri eriyen dikiş atıldığında iz kalıyor illaki ama normal dikiş te yok denecek kadar az oluyor ve zmanla ten rengine dönüyor kimse anlamaz bile dedi eriyen dikiş daha uzun sürede iyileşiyor çünkü yabancı bir madde cilt zaten hassas ve onu idrak edip eritene kadar uzun zaman geçiyor izde kalıyor diye anlattı teferruatli bana bugün bantları devistircek dokturum çok sabırsızlanıyorum bilmiyorum nasıl oldu diye ama hiç ağrım olmadı çok şükür doktorumun eli çok hafif allaha bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?