- 30 Kasım 2011
- 275
- 62
- 298
Cumartesi doktor kontrolüm var, bakalım ne diyecek....
Bugün 11.günüm
Bel ağrım nispeten daha iyi ama yatarken yan yatmaya korkuyorum hala.
Bel liposu için sırtımdan girdiği yerin hemen altının böyle deri yüzülmesi, alerjik bir durum gibi kızardığını, kanadığını görmüştüm ilk yıkanmada, gazlı bezle kapatıp bantladım korsemi de öyle giydim, telefonda doktor alerjik bir durum olmuş bandajla dedi sadece, bakalım ne diyecek kontrol günü açtığında..
Şu ödem midir şişlik midir her ne durumsa, geçse de kurtulsam.
Şeklimi tam olarak görememek kötü..
Bir de tartıda aynı çıkınca, bu kadar alınan şeyden sonra nekahet döneminde çok mu yedim acaba diye düşünüyorum, yoksa şişlerden mi bilmiyorum..
Daha önce olan arkadaşlar, sizin şişliklerinizin inmesi ne kadar zaman aldı?
ameliyattan önce giyebildiğim elbiseyi giyemedim bugün bel kısmı geçmedi şişlerden, işe de döneceğim pazartesi, ne giyeceğim bakalım
Bugün 11.günüm
Bel ağrım nispeten daha iyi ama yatarken yan yatmaya korkuyorum hala.
Bel liposu için sırtımdan girdiği yerin hemen altının böyle deri yüzülmesi, alerjik bir durum gibi kızardığını, kanadığını görmüştüm ilk yıkanmada, gazlı bezle kapatıp bantladım korsemi de öyle giydim, telefonda doktor alerjik bir durum olmuş bandajla dedi sadece, bakalım ne diyecek kontrol günü açtığında..
Şu ödem midir şişlik midir her ne durumsa, geçse de kurtulsam.
Şeklimi tam olarak görememek kötü..
Bir de tartıda aynı çıkınca, bu kadar alınan şeyden sonra nekahet döneminde çok mu yedim acaba diye düşünüyorum, yoksa şişlerden mi bilmiyorum..
Daha önce olan arkadaşlar, sizin şişliklerinizin inmesi ne kadar zaman aldı?
ameliyattan önce giyebildiğim elbiseyi giyemedim bugün bel kısmı geçmedi şişlerden, işe de döneceğim pazartesi, ne giyeceğim bakalım