- 28 Nisan 2012
- 44
- 63
- 288
insallh canım ya..alışıcam .sonuçta en zorunu atlattık de miGeçicek onlar merak etme.Vakti gelince doktor jel bantlardan önerir sonrada krem zamanla yokolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallh canım ya..alışıcam .sonuçta en zorunu atlattık de miGeçicek onlar merak etme.Vakti gelince doktor jel bantlardan önerir sonrada krem zamanla yokolur
maşallah dıyorum .foto harika gozukuyor.Çok zorlanmadım canım çünkü çoğunlukla cafe-restoran oturdum. Yürüme çok yapmadım o zaman zorlanıyordum çünkü :) ama moral olarak iyi geldi. Foto ekledim bak canım. Kaç gün kaldı senin ???
Aynen öyle gerisini zamana bırakinsallh canım ya..alışıcam .sonuçta en zorunu atlattık de mi
Beni de izlemeye alır mısın sakıncası yoksa tabiAz kalmış senin de. Mini olduğu için Göbek deliği değişmedi. Dolgu ile düzeltildi olabildiği en iyi Şekli buydu.
benide izlemeye alıe mısın? Ameliyat olmayı düşünüyorum yakında[/QUOTE
selam izlemeye aldım ama daha foto koymadım olduktan sonra inşallah foto eklicem ne ameliyatı olucaksınız ve kime
Beni de izlemeye alır mısın sakıncası yoksa tabi
Ayperim270 nasıl oldun sesin çıkmadı herşey yolunda mı
İyi olmana sevindim duşta alınca kendine gelirsin cnmIyiyim canım toparlanma Süreci sıkıntı yok çok şükür. Çarşamba bandajlarım çıkacak duş iznim başlayacak sabırsızlıkla onu bekliyorum.
Sen nasılsın az kaldı heyecan var mı?
Çocuk varmı evde sonra bakman gereken?
Ben de mini oldum 20 gun oldu ama yara yerim enfeksiyon yapti izlemeye alir misin senin sonucunu da gormek isterim sen de bakabilirsin albumumeAz kalmış senin de. Mini olduğu için Göbek deliği değişmedi. Dolgu ile düzeltildi olabildiği en iyi Şekli buydu.
Beni izlemeye alabilirmisin? Bende 29.ocakta mini karin germe oldum bende seni aliyorum resimlerime bakabilirsinBaktim fotografina mini olmasina ragmen cok guzel toplamis benim senden kotuydu durum ama cok az deri cikarmis ve cok kisa bir iz yapmis bana yetersiz geliyor gerginligi hala 2ayda sekil alir dedi ama dura dura gerilecek hali yok ya gerginse gergindir degilse degildir ameliyat sonucumla ilgili suphelerim var
Benim bikaç ay sonra 2 sene olucak.bende mini karin germe oldum fakat pek biseye benzemedi.yani degisen bisey olmadi pisman oldum.doktor arastirmasi da önemli tabi ben pek arastirmadan yaptirmistim.bu yuzden simdi daha iyi arastirmak istiyorum.Izlemeye aldım. Ameliyattan neden memnun değilsin çok üzüldüm
SBen de mini oldum 20 gun oldu ama yara yerim enfeksiyon yapti izlemeye alir misin senin sonucunu da gormek isterim sen de bakabilirsin albumume
selam burda çok arkadaş var olan yardımcı olan bende haftaya inşllah karar verdin mi drKızlar ben de bu haziranda karın germe ameliyatı olmayı planlıyorum kısmet olursa bana da birileri resim yollayabilir mi ? Ya da nasıl bakabileceğimi anlatın lütfen. Zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum.
sanırım ben de de çok değişen bişey olmayacak