• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim bugün 19.günüm..
ara ara girip durumu özetliyorum ki belki yaptırmayı düşünenler vardır ve süreci izleyebilirler.

Dik yürüyorum ve işe gidiyor, ev işimi de kendim yapıyorum.
Dikiş izim kabuk bağladı ve her yıkanışta yavaş yavaş dökülüyor.
Korse sıcakta zor olsa da 1 ayı tamamlayacağım, geceleri çıkarıp yıkıyorum, sabah kalkar kalkmaz giyiyorum.
Ödemlerim azaldı ama hala büyük çoğunlukta duruyor.
liponun morlukları da...

Pazartesi 3.hafta kontrolüm var, yine yazarım.

Merhaba
Karın germeyle ilgili dün Hasan Bey ile görüştüm.
Yağ alma olmayacak zaten 1 gün hastanede yatılacak dedi( bana az geldi)
Kas dikimi olacak dedi
Hiç eğik yürümeyeceğini dedi
Direnlerini ertesi gün çıkartırız dedi
Önceden 2 sezeryan izim vardi (iç içe geçmiş iki kesi izi)
Tek ize de düşebilir 3. Iz de kalabilir dedi. Göğüs Altın'da fazla derim olup olmamasıyla alakalıymış ameliyat esnasında karar verilecek bir konuymuş
Mini karın germe de olabilir diye konuştuk ama Göbek deliğimden memnun olmadığım için tam karın germe üzerinde konuştuk

Önümüzdeki hafta Ercan Bey ile görüşmeyi planlıyorum

Eylül sonu Ekim Ay'ı gibi ameliyat Olmayı düşünüyorum. O zamana kadar Dr a karar vermek için bir kaç görüşme daha yapacağım
Umarım gönlüme keseme göre bir Dr bulup sonuçtan memnun kalırım

Merhaba
Kas dikimi olacak dedi
Tek ize de düşebilir 3. Iz de kalabilir dedi. Göğüs Altın'da fazla derim olup olmamasıyla alakalıymış ameliyat esnasında karar verilecek bir konuymuş
Mini karın germe de olabilir diye konuştuk ama Göbek deliğimden memnun olmadığım için tam karın germe üzerinde konuştuk

Eylül sonu Ekim Ay'ı gibi ameliyat Olmayı düşünüyorum. O zamana kadar Dr a karar vermek için bir kaç görüşme daha yapacağım

hayırlısın olsun.... inşallah gönlüne göre doktor bulursun :KK25:

Herkese selam karın germede 1 ayım bitti korseyi çıkardı doktor fakat beli saran bir korse sargı gibi var ona devam bantlara geçtik iZim şimdiden iyi duruyo ama hala kabuklar var birde bazılarında çok gerilemeyen deri olduğunda ben
Göbek deliğinin altında da bir iz var minicik o daha az belli oluyo
Ödemim daha var ama şimdiden çalışma arkadaşlarım fıtık ameliyatı biliyor çok zayıfladığımı söylüyor
Hergün düzenli yürüyüş yapıyorum kilo almak istemiyorum ben şimdiden sonuçlardan memnunum 6 ay 1 sene de anca
Şekillernirmiş bel oyuntum da iyi duruyo
Olmak isteyen arkadaşlar gözünüZde çok büyütmeyin desem de inanın ameliyat öncesi daha zor dr seçimi kadınlar klübü sabaha kadar oku bilgi almaya çalış
En azından. Burda bişiylerde öğrenebiliyosunuZ olan arkadaşlara geçmiş olsun olucaklarada hayırlısıyla olup çıkarlar herkes istediği gibi karına sahip olur diliyorum

Merhaba
Kas dikimi olacak dedi

hayirlisi artik...

MERHABA guzel arkadaşlar ve guzelliğinden ödün vermeyen cesaretli baysnlarBenım amelıtaıma bugun tam 1ay 12 gun kaldı.Ramazandı yenı eve tasınmaydı derken bırsey kalmayacak zaman hop geçecek ama ben heyecandan pır pırım...1.Amelıyat korkusu ve buna ragmen 2.ameliyattan sonrası 3.amelıyatın sonucu.Umarım iyi sonuçlar alırım Allah ızın verırde yenı gobeğim ve göğsumden çok mutlu olrum .Benım kombın amelıyatım var .3 çocuk 6 sene sut Uretımı yapmış göğüslerim umarım iyi olur hepınızı çok öpüyorum cesaretınızı tebrık edıyorum

MERHABA guzel arkadaşlar ve guzelliğinden ödün vermeyen cesaretli baysnlarBenım amelıtaıma bugun tam 1ay 12 gun kaldı.Ramazandı yenı eve tasınmaydı derken bırsey kalmayacak zaman hop geçecek ama ben heyecandan pır pırım...1.Amelıyat korkusu ve buna ragmen 2.ameliyattan sonrası 3.amelıyatın sonucu.Umarım iyi sonuçlar alırım Allah ızın verırde yenı gobeğim ve göğsumden çok mutlu olrum .Benım kombın amelıyatım var .3 çocuk 6 sene sut Uretımı yapmış göğüslerim umarım iyi olur hepınızı çok öpüyorum cesaretınızı tebrık edıyorum

Hayırlı olsun 12.gün dediğin hemen gelir :) çok mutlu olursunuz yeni meme ve karınla inş sağlıkla atlatın bizim gibi eskiyin sizde:)

Herkese selam karın germede 1 ayım bitti korseyi çıkardı doktor fakat beli saran bir korse sargı gibi var ona devam bantlara geçtik iZim şimdiden iyi duruyo ama hala kabuklar var birde bazılarında çok gerilemeyen deri olduğunda ben
Göbek deliğinin altında da bir iz var minicik o daha az belli oluyo
Ödemim daha var ama şimdiden çalışma arkadaşlarım fıtık ameliyatı biliyor çok zayıfladığımı söylüyor
Hergün düzenli yürüyüş yapıyorum kilo almak istemiyorum ben şimdiden sonuçlardan memnunum 6 ay 1 sene de anca
Şekillernirmiş bel oyuntum da iyi duruyo
Olmak isteyen arkadaşlar gözünüZde çok büyütmeyin desem de inanın ameliyat öncesi daha zor dr seçimi kadınlar klübü sabaha kadar oku bilgi almaya çalış
En azından. Burda bişiylerde öğrenebiliyosunuZ olan arkadaşlara geçmiş olsun olucaklarada hayırlısıyla olup çıkarlar herkes istediği gibi karına sahip olur diliyorum

maşşallah bir ay oldu demek zaman su gibi geçiyor eee iyi olması beklenir zaten doktorumuz aynı:) daha çok erken benim 4.ayda bel oyuntum belli olmuştu tam eminim zaman geçince çok daha hoş olacak

Insallah aml olur memnun olursun, gelismeleri yazarsan seviniriz

selam ben de düşünüyorum bu ameliyatı hepiniz gibi endişelerim var .çünkü ben meme küçültmede düşünüyorum aynı anda.ama bir türlü föotografları göremedim bana yardımcı olurmusunız lütfen
Ben Karin ameliyati oldum ama isterseniz bakabilirsiniz resimlerime

Back