Ah jelse özellikle senin fotolarını da çok beğenildi burda bi ben göremedim yaaaBu bilgilendirmeler çok iyi oluyor biZler için aklınıza geldikçe herkea
Haklısın bu kadar yeter zaten inşallah iyi geçer ilk meme protezi başladım sonra lazer lipo aradan zaman geçti şimdi karın ama yıllArdır istiyordum sizleri de hep okudum şimdi artık sonra ne olur bilemiyorum
Yemek haklısın yapıcam benim oğlum var 12 yaşında söylemeyedin onA bi iki kere yurt dışı estetik prgramları seyrederken gördü anne karnını mı yaptırıcaksın sen geçiştirdim ama sanırım anlıyo gibi Yanımda biri olucak bi kaç gün eşimde yardımcı olur yemek konusunda güveniyrm :) ama cidden destekleriniz çok önemli sağolun
ya benım de 11. gunum.hala çok rahat deilim ama tam karın germe olduğu için mı acaba...Ozo sana moral olsun diye yazıyorum hiç korkma. Bugün 8. Günüm ameliyatta ve 2 günlük kaçamak tatile gidiyorum :)
3. Günümden itibaren 2 çocuğuma tek baktım. Yemek yedirdim, Altını değiştirdim. Inan çok rahat geçti. Dayanılmayacak ağrılar yok. Ben doktorumun ellerinden öperim ben bile bu ameliyatı olduysam herkes olur.
Neden rahat değilsin canım benimde 14.günüm ve bugün alışveriş merkezini talan ettim sonrasında evde yemek telaşı çocuklarımı az dıları çıkarma derken normal hayatıma döndüm artık benimde tam karın germe eskisinden daha çabuk yorulup birazda bel ağrısı var sadeceya benım de 11. gunum.hala çok rahat deilim ama tam karın germe olduğu için mı acaba...
sanki dikişlerim de sertleşme basladı.altları sert ve dolgun.salı konntrol e gıtcem bakalım.bu normal mı arkadaslar ya..
Oooo tatil mi nereye gidiyosun canım bravo valla dik yürümeye başladın mı artıkOzo sana moral olsun diye yazıyorum hiç korkma. Bugün 8. Günüm ameliyatta ve 2 günlük kaçamak tatile gidiyorum :)
3. Günümden itibaren 2 çocuğuma tek baktım. Yemek yedirdim, Altını değiştirdim. Inan çok rahat geçti. Dayanılmayacak ağrılar yok. Ben doktorumun ellerinden öperim ben bile bu ameliyatı olduysam herkes olur.
Canım,bende tam karın germe amelşyatı oldum. Lipoda yapıldı ayrıca göbek fıtığı vardı onada müdahale edildi.. Kendime gelmem bir ayı buldu benimde. Yani bir aydan önce çıkıp yürüyüşler yapıyordum ama çabuk yoruluyordum,şişiyordum ve eğik kalıyordum.. Bir ayda rahatladığımı hissettim ama şişlikler sürdü yinede. Herkesin süreci farklı canım. Senden çok daha fazla doku alınmıştır,deri fazla çıkmıştır,kesi daha uzun olmuştur V.s v.s ... Bunlar süreci uzatır kıssalır.. Sen kendine iyi bak,vücudunun izin verdiği şekilde ve doktorunun önerilerine dikkat et ..ya benım de 11. gunum.hala çok rahat deilim ama tam karın germe olduğu için mı acaba...
sanki dikişlerim de sertleşme basladı.altları sert ve dolgun.salı konntrol e gıtcem bakalım.bu normal mı arkadaslar ya..
aynen canım bende cok cabuk yoruluyorum ve bel agrım var.ama oyle alısverişe cıkcak kadar dinç deilim.Neden rahat değilsin canım benimde 14.günüm ve bugün alışveriişe ş merkezini talan ettim sonrasında evde yemek telaşı çocuklarımı az dıları çıkarma derken normal hayatıma döndüm artık benimde tam karın germe eskisinden daha çabuk yorulup birazda bel ağrısı var sadece
haklısın canım.yaş faktorü de var.çabuk yorulup hemen atıyorum kendımı koltuga.kısa kısa 15 er dakikalık yuruyuşler anca.Canım,bende tam karın germe amelşyatı oldum. Lipoda yapıldı ayrıca göbek fıtığı vardı onada müdahale edildi.. Kendime gelmem bir ayı buldu benimde. Yani bir aydan önce çıkıp yürüyüşler yapıyordum ama çabuk yoruluyordum,şişiyordum ve eğik kalıyordum.. Bir ayda rahatladığımı hissettim ama şişlikler sürdü yinede. Herkesin süreci farklı canım. Senden çok daha fazla doku alınmıştır,deri fazla çıkmıştır,kesi daha uzun olmuştur V.s v.s ... Bunlar süreci uzatır kıssalır.. Sen kendine iyi bak,vücudunun izin verdiği şekilde ve doktorunun önerilerine dikkat et ..
