canım sen kaç gün yatmıştınyok iki gün kal senin için daha iyi yatan vardı burada devlette olan biri nici hatırlayamayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen kaç gün yatmıştınyok iki gün kal senin için daha iyi yatan vardı burada devlette olan biri nici hatırlayamayacağım
canım sen kaç gün yatmıştın
Masallah cok güzel daha kac kilo vermek istiyorsun? Bende 82kg dogum ayptim, 76kg dogumdan ciktim, iki senede 58kg düstüm ve sonra ameliyatimi oldumamaliyatımı olayım tabiki paylaşırım şuan hala kilo vermeye çalışıyorum 10 kilo verdim şimdiye kadar
iyiki verdin kiloları amaliyatını oldun canım belin çok güzel odu senim darısı benim başıma 10 kg daha vermek istiyorum hedefim 55 olmak şuan 70 kiloyumMasallah cok güzel daha kac kilo vermek istiyorsun? Bende 82kg dogum ayptim, 76kg dogumdan ciktim, iki senede 58kg düstüm ve sonra ameliyatimi oldum
harikasın jelesec hastaneyi hiç sevmem ama anlaşılan 2 gün katlanmam gerekecek2.tam gün 3. üçüncüü günde öğlen yemeği mi yedim çıktım beleş yemek evde yemek yoktu:)))
Insallah canim boy kac? Bende aml sonra 56kg düstüm tabi yedigime dikkat ettim hedefim 53 boy:1.61 boyum kisaiyiki verdin kiloları amaliyatını oldun canım belin çok güzel odu senim darısı benim başıma 10 kg daha vermek istiyorum hedefim 55 olmak şuan 70 kiloyum
bende boy yok tatlım 157 yaş 44 bu kilo yeter banaInsallah canim boy kac? Bende aml sonra 56kg düstüm tabi yedigime dikkat ettim hedefim 53 boy:1.61 boyum kisa
Evet canım öyle et fazlalığı gibi yani makası al eline kes diye deli dürtmüyo değilBaLBeReN açtığın konuya yazdım resimlerin var mı? Köpek kulağı dediğin bizim bildiğimiz yanlardan et sarkması mı?
Bana göre karın germe ameliyatı çok çok daha kolayMerhaba karın germe ameliyatıyla sezeryan ameliyatı ağrı bakımından denk mi sizce.
Sezeryan daha mı ağır kalır acaba
Fazla kilolarını ver öyle ameliyat ol doktorun dediği sanırım çok fazla kilo alınırsa sarkma olur anlamındadır bence canını sıkma bi an önce ol ameliyatını bende ikiz gebelikden sonra karnım perişan olmuştu seni izlemeye alim gör resimlerimi :)Merhaba arkadaşlar ben ikizlerime doğum yaptım 1,5 sene önce çok fazla çatlağım oldu . 1 ay içinde ameliyat düşünüyorum. Yalnız doğum sonrası sporla 16 kilo verdim eski kiloma ulaşmama 5 kg kaldı sadece doktorum inebildiğin kadar in ameliyattan sonra zayıflarsan karnında yine sarkma oluşabılır dedı kafam karıstı bu ameliyatı olan arkadaşlar cok mu zayıf yani? Bi fikri olan var mı arkadaşlar . Bide resimleri göremıyorum ben nasıl görebılırım ? Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim canım cok merak edıyorum resımlerı fakat baktım ama göremiyorum nasıl görebilirim ? Birazda korkmuyor değilim aslında 1 ay eğik yürüyenleri okudum . Bide çizgi nasıl iç çamaşırı altında kalacak onu anlayamıyorum uzun ve büyük oluyormuş sanırım .Fazla kilolarını ver öyle ameliyat ol doktorun dediği sanırım çok fazla kilo alınırsa sarkma olur anlamındadır bence canını sıkma bi an önce ol ameliyatını bende ikiz gebelikden sonra karnım perişan olmuştu seni izlemeye alim gör resimlerimi :)
şimdi gördüm resimlerini canım maşallah çok güzel olmuş karnın.. Senin izlerin arkaya kadar gidiyor yanlardanda liposakşın mı oldun? Yoksa genel olarak izler öyle mi oluyor ? Daha önce hiç görmedimde karın germe ameliyatı iziFazla kilolarını ver öyle ameliyat ol doktorun dediği sanırım çok fazla kilo alınırsa sarkma olur anlamındadır bence canını sıkma bi an önce ol ameliyatını bende ikiz gebelikden sonra karnım perişan olmuştu seni izlemeye alim gör resimlerimi :)
aynen. katılıyorum.Normalde iki gece hastanede kalınması isteniyor ama beş gün kal deseydiler kalırdım yani Hastane yatağında yatıp kalkmak daha rahat oluyor..
Anladım şimdiden çok geçmiş olsun size umarım sorunsuz güzel sonuçlar alırız
AynenBencede 5 gün fazla, ben bir gece kaldim ve mini karin germe icin yetti bana ama yinede doktorun ne diyorsa onu yap. Zaten en zoru doktor secimi
Izmirde Cenk Tokat ın meme büyütme ameliyat sonucları bence süper. Karın germe olan forumda hastası varmı bilemiyorum ama görüşmeni tavsiye ederimHerkese gunaydin atkadaslar. Izmirde ameliyat olan kimler vardi acaba ozel veya devlette. Ysnimda yakinimda guvenebilecegim bir doktor bulamadigim icin bir de izmire el atayim dedim. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Diktor adi ve fiystlar konusunda