selam ben de düşünüyorum bu ameliyatı hepiniz gibi endişelerim var .çünkü ben meme küçültmede düşünüyorum aynı anda.ama bir türlü föotografları göremedim bana yardımcı olurmusunız lütfenGörebilirsin
beni de :)) siteyi tam kullanmayı da bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunzBeni de ALIN lütfen :)
Ödemden olabilir diye düşünüyorum zira benim hem bel bölgeme lipo yapıldı hem de geçirdiğim 6-7 karın ameliyatı sonrası tuhaf bir hal alan karnımdan bayağı bir atık deri çıkardı ama ben de aynı kilodayım:)
Hasta psikolojisi ile yediklerimle mi geri aldım diye düşünmüyor değilim ama doktor, ödemdir geçecek diyor..
Benim 4 ayi gecti cok cok az kaldi ödemim ama hala oluyor aksam felan 6 ay diyorlarsagol alda canım.45 gune geldım artık.bu odemler ne zaman gidecek
sagol alda canım.45 gune geldım artık.bu odemler ne zaman gidecek
Benim 4 ayi gecti cok cok az kaldi ödemim ama hala oluyor aksam felan 6 ay diyorlar
Ben diklenmek zorunda kaldım zira eğik durdukça belimin ağrısı dayanılmaz oluyordu , şimdi tamamen diklendim,14.günüm bugün..
Dikiş izime bant yapıştıracaktı ama sonra vazgeçti, "temiz şekilde iyileşmiş zaten" dedi ama aklıma da takılmadı değil...
Göbeğim de mini bir bandaj var benim de.
Bugün işe başladım.
Ofistekiler ameliyatı bilmiyorlardı, yıllık iznimden tatil gibi kullanmıştım ama işin ilginci kimse bir incelme yada zayıflama tepkisi vermedi, ödemim o boyutta yani:)
Geçecek sonunda, sabır konusunda master yaptıracak ama kesin
merhaba.bende fotolarınızı görebilir miyim.karın operasyonu geçiricem ve cesaret edemiyorum sonuçtan emin olamıyorum.fakat olmam gerek.şimdiden tesekkürler.sevgiler..Aldın izlemeye canım ,görebilirsin fotoları
Çok geçmiş olsun, sevindim adınıza.karın germe ameliyatımdan 3 ay sonra biliyorsunuz komplikasyon oluşmuştu 10 gün önce 2. defa ameliyat oldum kapsül oluşmuş doktorum sağolsun temizledi şimdi ilk ameliyatımdan karnım daha düz
çok çok geçmiş olsun sevindim .karın germe ameliyatımdan 3 ay sonra biliyorsunuz komplikasyon oluşmuştu 10 gün önce 2. defa ameliyat oldum kapsül oluşmuş doktorum sağolsun temizledi şimdi ilk ameliyatımdan karnım daha düz
Gecmis olsun canimkarın germe ameliyatımdan 3 ay sonra biliyorsunuz komplikasyon oluşmuştu 10 gün önce 2. defa ameliyat oldum kapsül oluşmuş doktorum sağolsun temizledi şimdi ilk ameliyatımdan karnım daha düz
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, sevindim adınıza.
teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun adınıza çok sevindimkarın germe ameliyatımdan 3 ay sonra biliyorsunuz komplikasyon oluşmuştu 10 gün önce 2. defa ameliyat oldum kapsül oluşmuş doktorum sağolsun temizledi şimdi ilk ameliyatımdan karnım daha düz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?