• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Günaydin kizlar korsenin baya faydasi oldu hala öksüremiyorum aciyor dr görünüste birsey yok dedi cok korktum
Hepinize cok tesekkür ederim iyisinki varsiniz:KK68::KK68:
Şükür bende bugün yeni göbek deliğinin sağ tarafında bi şişlik vardı panik oldum Annem de dışardan hissetti.Hamileyken bebeğin ayağı çıkarya öyle bişey gibi.Anlamadım...

Kızlar merhaba,
Ben 7 gün önce tam karın germe ve lipo yaptırdım.
2 korsem de üzerimde fakat ben yıkanmak istiyorum.
Doktoruma sordum bugün için "akşam yıkan, korseni yıka as, sabah ayaklanmadan giy"dedi.

Yara izimde hala bandaj var ve ben çok korkuyorum:KK43:
O bandaj ıslanacak, doktor "bandaj ıslansa da kalsın "dedi, siz hangi gün duş aldınız?

Bir de, 1 haftadır eğik yürümekten belim ağrımaya başladı, 1 hafta daha eğik yürü dedi, siz ne zaman dikleşmeye başladınız?

Teşekkürler...

Selam ben de 21 mayısta AML oldum
bugün 11.gün
benim doktor hemen ve sık sık yıkan dedi
ben ilk günden beri günaşiri yıkaniyorum
Bandajlari bırak benim göbek deligimden kan şişiyor ve açık
doktor sorun yok diyor
He bu arada korseyi 1 haftada çıkardı lipo yapmamış o yüzden ve bana da 1 haftada diklen dedi
Ama ağrım var perşembe 2.hafta kontrolüm var

Şükür bende bugün yeni göbek deliğinin sağ tarafında bi şişlik vardı panik oldum Annem de dışardan hissetti.Hamileyken bebeğin ayağı çıkarya öyle bişey gibi.Anlamadım...
Oh dr sor Canim disardan yumurta gibi sislik olursa yittilmistir dedi Panik yapma

Son düzenleyen: Moderatör:
çok çok geçmiş olsun canım.benım de 40 gun oldu artık.korseyı sadece gunduz takıyorum.gece sıkıntı yapıyo sıcaktan.
ama şişiyorum nedense aksamları davul gibiii..ya bi şi sorcam.kilo kaybı bende hiç plmadı nedense.hala 70 kiloyum

çok geçmiş olsun,2,korse neden? yara izindeki bandaj bende de vardı su geçirmeyen doktorunuz kim? Büyük ihtimal su geçirmeyendir ıslanmaz 3.gün al dedi duşunu dr ama ben bekledim korkudan

Sevgili Jelesec, doktor ameliyattan 3 gün sonra pansumana çağırmıştı, bandajı değiştirdi ve "4-5 gün sonra duş alabilirsin "dedi yani yaklaşık 7-8.günde.
Ben de 7.gün yıkanmak istedim işte ama çok korktum, bandaj su geçirmeyen bandaj değildi 3. gün yapılan bildiğin gazlı bez pansumanıydı, ıslanacağı için çıkacağını düşündüm ve ben hala hazır değildim yaramla yüzleşmeye:)

Neyse yıkandım; ayakta ve soğuğa yakın ılık suyla.
Tahmin ettiğim gibi bandaj ıslanınca gevşedi, kesi bir uçtan bir uça olduğu için yavaş yavaş çıkardım artık...

"tekrar bandaj yapayım mı? "diye sordum gerek yok dedi, korsemi yıkayıp giydim, lipo ile ilgili popo üstümde ve sırtımda olan bandajları da açtım ama bana sor:(

Ne uzun yazdım:) Sağol.....

çok geçmiş olsun,2,korse neden? yara izindeki bandaj bende de vardı su geçirmeyen doktorunuz kim? Büyük ihtimal su geçirmeyendir ıslanmaz 3.gün al dedi duşunu dr ama ben bekledim korkudan

unutmuşum; 1 korse dizimden göğüs altıma kadar çıtçıtlı, 2. korsem de tam bel bilgemi sıkıştırarak takılan cırtcırtlı bir korse...
"2 sini de 1 ay takacaksın minimum" dedi.
İyi ki çok ısınmadı daha havalar:)

Selam ben de 21 mayısta AML oldum
bugün 11.gün
benim doktor hemen ve sık sık yıkan dedi
ben ilk günden beri günaşiri yıkaniyorum
Bandajlari bırak benim göbek deligimden kan şişiyor ve açık
doktor sorun yok diyor
He bu arada korseyi 1 haftada çıkardı lipo yapmamış o yüzden ve bana da 1 haftada diklen dedi
Ama ağrım var perşembe 2.hafta kontrolüm var

Geçmiş olsun Armenalsa, umarım çok güzel sonuçlar alırsın sen de:)

Bana 7-8 gün yıkan dedi ben de öyle yaptım, 1 hafta korse sonrası yeniden doğmuş gibi hissettim açıkçası kendimi..

