Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok zorlanmadım canım çünkü çoğunlukla cafe-restoran oturdum. Yürüme çok yapmadım o zaman zorlanıyordum çünkü :) ama moral olarak iyi geldi. Foto ekledim bak canım. Kaç gün kaldı senin ???
maşallah dıyorum .foto harika gozukuyor.
benim daha pek bı seye benzemıyor.evet ınce bı goruntu var ama göbek delığı ve alt karın-üst karın gozume tuhaf ve
urkutucu gelıyo.şoyle normale donse goruntu..içim daha rahat olcak..13 gun oldu bile

İyi olmana sevindim duşta alınca kendine gelirsin cnm
Ben heyecanlanıyrm bugun dr konuştum sigarayı aZalttım hafif
İçiyorum ama 10 taneyi buluyo bırak dedi olmuyooo
Bide ben çok dr araştırdım herkes gibi 3 dr gittim bi tanesinden randevü aldım gün fakat çok kasıntıydı yaaa
Sonra ercn beye karar verdim çok sıcak samimi geldi bana umarım sonrası da güZel olur cnm çocuk durumu
Ben değil de o bana bakıcak :) 12 yaşında böyle cnm

Az kalmış senin de. Mini olduğu için Göbek deliği değişmedi. Dolgu ile düzeltildi olabildiği en iyi Şekli buydu.
Ben de mini oldum 20 gun oldu ama yara yerim enfeksiyon yapti izlemeye alir misin senin sonucunu da gormek isterim sen de bakabilirsin albumume

Baktim fotografina mini olmasina ragmen cok guzel toplamis benim senden kotuydu durum ama cok az deri cikarmis ve cok kisa bir iz yapmis bana yetersiz geliyor gerginligi hala 2ayda sekil alir dedi ama dura dura gerilecek hali yok ya gerginse gergindir degilse degildir ameliyat sonucumla ilgili suphelerim var

Beni izlemeye alabilirmisin? Bende 29.ocakta mini karin germe oldum bende seni aliyorum resimlerime bakabilirsin

Izlemeye aldım. Ameliyattan neden memnun değilsin çok üzüldüm
Benim bikaç ay sonra 2 sene olucak.bende mini karin germe oldum fakat pek biseye benzemedi.yani degisen bisey olmadi pisman oldum.doktor arastirmasi da önemli tabi ben pek arastirmadan yaptirmistim.bu yuzden simdi daha iyi arastirmak istiyorum.

Kızlar ben de bu haziranda karın germe ameliyatı olmayı planlıyorum kısmet olursa bana da birileri resim yollayabilir mi ? Ya da nasıl bakabileceğimi anlatın lütfen. Zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum.

Ben de mini oldum 20 gun oldu ama yara yerim enfeksiyon yapti izlemeye alir misin senin sonucunu da gormek isterim sen de bakabilirsin albumume
S
Kızlar ben de bu haziranda karın germe ameliyatı olmayı planlıyorum kısmet olursa bana da birileri resim yollayabilir mi ? Ya da nasıl bakabileceğimi anlatın lütfen. Zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum.
selam burda çok arkadaş var olan yardımcı olan bende haftaya inşllah karar verdin mi dr

Maddi imkanim kısıtlı olduğu için çok da fazla seçeneğim yoktu. Ben yozgat devlet hastanesinde olucam yıllık iznimi alıp Yozgata gidicem ciciannemle birlikte olucaz. Sadece kullanilan malzemelerin parasını ödüyorsun. Doktorla tlfnda görüstüm. 15 haziranda muayene olup takiben bikac gün içinde ameliyat olmayı planliyorum. Resimlerimi özel olarak mail verirsen oraya yollarim. Ama daha bir buçuk ay var. İnşallah iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…