Sislik gider canim goz hassas bolgedir biraz sismesi mirarmasi cok normal allaha sukur iyisin ya bu onemli basta oyle sasi bakman felan da normal bence o kesi izi zaten gozukmicek basta kizarik gibi olacak sonra yavas yavas silinecek insallahAynen bitanem baktım böyle çizgi şeklinde gizli dikiş yapmis doktor ama bantları kaldırınca sis olduğu bariz belli sol daha sis ama çok şükür morarma bişey yok eli çok hafif işte salı alıcak dikişleri sora da bir hafta on günde şişlikler tamamen iner göz ler meydana çıkar dedi şimdilik o giz kapağı çizgisi olusmadı yani nasıl duraçak kestiremiyorum sanki sasi bakıyorum sis olduğu içicin :)) allahın izni ile hiç izde kalmaz diyor doktorum karın daha olmadım göğüs ameliyatı olmuştum ben çok acısını çektim hatta birinin ucu asağda biri yukarda durdu aylarca sora esitlendi tamanen şimdi iyiki yaptirmisim diyorum çok aci çekmiştim hematom oluştu bide ama çok şükür şimdi süper ler maşallah gözümde normale dönecek inşallah
Memede duzelmis ne guzel bende bir hafta once diklestirme oldum baya sarkmisti bakalim zamanla nasil olacak merak ediyorum
Karin germeyide bu kis dusunuyorum en agir basan o benim icin aslinda keske beklemeseydim once yapsaydim
Hayirlisi canim