• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cumartesi doktor kontrolüm var, bakalım ne diyecek....
Bugün 11.günüm

Bel ağrım nispeten daha iyi ama yatarken yan yatmaya korkuyorum hala.

Bel liposu için sırtımdan girdiği yerin hemen altının böyle deri yüzülmesi, alerjik bir durum gibi kızardığını, kanadığını görmüştüm ilk yıkanmada, gazlı bezle kapatıp bantladım korsemi de öyle giydim, telefonda doktor alerjik bir durum olmuş bandajla dedi sadece, bakalım ne diyecek kontrol günü açtığında..

Şu ödem midir şişlik midir her ne durumsa, geçse de kurtulsam.
Şeklimi tam olarak görememek kötü..
Bir de tartıda aynı çıkınca, bu kadar alınan şeyden sonra nekahet döneminde çok mu yedim acaba diye düşünüyorum, yoksa şişlerden mi bilmiyorum..

Daha önce olan arkadaşlar, sizin şişliklerinizin inmesi ne kadar zaman aldı?
ameliyattan önce giyebildiğim elbiseyi giyemedim bugün bel kısmı geçmedi şişlerden, işe de döneceğim pazartesi, ne giyeceğim bakalım:(

Ödemden olabilir diye düşünüyorum zira benim hem bel bölgeme lipo yapıldı hem de geçirdiğim 6-7 karın ameliyatı sonrası tuhaf bir hal alan karnımdan bayağı bir atık deri çıkardı ama ben de aynı kilodayım:)

Hasta psikolojisi ile yediklerimle mi geri aldım diye düşünmüyor değilim ama doktor, ödemdir geçecek diyor..

sagol alda canım.45 gune geldım artık.bu odemler ne zaman gidecek

Cumartesi kontrolüm vardı.
Bugün de 13.günüm..
Doktor "ödemin minimum 1 ay süreceğini "anlattı ama bu ödemi kolayca atmak için bir diyet listesi oluşturdu, inşallah bir an önce gider:)

Herşey yolundaymış, yarından itibaren yürüyüşlerimi yapabilecek ve dilediğim sıklıkla yıkanabileceğim, çok mutluyum:)

Ha bir de çok çok su önerdi canım.

Benim 4 ayi gecti cok cok az kaldi ödemim ama hala oluyor aksam felan 6 ay diyorlar

Evet evet, dün doktor da gerçek şeklinizi 6 aydan önce beklemeyin dedi, uzun geliyor ilk duyuşta ama sonuçta çektiklerimize değsin de, bekleyelim sorun değil:)

merhaba, ben de cuma günü 2. hafta kontrolüme gittim
hala dimdik değilim, doktor beni görünce diklen artık dedi
ama hala dimdik değilim ama ilk haftadaki gibi ağrım da yok, ödemim de iyice azaldı
tabiki karnımm kütük gibi ama benim dikiş altında kalan kısım patlayacak gibiydi o çok azaldı
korse olayı 1 haftada bitmişti benim için zaten
bu hafta tamamen ayaktayım
hasta yatağımı 2. hafta itibari ile kaldırdım
normal yemek yapıp çocuklara bakıp biraz biraz ev işi yapıyorum
leğen türü şeyleri kaldırmadan (her gelene bi iş yaptırıyorum :P)
dikiş yerimde değilde benim orta hatta daha fazla sızım oldu zaten
göbek değilim açık hala birşeyler sızıyor
sanırım diren varken gelen su gibi, bu sızıntı bitince ödemde geçecek diye umut ediyorum
sıksık yıkanıyorum iyi geliyor
doktor 4. hafta çağırdı bir daha
dikişimin üzerimdeki bantı çıkaracakmış
ama bütün yaz da dikişin üstüne yapıştırmam için bir bant verecek
daha düzgün iyileşme görüyoruz dikişi bantlarsan dedii
uzun oldu ama herkese geçmiş olsunn

Ben diklenmek zorunda kaldım zira eğik durdukça belimin ağrısı dayanılmaz oluyordu , şimdi tamamen diklendim,14.günüm bugün..
Dikiş izime bant yapıştıracaktı ama sonra vazgeçti, "temiz şekilde iyileşmiş zaten" dedi ama aklıma da takılmadı değil...
Göbeğim de mini bir bandaj var benim de.
Bugün işe başladım.
Ofistekiler ameliyatı bilmiyorlardı, yıllık iznimden tatil gibi kullanmıştım ama işin ilginci kimse bir incelme yada zayıflama tepkisi vermedi, ödemim o boyutta yani:)
Geçecek sonunda, sabır konusunda master yaptıracak ama kesin:KK66:

Ben diklenmek zorunda kaldım zira eğik durdukça belimin ağrısı dayanılmaz oluyordu , şimdi tamamen diklendim,14.günüm bugün..
Dikiş izime bant yapıştıracaktı ama sonra vazgeçti, "temiz şekilde iyileşmiş zaten" dedi ama aklıma da takılmadı değil...
Göbeğim de mini bir bandaj var benim de.
Bugün işe başladım.
Ofistekiler ameliyatı bilmiyorlardı, yıllık iznimden tatil gibi kullanmıştım ama işin ilginci kimse bir incelme yada zayıflama tepkisi vermedi, ödemim o boyutta yani:)
Geçecek sonunda, sabır konusunda master yaptıracak ama kesin:KK66:

erken diklenebilmen çok iyi olmuş
ne de olsa çalışıyorsun
benim bugün 17. günüm falan ama eğer çalışsaydım herkes anlardı
hala biraz kambur yürüyorum
bir de benim bant hala duruyor
benim aksine normalden daha şişik göbeğim
normalde dümdüzdü sadece boş deri vardı
birşekilde atletle dümdüz oluyordu
şimdi ise hafif göbekli duruyorum
benim doktor inatla o su geçirmeyen bantlardan tak dedi
yabancı sitelerdende biraz okudum herkes bir bant takıyor
beyaz kağıt bantın incesi gibi
ilk aylar dikişin üzeri alerjik reaksiyon gibi bir görüntü olur dedi doktor
bunu bant ile kapatırsın dedi
çok merak ediyorum ne çıkacak bende ki bantın altından
bir de bel oyuntum yok olmuş kütük gibi belim oldu umarım geçer bir an önce
bende birde kalçalarım şiş gibi
ödemdenmidir
yata yata büyüdümü bilemedim :P
çok geçmiş olsun sana da
zor kısmını atlattık şükür :)

:)
Farklı değiliz.
Benim ameliyattan önce üzerime olan kıyafetlerim olmadı bu sabah.

Karnım yoktu zaten benim kilom olmasına rağmen.Göbek bölgemde, daha önceki (tıbbi sebeplerle) olduğum operasyonlar sonrası, estetikçi olmayan cerrahların beni bohçalaması nedeniyle olan fazla deri vardı, şimdi kocaman bir göbeğim var:) İnecek diyor doktor ama durup durup bakıyorum aynada, bi sağdan bi soldan:)

Popomla sırtım arasında normal insan evlatlarında olan çukur bölge bende yok şu an:) Senin tabirinle hakkatten kütük gibiyim:)
Morluklarım geçmedi bir de, hafifleyip sararır diye düşünüyordum 2 haftada ama bayağı bayağı lacivertler:)

Gün sayıyorum parmakla:)

Back