• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Maddi imkanim kısıtlı olduğu için çok da fazla seçeneğim yoktu. Ben yozgat devlet hastanesinde olucam yıllık iznimi alıp Yozgata gidicem ciciannemle birlikte olucaz. Sadece kullanilan malzemelerin parasını ödüyorsun. Doktorla tlfnda görüstüm. 15 haziranda muayene olup takiben bikac gün içinde ameliyat olmayı planliyorum. Resimlerimi özel olarak mail verirsen oraya yollarim. Ama daha bir buçuk ay var. İnşallah iyi olur.
Anladım şimdiden çok geçmiş olsun size umarım sorunsuz güzel sonuçlar alırız

kızlar bugün ilk doktor görüşmemi yaptım bel lipo ve tam karıngerme 5 gün hastanede kalmam gerektigini söyledi 5 gün çok degilmi sizce

Merhaba karın germe ameliyatıyla sezeryan ameliyatı ağrı bakımından denk mi sizce.
Sezeryan daha mı ağır kalır acaba

kızlar bugün ilk doktor görüşmemi yaptım bel lipo ve tam karıngerme 5 gün hastanede kalmam gerektigini söyledi 5 gün çok degilmi sizce
Normalde iki gece hastanede kalınması isteniyor ama beş gün kal deseydiler kalırdım yani ;) Hastane yatağında yatıp kalkmak daha rahat oluyor..

Normalde iki gece hastanede kalınması isteniyor ama beş gün kal deseydiler kalırdım yani :KK66: Hastane yatağında yatıp kalkmak daha rahat oluyor..
2 gün bile bana çok geliyor 1 gece yeter bana diye düşünüyorum tabiki doktarlar karar verecek ama 5 gün yatan hiç duymadım

2 gün bile bana çok geliyor 1 gece yeter bana diye düşünüyorum tabiki doktarlar karar verecek ama 5 gün yatan hiç duymadım
Canım bende duymadım. Bana ertesi gün çıkaralım sizi,iyisiniz demişlerdi ama kabul etmemiştim yani. Bir gece daha kaldımki zaten normali iki gece..
Ama işte hastaneye,doktora göre değişebilir. Doktorun neyi uygun görürse itiraz etme,sonuçta onlar daha iyi bilir yani. Drenlerin durumuna göre süreç değişebilir.

Canım bende duymadım. Bana ertesi gün çıkaralım sizi,iyisiniz demişlerdi ama kabul etmemiştim yani. Bir gece daha kaldımki zaten normali iki gece..
Ama işte hastaneye,doktora göre değişebilir. Doktorun neyi uygun görürse itiraz etme,sonuçta onlar daha iyi bilir yani. Drenlerin durumuna göre süreç değişebilir.
evet canım tabiki doktor neyi uygun görürse tabiki ama fazla bir doku da çıkarmayacak 4 kg çıkartıcam dedi yatış süresi çok geldi bana başka gürüsecegim doktorlarda var karar vermek çok zor

evet canım tabiki doktor neyi uygun görürse tabiki ama fazla bir doku da çıkarmayacak 4 kg çıkartıcam dedi yatış süresi çok geldi bana başka gürüsecegim doktorlarda var karar vermek çok zor
Bencede 5 gün fazla, ben bir gece kaldim ve mini karin germe icin yetti bana ama yinede doktorun ne diyorsa onu yap. Zaten en zoru doktor secimi :KK12:

Back