Hayırlı olsun hiç korkma yaptırdığım estetiklerin içinde karın germe işlemim için en doğru karar demişimdir hep, ha en başta değil tabi hani ilk iki ay o bu diyoruz sonrası muhteşem:)))) çok sıcaklara kalma çünkü korse sıkıntı mutlu sonuçlara size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun hiç korkma yaptırdığım estetiklerin içinde karın germe işlemim için en doğru karar demişimdir hep, ha en başta değil tabi hani ilk iki ay o bu diyoruz sonrası muhteşem:)))) çok sıcaklara kalma çünkü korse sıkıntı mutlu sonuçlara size
Canım kafaya takılacak kadar çok belli olmuyo izlerin bence sırt lipo mu o bel lipo mu benim bel lipomu kalçamdan giriş yaparak yapmış dr o yüzden sordumBaLBeReN kusura bakma biraz sürdü ama ekledim fotoyu. Arkadan iki üst iki alttaki izler lipo izleri, birkac tanede ben var onlarla karistirmayin
Merhabalar bende uzun yillardir takipdeyim bu formda hemen hemen okudum bütün sayfaları, yurt dışında yaşıyorum her konuda olduğu gibi estetikdede Türk dr larına güvenim sonsuz benimde göbek var 3 doğum yaptım karin germe olmayi düşünüyorum bu yaz yada son baharda,sizden isteğim karın germe olan arkadaşlardan beni izlemeleri, yabanci sitelerin fotolarini videolarini ezberledim:) Bizim Türk dr larının nasil bir teknik uyguladiklarini göbek deliğinin şekli ve dikişler ince mi uzunmu görmek istiyorum,Arzum77 hanim jelesec hanimin aşkitabı hesap kitap hanimin koperio gibi arkadaşlardan ricam fotolarina bakmak tabiki isterlerse şimdiden çok teşekkürler,bayağı uzun oldu,inşaallah dogru yere yazmışımdır msjı, ilk msjim da :)
İyi düşün iyi olsunİlahi matruşka güldürdün beni sabah sabah inşallah öyle olur yaa çok sorularım var kafamda ya hayal kırıklığına uğrarsam diye
Hoşgeldiniz ben forumdan resimlerimi kaldırdım umarım doğru doktor ve teknikle ameliyat olursunuz...evet evet doğru yerdesiniz.Kolay gelsin.
Evettt benide izlerseniz bende görmek isterim teşekkürlerMatruska75 Fotoğraf ekledinmi canım? Merak ettim karnını
Eklemedim malesef sansur koydular evden:)Evettt benide izlerseniz bende görmek isterim teşekkürler
Anlaşıldı :) teşekkürlerEklemedim malesef sansur koydular evden:)
Beni de izleyinnnaldim gitti... :)
Selam tüm yazılanları dikkatlice okuyorum sizler atlattınız sıra bizlerde bende önümüzdeki hafta olucam hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum hemde başka nereler olabilir diye düşünüyorum :) sanırım deliricem izlemeye alırsanız fotolArınızı görmek istiyorum teşekkürler3.günüm kızlar becerdimmi bilmiyorum ama albüme foto ekledim bakmak isteyenler benim sizi takip etmemi söylerseniz bakabilirsiniz
Teşekkürlerrrrryeni ameliyat olacak arkadaşlar pipet ve boğaz pastili unutmayın çok işe yarıyor bilginize
artık çok gerilme de delirme de son haftalarda relaks olmak en iyisi eve yemek stokla temizlik yap çanta hazırla varsa çocukl sev artı çok fazla operasyon ekleme sanmıyorum doktor yapsın ha o yapar ama senin bünye kaldırmazSelam tüm yazılanları dikkatlice okuyorum sizler atlattınız sıra bizlerde bende önümüzdeki hafta olucam hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum hemde başka nereler olabilir diye düşünüyorum :) sanırım deliricem izlemeye alırsanız fotolArınızı görmek istiyorum teşekkürler
yeni ameliyat olacak arkadaşlar pipet ve boğaz pastili unutmayın çok işe yarıyor bilginize
Bu bilgilendirmeler çok iyi oluyor biZler için aklınıza geldikçe herkeayeni ameliyat olacak arkadaşlar pipet ve boğaz pastili unutmayın çok işe yarıyor bilginize
Haklısın bu kadar yeter zaten inşallah iyi geçer ilk meme protezi başladım sonra lazer lipo aradan zaman geçti şimdi karın ama yıllArdır istiyordum sizleri de hep okudum şimdi artık sonra ne olur bilemiyorumartık çok gerilme de delirme de son haftalarda relaks olmak en iyisi eve yemek stokla temizlik yap çanta hazırla varsa çocukl sev artı çok fazla operasyon ekleme sanmıyorum doktor yapsın ha o yapar ama senin bünye kaldırmaz
AyperiiOzo sana moral olsun diye yazıyorum hiç korkma. Bugün 8. Günüm ameliyatta ve 2 günlük kaçamak tatile gidiyorum :)
3. Günümden itibaren 2 çocuğuma tek baktım. Yemek yedirdim, Altını değiştirdim. Inan çok rahat geçti. Dayanılmayacak ağrılar yok. Ben doktorumun ellerinden öperim ben bile bu ameliyatı olduysam herkes olur.
Foto şimdiden bol bol çekiyorum son gitmeden de ölçülerimi alıcam sonrası da ağrım olmazsa herkesi bilgilendiricem ve sonrası da foto eklicem ben burdan okuyarak cesaret ettim ama bence inanın çok okuyan var bende öyleydim artık dayanamadımSevgili ozo foton varmı? Öncesi yap mutlaka ayrıca ölçülerini almayı unutma. Beni takip et ben foto ekliyorum. Bandajım çıkınca dikişlerimi de ekliyeceğim