Bugün 9.günüm...2 hafta dolana kadar tam diklenme dedi ama eğik yürümek belimi mahvetti açıkçası..

Bana lipo yapıldığı için de korse minimum 1 ay takılacakmış...

Kontrolünden sonra da yaz olur mu, zaman olarak çok yakın olmuşuz merak ederim...

Teşekkürler.

çok çok geçmiş olsun canım.benım de 40 gun oldu artık.korseyı sadece gunduz takıyorum.gece sıkıntı yapıyo sıcaktan.
ama şişiyorum nedense aksamları davul gibiii..ya bi şi sorcam.kilo kaybı bende hiç plmadı nedense.hala 70 kiloyum

Ödemden olabilir diye düşünüyorum zira benim hem bel bölgeme lipo yapıldı hem de geçirdiğim 6-7 karın ameliyatı sonrası tuhaf bir hal alan karnımdan bayağı bir atık deri çıkardı ama ben de aynı kilodayım:)

Hasta psikolojisi ile yediklerimle mi geri aldım diye düşünmüyor değilim ama doktor, ödemdir geçecek diyor..

Geçmiş olsun Armenalsa, umarım çok güzel sonuçlar alırsın sen de:)

Bana 7-8 gün yıkan dedi ben de öyle yaptım, 1 hafta korse sonrası yeniden doğmuş gibi hissettim açıkçası kendimi..

Bugün 9.günüm...2 hafta dolana kadar tam diklenme dedi ama eğik yürümek belimi mahvetti açıkçası..

Bana lipo yapıldığı için de korse minimum 1 ay takılacakmış...

Kontrolünden sonra da yaz olur mu, zaman olarak çok yakın olmuşuz merak ederim...

Teşekkürler.

sana da çok geçmiş olsun canımm
herşey güzel olacak süperr olacakkk inşallahh
benim bugün 12,günüm hala diklenemedim ama annem yanımdaydı dün ve bugün yalnız kalınca evde
yemekte yaptım kahvede yaptım sanırım biraz toparlanmam lazım artık
2 çocuk beni bekler :P
benim doktor 1 haftada korseyide çıkarttırdı ve diklen artık dedi
ama olmuyor karnım gergin zorlamıyorum
cuma 2. hafta kontrolüm var
bakalım ne diyecek
tailde yaklaştı
okul kapanana kadar dikleşsem çok iyi olacak
benim belim ve sırtım koptuu valla
az kaldı dayanalım

sana da çok geçmiş olsun canımm
herşey güzel olacak süperr olacakkk inşallahh
benim bugün 12,günüm hala diklenemedim ama annem yanımdaydı dün ve bugün yalnız kalınca evde
yemekte yaptım kahvede yaptım sanırım biraz toparlanmam lazım artık
2 çocuk beni bekler :p
benim doktor 1 haftada korseyide çıkarttırdı ve diklen artık dedi
ama olmuyor karnım gergin zorlamıyorum
cuma 2. hafta kontrolüm var
bakalım ne diyecek
tailde yaklaştı
okul kapanana kadar dikleşsem çok iyi olacak
benim belim ve sırtım koptuu valla
az kaldı dayanalım

Güzel haberler,çok sevindim:)
Bana da hastaneden çıktığım günden itibaren kayınvalidem baktı, kendi anneme söyleyemedim daha, çok üzülür diye, iyileşince söyleyeceğim:)

Dün akşam evine döndü, ben de bugünden itibaren yalnızım.
Oğlum 5 yaşında, kreşe gidiyor ama dün o da ateşlendi, bugün evde, neyse ki zararsız bir çocuk...

Nispeten dik yürüyorum bugün ama tam dik durmaya hem korkuyorum hem doktor 15 gün eğik yürü dedi.

Dediğin gibi bel ağrısı çok kötü, yemek yaptım ama kısa aralıklarla oturup sırtımı yastıklarla destekliyorum.

İnşallah hepsine değecek canım:)

Korseyi atletinizin üzerine takın rahat edersiniz,ha bu arada çok geçmiş olsun :KK25::KK25:

Teşekkür ederim ayy32, iyi fikirmiş, yapacağım..
Ben kullanılmamış temiz bir tülbenti yıkayıp kaynatıp dikiş izi boyunca koyup öyle giydim korseyi ama oynayabilir, atlet akıllıca...
Sağol.

Back