Maşallah sana canım,çok geçmiş olsunkarın germe ameliyatımdan 3 ay sonra biliyorsunuz komplikasyon oluşmuştu 10 gün önce 2. defa ameliyat oldum kapsül oluşmuş doktorum sağolsun temizledi şimdi ilk ameliyatımdan karnım daha düz
teşekkür ederim arzumMaşallah sana canım,çok geçmiş olsun
karın germe ameliyatımdan 3 ay sonra biliyorsunuz komplikasyon oluşmuştu 10 gün önce 2. defa ameliyat oldum kapsül oluşmuş doktorum sağolsun temizledi şimdi ilk ameliyatımdan karnım daha düz
karın germe ameliyatımdan 3 ay sonra biliyorsunuz komplikasyon oluşmuştu 10 gün önce 2. defa ameliyat oldum kapsül oluşmuş doktorum sağolsun temizledi şimdi ilk ameliyatımdan karnım daha düz
Çok geçmiş olsun..
doktor hatası değil canım tamamen bünyeyle ilgilicanım cok geçmiş olsun.
bu kapsül neden oluşmuş peki sordun mu...doktor hatası mı
Merhaba
Karın germeyle ilgili dün Hasan Bey ile görüştüm.
Yağ alma olmayacak zaten 1 gün hastanede yatılacak dedi( bana az geldi)
Kas dikimi olacak dedi
Hiç eğik yürümeyeceğini dedi
Direnlerini ertesi gün çıkartırız dedi
Önceden 2 sezeryan izim vardi (iç içe geçmiş iki kesi izi)
Tek ize de düşebilir 3. Iz de kalabilir dedi. Göğüs Altın'da fazla derim olup olmamasıyla alakalıymış ameliyat esnasında karar verilecek bir konuymuş
Mini karın germe de olabilir diye konuştuk ama Göbek deliğimden memnun olmadığım için tam karın germe üzerinde konuştuk
Önümüzdeki hafta Ercan Bey ile görüşmeyi planlıyorum
Eylül sonu Ekim Ay'ı gibi ameliyat Olmayı düşünüyorum. O zamana kadar Dr a karar vermek için bir kaç görüşme daha yapacağım
Umarım gönlüme keseme göre bir Dr bulup sonuçtan memnun kalırım
Merhaba
Karın germeyle ilgili dün Hasan Bey ile görüştüm.
Yağ alma olmayacak zaten 1 gün hastanede yatılacak dedi( bana az geldi)
Kas dikimi olacak dedi
Hiç eğik yürümeyeceğini dedi
Direnlerini ertesi gün çıkartırız dedi
Önceden 2 sezeryan izim vardi (iç içe geçmiş iki kesi izi)
Tek ize de düşebilir 3. Iz de kalabilir dedi. Göğüs Altın'da fazla derim olup olmamasıyla alakalıymış ameliyat esnasında karar verilecek bir konuymuş
Mini karın germe de olabilir diye konuştuk ama Göbek deliğimden memnun olmadığım için tam karın germe üzerinde konuştuk
Önümüzdeki hafta Ercan Bey ile görüşmeyi planlıyorum
Eylül sonu Ekim Ay'ı gibi ameliyat Olmayı düşünüyorum. O zamana kadar Dr a karar vermek için bir kaç görüşme daha yapacağım
Umarım gönlüme keseme göre bir Dr bulup sonuçtan memnun kalırım
doktor hatası değil canım tamamen bünyeyle ilgili
inşallah canımatlatmışsın arkadaşım gözün aydın son sıkıntın olsun inş.
MERHABA guzel arkadaşlar ve guzelliğinden ödün vermeyen cesaretli baysnlarBenım amelıtaıma bugun tam 1ay 12 gun kaldı.Ramazandı yenı eve tasınmaydı derken bırsey kalmayacak zaman hop geçecek ama ben heyecandan pır pırım...1.Amelıyat korkusu ve buna ragmen 2.ameliyattan sonrası 3.amelıyatın sonucu.Umarım iyi sonuçlar alırım Allah ızın verırde yenı gobeğim ve göğsumden çok mutlu olrum .Benım kombın amelıyatım var .3 çocuk 6 sene sut Uretımı yapmış göğüslerim umarım iyi olur hepınızı çok öpüyorum cesaretınızı tebrık edıyorum
Herkese selam karın germede 1 ayım bitti korseyi çıkardı doktor fakat beli saran bir korse sargı gibi var ona devam bantlara geçtik iZim şimdiden iyi duruyo ama hala kabuklar var birde bazılarında çok gerilemeyen deri olduğunda ben
Göbek deliğinin altında da bir iz var minicik o daha az belli oluyo
Ödemim daha var ama şimdiden çalışma arkadaşlarım fıtık ameliyatı biliyor çok zayıfladığımı söylüyor
Hergün düzenli yürüyüş yapıyorum kilo almak istemiyorum ben şimdiden sonuçlardan memnunum 6 ay 1 sene de anca
Şekillernirmiş bel oyuntum da iyi duruyo
Olmak isteyen arkadaşlar gözünüZde çok büyütmeyin desem de inanın ameliyat öncesi daha zor dr seçimi kadınlar klübü sabaha kadar oku bilgi almaya çalış
En azından. Burda bişiylerde öğrenebiliyosunuZ olan arkadaşlara geçmiş olsun olucaklarada hayırlısıyla olup çıkarlar herkes istediği gibi karına sahip olur diliyorum
Insallah aml olur memnun olursun, gelismeleri yazarsan sevinirizMERHABA guzel arkadaşlar ve guzelliğinden ödün vermeyen cesaretli baysnlarBenım amelıtaıma bugun tam 1ay 12 gun kaldı.Ramazandı yenı eve tasınmaydı derken bırsey kalmayacak zaman hop geçecek ama ben heyecandan pır pırım...1.Amelıyat korkusu ve buna ragmen 2.ameliyattan sonrası 3.amelıyatın sonucu.Umarım iyi sonuçlar alırım Allah ızın verırde yenı gobeğim ve göğsumden çok mutlu olrum .Benım kombın amelıyatım var .3 çocuk 6 sene sut Uretımı yapmış göğüslerim umarım iyi olur hepınızı çok öpüyorum cesaretınızı tebrık edıyorum
Ben Karin ameliyati oldum ama isterseniz bakabilirsiniz resimlerimeselam ben de düşünüyorum bu ameliyatı hepiniz gibi endişelerim var .çünkü ben meme küçültmede düşünüyorum aynı anda.ama bir türlü föotografları göremedim bana yardımcı olurmusunız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?