Yok yok iş yapma sakın zaten.. Yavaş yavaş,diyorumya ben bir ayda kendimi iyi hissettim yani ..haklısın canım.yaş faktorü de var.çabuk yorulup hemen atıyorum kendımı koltuga.kısa kısa 15 er dakikalık yuruyuşler anca.
hala tam dimdık sopa gibi deilim..evim 15 gundur darmadağinik...ama daha yapamam bı şi..anca toz alıp dagınıklık topluyorum dinlene dinlene.oyle supurge paspas yapamam daha
peki bi şi sorayım canım. dikişlerin olduğu bolgede eline gelen bı sertlik ve şişlik oldu mu.dıkışleri takip ederek gıdıyor.Yok yok iş yapma sakın zaten.. Yavaş yavaş,diyorumya ben bir ayda kendimi iyi hissettim yani ..
Ben bu kadar kıssa sürede hiç elimi sürmedimki dikiş yerime korkumdan :) Ama ilk başta dikiş yerinde sertlik olabilir tabi. İç dikişlerde var sonuçta,heryer dikiş dolu normal yani. Bence endişelenmepeki bi şi sorayım canım. dikişlerin olduğu bolgede eline gelen bı sertlik ve şişlik oldu mu.dıkışleri takip ederek gıdıyor.
normal mı bu.
salı gunu kontrolum .ınşallh absürd bı durum yoktur.
Geçicek onlar merak etme.Vakti gelince doktor jel bantlardan önerir sonrada krem zamanla yokolurpeki bi şi sorayım canım. dikişlerin olduğu bolgede eline gelen bı sertlik ve şişlik oldu mu.dıkışleri takip ederek gıdıyor.
normal mı bu.
salı gunu kontrolum .ınşallh absürd bı durum yoktur.
Ayperii
Sen ne diyosun süper çok sevindim umarım benim de öyle olur
1 hafta 10 gün sonra da işe başlamam lazım çünkü iyi geldi şimdi bu bana iyi tatiller dilerimmmmmm
ya benım de 11. gunum.hala çok rahat deilim ama tam karın germe olduğu için mı acaba...
Yapma canım zaten bende Yapmıyorum dağınıklık toplamak haricinde. 3 hafta kendimize iyi bakalım evimiz de biraz pis Kalsın bunlar geçici süreçlerhaklısın canım.yaş faktorü de var.çabuk yorulup hemen atıyorum kendımı koltuga.kısa kısa 15 er dakikalık yuruyuşler anca.
hala tam dimdık sopa gibi deilim..evim 15 gundur darmadağinik...ama daha yapamam bı şi..anca toz alıp dagınıklık topluyorum dinlene dinlene.oyle supurge paspas yapamam daha
Ayperi sağol cnm iyiyim kafayı fazla yormaktan bAşka :) az kaldı bakalım cnmOzo Sağol canım nasılsın???? Merak ettim seni
Ayperi sağol cnm iyiyim kafayı fazla yormaktan bAşka :) az kaldı bakalım cnm
Nasıl geçiyo tatil döndün mü umArım çok zorlanmamışsındır
Anladım cnm iyi yaptın yine de dikkat et baktım fotoya gayet iyi duruyosun cnmÇok zorlanmadım canım çünkü çoğunlukla cafe-restoran oturdum. Yürüme çok yapmadım o zaman zorlanıyordum çünkü :) ama moral olarak iyi geldi. Foto ekledim bak canım. Kaç gün kaldı senin ???
Bence çok bAşarılı mini olmasına rağmen güzel sonuç olmuş cnmAz kalmış senin de. Mini olduğu için Göbek deliği değişmedi. Dolgu ile düzeltildi olabildiği en iyi Şekli buydu.
çok sağol.valla çok ıyı gelıyosunuz. tavsıyelerınızle daha rahatlıyorum.Ben bu kadar kıssa sürede hiç elimi sürmedimki dikiş yerime korkumdan :) Ama ilk başta dikiş yerinde sertlik olabilir tabi. İç dikişlerde var sonuçta,heryer dikiş dolu normal yani. Bence endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?